Sony BD-t ne vegyél, én tavaly ilyenkor szívtam két példánnyal is. Maradj a Pioneer-nál, jobban jársz. Az áruk is hasonló most már...
0
2012. október 22., hétfő 0:23
8905
Kedves cinefilo!
Igen, köszi, mindenképpen!!! :-) Utánanézek ennek a Sony-nak!!! Én amikor lehet, Pioneer-t veszek, de lehet, hogy nem árt kipróbálni néha mást is. Köszi az infókat!!!!
juliet
0
2012. október 12., péntek 16:47
1682
Szia Juliet!
Én Sony BDP-s570-es játszót használok több mint egy éve. Mivel van az elején USB, így nem nagyon írok ki semmit. Onnan viszi a DiVX-et, MKV-t gond nélkül. Biztosan játszik DVD-t. A Halló, halló 1-es lemezem felhős, a Denon 1940 nem boldogult vele. Írtam kétrétegű DVD-t, amit a Denon végog játszót, de a menűből a 2-es layer-en lévő extrákat nem tudta betölteni. A Sony vitte gond nélkül.Sőt felkonvertálja 1080p-re ami nem az, és elég jól sikerül neki. Nem egy gyári BD, de megállja a helyét. Most ismerkedünk a 3D-vel, kicsit döcögősen indulunk, de erősítő híján nem vagyunk könnyű helyzetben.
Remélem tudtam segíteni,
cinefilo
Remélem tudtam segíteni.
0
2012. október 4., csütörtök 4:35
8905
De az enyém igen. :-)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 0:32
249
Most látom csak, hogy ezek a hozzászólások nem is mostaniak. :-)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 0:27
249
Nekem van médialejátszóm, amit kb 14-15 ezerért vettem még régebben. Az LG DP1W média lejátszóról van szó! Ahogy írtam, eléggé olcsón vettem, de idáig semmi probléma nem volt vele. Tökéletesen lejátszik mindent, úgyhogy lehet jót találni olcsón is.
0
2012. szeptember 29., szombat 20:49
8905
Helló!
Nekem is segítségre lenne szükségem. Olyan Blu-Ray lejátszót keresek, ami jól lejátssza a DVD-ket is, nemcsak a DivX, hanem XVid kódolású filmeket, mp3-at, Audio CD-t és jpg-ket, szóval végülis mindent. :-) Egyelőre nem annyira BluRay-t akarok rajta nézni, mert az még egyelőre nincs, és nem is célom lecserélni a DVD-gyűjteményemet, inkább szeretném feljavítani a DVD-lejátszás minőségét, kímélni akarom a DVD-felvevőmet, és olyan lejátszót szeretnék, amin majd később, ha mégis veszek egy-két BluRay filmet, természetesen azokat is meg tudjam nézni jó minőségben. A 3D sem lenne hátrány majd a későbbiekre. A beépített WiFi előny, de nem követelmény. Az USB-lejátszás és az SD-kártya olvasás is jó lenne! Előre is köszi a szakértői segítséget! :-)
0
2012. február 24., péntek 7:22
2546
grat! Ez a hsz. illik eme topichoz. Ügyi!
0
2012. február 24., péntek 1:16
114
Eladó egy PS 3-AS ALAPGÉP 320GB : 50 000FT
Érd: czgabor@hotmail.hu
0
2012. február 9., csütörtök 21:26
19949
erről beszélek én is
0
2012. február 9., csütörtök 21:22
8977
Egyszerre megvenni biztosan. Szép lassan, évek alatt viszont simán össze lehet szedni, nem is egy példa van rá itt a fórumon.
0
2012. február 9., csütörtök 20:55
19949
"....hogy szerintem nincs olyan filmrajongó, aki minden filmet eredetiben vesz meg. Egyrészt többszáz-többezer darabos gyűjteményhez rengeteg pénz kellene...."
hát ha Te ezt így gondolod tényleg akkor nagyon új lehetsz itt.
0
2012. február 9., csütörtök 15:17
1394
spec én megvettem a Masters of Cinema (Eureka kiadó) kiadásában blu-rayen, de megvan az előtte kiadott sima 2 lemezes dvd is.... persze angliából... :)
nekem is van letöltött filmem, de a gyári lemezek vs letöltött filmek aránya számításom szerint olyan 100 az 1-hez.... 100 gyári lemezre jut egy letöltött film... van 8-900 gyári filmem, szal olyan sok letöltött filmem azért nincs... az a pár darab is folyamatosan cserélődik gyárira... amit ilyen célra vettem médialejátszót én konkrétan kibaxtam a kukába, jól járt vele valaki...
