the usual suspectset szinkronnal nézni tilos, felirattal nézni pedig kötelező.
0
2005. december 21., szerda 8:45
959
Igen, hihetetlen hogy mar az elejen tudni ki a gyilkos, olyan Columbo feeling.:]
0
2005. december 21., szerda 8:22
3933
Ugyanez a probléma van a Gyilkosság lólépésben szinkronjával is. Még szerencse, hogy moziban anno feliratosan ment először.
0
2005. december 21., szerda 1:12
82
Gerike! SPOILER: A poént az lövi le, hogy fölismerhető a film eleji sötét alak hangja a bűnözők egyikének hangjaként. Bármennyire igyekszik is a szinkronszínész, hogy torzított-mélyített hangon szólaljon meg, fölismerhető a továbbiakban. Ez ugyanaz a szerencsétlen effektus mint - kapásból most ez jut eszembe - pl. a Sikoly 2-ben, ahol a telefonon megszólaló hangot azonosítani lehet az egyik szereplőével (bezzeg az elsőben nem! ott egy olyan hang szólt, ami aztán egyik szereplőt sem szinkronizálta). Utóbbi módon, némi csalással ugyan, de a rejtélyt megtartva, kellett volna eljárni a Közönséges bűnözők szinkronjánál is. Ez a probléma, ha jól emlékszem, már előkerült az első kiadás hozzáaszólásaiban is.
0
2005. december 21., szerda 0:59
2682
clifford. én szinkronnal láttam először vhs-en, de nekem nem lőtte le a poént. egy spoilerrel jelezve le tudnád írni melyik az a mondat? majd megnézem én is.