Keresés

8 mérföld

2005. december 16., péntek 20:59
:)
0
2005. december 16., péntek 17:15
Huh, talán nem kéne külön topikot indítanom ez ügyben, de azt hiszem, van mit szólnom, és ez nem a chat topikba való.

"Hú de gyenge film! Igaz eminemet világ életembe utáltam! A kisfiam most 11 éves és szereti, de én nem tudom hogy lehet ilyen szemetet hallgatni! Meg a járása a filmben! Hú hát dobálja magát mint egy k**va!:) Azt hiszi kemény pedig nem! Nem kéne azzal dicsekedni hogy egy nagy paraszt, a haverjai is azok, az anyja egy k**va, nyomornegyedben él, valami öntődében melózik és egy huszadrangú helyre jár szórakozni! Életrajzi film! HAHA! Egy ilyen paraszt életére kösz nem vagyok kíváncsi! Szegény eminemke szar gyerkkora volt! És mit szóljon az aki minimál-bérért gürcöl, albérletben lakik, és alig van pénz kajára? Sajnos sok ilyen van ma MO-n."

Nos, ez az üzenet az én nevem alatt jelent meg. Akik ismernek itt a fórumon, azok tudják, hogy bár sokszor igen nagypofájú, hirtelen haragú, ellenszenves alak vagyok, ilyen moslékot, ha megfeszülök sem okádnék ki magamból. Biztosan emlékeztek, hogy a régi rendszerben könnyen el lehetett lopni mások regisztrációját.
Ezen kívül netes körökben rengeteg emberkét ismerek, sok barátot és ellenséget szereztem. Egyszer összeakadtam egy fickóval, akivel két éven át jó barátok voltunk egy számítógépes játék kapcsán, aztán kiderült a srácról, hogy piti hacker. Jól lecsesztem, hálából pedig hatvan vírust küldött az e-mail címemre. Később, ahogy jártam-keltem a net országútján, feltűnt, hogy olyan helyekre vagyok beregisztrálva (a saját nickemmel, valódi nevemmel, életkorommal stb.), ahol még életemben nem jártam. Gondolom, ez a kedves jóakaróm tehet az itteni balhékról is, ld. Torrente topik, bár azt meg kell hagyni, másra fogtam korábban. Azóta már többször újraterlepítettem a Windowst, sőt, már a gépemet is lecseréltem, az Xpress rendszere is megváltozott, szóval talán többet már nem fordul ilyen dolog elő.
Érdekesség, hogy a nevemben írodott marhaságoknak van valóságtartalma is, pl. fiam életkora, de ez mondjuk nem meglepő, mivel jó barátom erről is tudott. Nem baj, remélem azóta lecsukták a kis senkiházit.

Mindazonáltal kedves Traumwelt, a te stílusod igen kiábrándító, a legantipatikusabb fanatikusokra emlékeztetsz. Szégyeld magad!

A 8 mérföldről annyit, hogy bár a zenék jók, a történet sem rossz, és a rendezés elsőrangú, ez az Eminem gyerek ritka rossz színész, és ez megöli a produkciót.
0