0
2012. február 9., csütörtök 14:27
268
Shocka,
Ha médialejátszót szeretnél venni és HD filmeket is nézni rajta (mkv formátumban), akkor a 10-20 ezres kategóriát messzire kerülni kell. Inkább javaslom a popcornt, 50k az alapmodell, plusz a diszk amire felmásolod a filmeket. http://popcornhour.hu/
Minőségben nagyon messze van a Blu-raytől. Én évekig néztem 720p/1080p mkv filmeket, mielőtt vettem volna BD lejátszót. Már az első gyári lemeznél azonnal látszott a különbség. Elve BD lemezen olyan 35-40 GB méretű filmek vannak, az mkv ripek meg 8-10GB méretűek. Már ez a különbség is beszédes. Az mkv filmek lejátszása baromi erőforrásigényes, erős gép kell hozzá, ezért javaslom hogy a kicsit drágábbakat keresd (50k körültől). Az olcsó lejátszókkal csak szívni fogsz, garantálom :)) Médialejátszót akár hálózatba is kötheted és közvetlenül a számítógépedről nézheted a filmet a házimozi cuccodon.
0
2012. február 9., csütörtök 13:46
244
Persze az alábbi hozzászólásomat nem kell felfújnod, hogy én támogatom a kalózkodást...nem erről van szó. Ne legyél álszent! Ha kalózpárti lennék, csak letölteném a filmeket, nem vásárolnék soha...és ez nem így van.
0
2012. február 9., csütörtök 13:44
244
Köszönöm a választ! Valószínűleg a Blu-Ray lejátszó mellett döntök, ragaszkodom a minőséghez. Lassan majd beszerzek minden olyan filmet, amire szükségem van.
Az előző hozzászólónak meg csak annyit, hogy szerintem nincs olyan filmrajongó, aki minden filmet eredetiben vesz meg. Egyrészt többszáz-többezer darabos gyűjteményhez rengeteg pénz kellene. Másrészt vannak olyan filmek, amiket sajnos hazánkban nem lehet kapni sem DVD-n, sem BD-n...sokat még külföldről sem lehet beszerezni magyar vonatkozással, szóval nyelvtudás nélkül... Nem hiszem el, ha valaki kíváncsi például a Fritz Lang féle Metropolisra, az nem tölti le, csak mert megszólal a lelkiismerete: "Ez lopás!"
0
2012. február 9., csütörtök 5:42
1267
Egyből letolvajozni... Gratulálok.
0
2012. február 9., csütörtök 5:40
1267
Szerintem BD minőségű nem lesz a videó, avi és divx pláne. Az mkv viszont eleve jobb minőségű az előző kettőnél. HDMI kábellel, gondolom, felskálázható a divx is, de blu-ray minőséget ne várj (ugye azért itt nem csak képről van szó, hanem hangról is). A médialejátszóval földfelszíni tv-adás is nézhető (már persze antennával) és rögzíthető, ami a BD lejátszóról nem mondható el. Szóval a kettő igazából nem egymás a1ternatívája. Valójában az a kérdés, hogy fizikai hordozó lejátszására szükséged van-e.
0
2012. február 8., szerda 23:35
1394
ha boltban veszed a filmeket akkor blu-ray lejátszó, ha meg a filmet lopó haverjaidat követed akkor meg médialejátszó. de szerintem csak tudod hogy megveszed a filmet vagy letöltöd, nem? ehhez magadat kérdezd meg ne a fórumon levőket.
0
2012. február 8., szerda 23:27
244
Lenne néhány naiv kérdésem. A médialejátszókról mi a véleményetek? Egyik hozzá nem értő ismerősöm azt mondta, hogy Blu-Ray minőségűre "varázsolja" a filmeket, bármilyen formátumban van (avi, mkv, stb.). Igaz ez? Mindezt úgy mondta, hogy Blu-Rayt még sosem látott, de médialejátszója van. Tehát az elmondása szerint feljavítja a felbontást. (???) Ezekre gondolok: http://hd-mozi.hu/webaruhaz.html?page=shop.browse&category_id=12 Blu-ray lejátszót akarok venni egy ideje, aztán amikor tudomást szereztem ezekről a lejátszókról, elkezdtem dilemmázni, hogy melyiket válasszam. Blu-Ray vagy HD médialejátszó? Ti melyiket ajánljátok? Környezetemben senkinek nincs Blu-Ray lejátszó, ezért kénytelen vagyok tőletek segítséget kérni. Köszönöm!
0
2009. október 24., szombat 15:09
6264
Igen mennek az "A"-sok is gond nélkül.Van pár USA-ból származó Lock-olt lemezem,de nincs velük gond.
0
2009. október 24., szombat 15:08
6264
The Russian:
Nem a Drive függvénye,az csak egy meghajtó.Egy eszköz,tökmindegy a márkája típusa,sokszor még az is milyen a fimrware az adott meghajtón.PC-n szoftveresen megy minden (lejátszás,kódolás),tehát a régiókód kikapcsolása is. :)
freddy:
Ha használsz Any DVD HD-t gyakorlatilag a világ bármely kontinenséről származó lemezeket meg tudsz nézni.
bővebben --> Slysoft honlapja,vagy ha még kérdésed van,nyugodtan dobj rám egy mailt. ;)
0
2009. október 23., péntek 23:54
4792
Ezzel A régiós lemezeket is meg lehet nézni?
0
2009. október 23., péntek 23:46
4842
azt hiszem csak a proci nem stimmel. de ezt a nem legálisan megkerülhető dolgot nem igazán értem, elmagyaráznád :)) előre is köszi. Üdv!