Keresés

honnan a nicked?

2005. december 7., szerda 10:44
Szerintem is volt már ilyen topic, de keresés híján a feledés homályába veszett...
0
2005. december 7., szerda 10:37
John Sandford Pulitzer-díjas újságíró krimijeinek főszereplője és egyben nyomozója is.
Első könyve a "Soha ne ölj..." Ajánlom mindenkinek.
0
2005. december 7., szerda 9:42
vezetéknév és keresztnév első két betűinek ékezet nélküli kombinációja... :)
0
2005. december 7., szerda 9:40
Egyrészről:
RAGE AGAINST THE MACHINE

Másrészről:
"Rage" őrjöngést is jelent. Na most az szokkott lenni a mi koncertjeinken is, de főleg akkor amikor "néző" vagyok más koncertjén...   :-)
0
2005. december 7., szerda 8:40
Robert De Niro rajongó vagyok. Bár a Ronin nem feltétlenül a legjobb/legmaradandóbb filmje (alakítása), azért nem rossz! És jól hangzik!:-) (Szerintem)
0
2005. december 7., szerda 8:25
nem tudom, de igen, nem az elmúlt 2-3 évben lehetett.
0
2005. december 7., szerda 8:24
"Kreatívkodtam" egy angol névvel, így lettem az, ami. Pardon, aki. :)
0
2005. december 7., szerda 1:04
nem volt még ilyen topik?

amúgy pedig: RINGU.
0
2005. december 7., szerda 0:39
Michel Ney
(Sarrelouis, 1769 - Párizs, 1815)
Elchingen és Moszkva hercege, Napoleon marsallja.
A Császárság valamennyi hajáratát végigharcolta Napoleon oldalán, nem lenne elég hely felsorolni az összes csatát, ütközetet, amiben részt vett. Ő is megtévedt egyszer, 1814-ben, Napoleon bukásakor XVIII. Lajos mellé állt, ez az állapot azonban csak a "100 nap" "előestéjéig" tartott. 1815. 12. 07-én a Bourbonok kivégezték.
0
2005. december 7., szerda 0:25
Kiskoromban láttam egy filmet (nem nehéz kitalálni, melyiket), amitől anno jól bekakáltam. Egészen idén nyárig nem láttam viszont, amikor is hozzájutottam először avi-ban, később dvd-n. Újranézve ismét a fent említett dolog történt velem (elég ciki volt), ekkor fogant meg bennem, hogy az addig használt nickemet (amely egyébként a valódi nevem angol "nemecsekesítése" volt) lecseréljem a hangzatos Sir Thomas, the dragonslayerre. Ebből maradt a Dragonslayer. A film 1. megtekintése óta szeretem a sárkányokat, és minő véletlen, a Slayer nevű ami thrash metál bandát is. (Ja nem, őket később kedveltem meg.) Ide nekem ezt a nicket, gondoltam akkor. Megjegyzem, a Slayer nem a legkedvesebb bandám, csak a 6-7., de valljuk meg, ölég idétlenül hangzana egy teszem azt "DragonFearFactory", vagy egy "DragonMachineHead", nem? :-)
Na, ez a nagy sztori, már ha vkit érdekelt...
Ajánlom magamat!
0
2005. december 7., szerda 0:14
Mindig is tetszett ez a név, és valami olyat akartam, ami nem vagyok: hát a "Karola" tuti nem illik rám. Ez aztán nagy színészi kihívás: Karolának lenni. :-)
0
2005. december 7., szerda 0:08
Én nagy Forma1 rajongó vagyok,azon belül is David Coulthard,illetve a McLaren Mercedes-t dicsöitem. :)
0
2005. december 7., szerda 0:08
Alone in the Dark (PC, első rész)
0
2005. december 6., kedd 23:59
Hogy eloszlassam a tévhiteket, közöm sincs a sugárhoz. A kilencvenes évek elején Amiga mániás voltam: a nap 24 órájából 8-at minimum a kis gép előtt töltöttem, és nyomtam, ahogy azt kell. Egy nap megkaptam a legújabb über-fasza verekedős játékot. Bár az a darab megbukott, szinte semmi visszhangja nem lett, manapság meg csak talán az ABM (Amiga-Buzi Magazin) eldugott hasábjain találkozhatunk vele, számomra mégis maradandó élményt nyújtott. A pályákon frappánsabbnál frappánsabb nevek csaptak össze, mint pölö Gangster Boa, vagy Zed, the Teenager, stb. Egy különös, programozó-fizimiskájú manus (nagy szakállal, szódásüveg szemüveggel) a Crazy Gamma nevet viselte. Elég antipatikus palinak tűnt, nem is vele játszottam. Néhány nappal később pár barátommal játszottunk a kis játékkal. Olyan elemi erejű röhögést, amit szegény Crazy Gamma kinézete idézett elő, még soha nem pipáltam. Attól fogva ahányszor csak találkoztam a haverokkal, mindig szóba került Crazy Gamma, s mindig óriási röhögés lett a vége. Később CG kultuszt is teremtettünk: a Mester képét pólóra vasaltattuk, képregényeket, posztereket rajzoltunk, még egy filmet is megálmodtunk a programozó főszereplésével. A régi barátok közül már csak egyet ismerek, őt is csak a net segítségével érem el. Ő ajánlotta a Crazy Gamma nicknevet, miután aktívan elkezdtem fórumozni. Kezdetben tehát voltam Crazy Gamma, ennek magyarosított változata lett az Őrült Gamma, vagy a Gammaőrült (ezzel a nickemmel tavaly nyitottam is egy freemail címet, mondanom sem kell, elég különösen hangzik, mikor hivatalos okmányokban ezt a címet adom meg), s innen egyenes az út a Gammához. Hát, ti akartátok tudni :]
0
2005. december 6., kedd 23:49
Hát én feljöttem és a hasamra csaptam! :) ÉS ez jutott eszembe. :) kreatív mi? :D
0
2005. december 6., kedd 23:47
In the Mouth of Madness
0
2005. december 6., kedd 23:43
a kérdés egyszerű: honnan a nicked? néhány fórumozónál egyértelmű, másoknál annyira nem. jómagam david lynch filmjéből, a lost highway-ből kölcsönöztem nevem. aki esetleg még nem látta, most hajrá megnézni! :) ha másra nem, hát erre talán jó lesz ez a topik.
0