"Kedves Bajtársaim!
Ismét klaviatúrhát kellett, hogy ragadjak, mert tegnap begurult falunkba az Xpress futára egy rozsdás 3 kerekű, mountain bikán . Mindig tudtam hogy ezeknek hiányzik egy...
A tehén purgálástól még frissen gőzölgő kézzel
vettem át a hőn áhított csomagot. Na ami a filmet illeti:Az első fél óra egy döbbenet. Én odacsokiztam az Ikea kanapéra. Ennyi leszakadt vesét, kifordult szemgolyót, aszott végbelet, még kezdő buzi koromban sem láttam. Szegény, megboldogult öreganyám jut eszembe, aki minden Vasárnap beszabadult a
cocák közé, és olyan vérengzésbe kezdett, mely láttán még Mell Gibson is elszégyelné magát. Aztán 1 nap mamikám felkötötte magát a szélkakasra egy disznó szaros vastagbelével. Kész dráma volt, bár háborúról még nem beszélhetünk. Na mind1, hadjuk ezeket a
szívbemarkoló emlékeket. Szóval a film eleje fosat rendesen. Hála Béci bá füttyentős barackpáleszának a 30. perctől már alig emléxem valamire, bár mintha nem is szólt volna semmiről. Talán Tom Henx pityergett a domboldalon...Ryan megmenekült, hirtelen beráncosodott, majd kivonszolta a löttyedt seggét a temetőbe. Ja a legjobb az volt mikor Horváth csőrmester homokot gyűjtött a parton. Talán maszekba homokóra javító? Harcolt volna az öböl-háborúban, ott kedvére élvezkedett volna a kis csibész mocskos állat.
Az angol détées melbeb@szott. De még ezt is túlszárnyalta Norbi haverom, akivel a filmet néztem. Olyanokat pufogtatott ijedtében, na meg a hagymás bableves jótékony 6ásának következtében, hogy még az 500 W-os subomat is túlharsogta.
A kép picit (homok)szemcsés volt, bár lehet hogy nem ártana most már a Yunostomat lepucerálni.
Ajánlom magam.
(c) 2006 Gathar krikuss iroda"
gathar mester legújabb szüleménye. Látom, itt többen azt pampogjátok, hogy ez a gyerek művelt, érző lény, aki csak a figyelmet akarja felkelteni. Gondolkozzatok már, virágszálaim! A "hadjuk" volt a mélypont...