Keresés

A hetedik pecsét

2006. január 11., szerda 17:57
ha valami debil, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy ostoba. a káposztaleves című filmben louis de funés és szomszédja versenyt fingik egymással az őszi ég alatt, mégsem kiáltunk cenzúráért. gathar stílusa meglehetősen szókimondó és csak úgy tocsog a fekáliákban, de szerintem mókáson rakja egymás mellé a szavakat.
0
2006. január 11., szerda 17:40
Kapcsolódnak a filmhez? Szerintem kifejezetten a Scary Movie-féle szemetekre ütnek a szövegei. Egyedi? Azt nem hiszem. Ilyet bárki képes kreálni. Feltéve, hogy le akarja járatni magát.
Apropó, az is vicces hozzászólás volt, mikor kijelentette a győzi-topikban, hogy a teljes Gáspár család kiirtásra szorul?
0
2006. január 11., szerda 17:35
Nem kell továbbgondolni minden egyes szót szerintem. Leírt 10-15 sort és ezek egyben nagyon hatásosak, talán egyediek is. Épeszű ember képtelen ilyenekt összehordani, ráadásul összekapcsolni a filmekkel, úgyhogy nekem tetszenek.
0
2006. január 11., szerda 17:32
És min mosolyogsz? A fingásain? Marha vicces.
0
2006. január 11., szerda 17:24
És ha nem művelt? És ha direkt csinál mindent, márpedig direkt csinál? Akkor lehet, hogy a hagyjuk is direkt hadjuk.

Jókat lehet mosolyogni, kacarászni az irományain. Mondom én. :)
0
2006. január 11., szerda 17:09
"Kedves Bajtársaim!
Ismét klaviatúrhát kellett, hogy ragadjak, mert tegnap begurult falunkba az Xpress futára egy rozsdás 3 kerekű, mountain bikán . Mindig tudtam hogy ezeknek hiányzik egy...
A tehén purgálástól még frissen gőzölgő kézzel
vettem át a hőn áhított csomagot. Na ami a filmet illeti:Az első fél óra egy döbbenet. Én odacsokiztam az Ikea kanapéra. Ennyi leszakadt vesét, kifordult szemgolyót, aszott végbelet, még kezdő buzi koromban sem láttam. Szegény, megboldogult öreganyám jut eszembe, aki minden Vasárnap beszabadult a
cocák közé, és olyan vérengzésbe kezdett, mely láttán még Mell Gibson is elszégyelné magát. Aztán 1 nap mamikám felkötötte magát a szélkakasra egy disznó szaros vastagbelével. Kész dráma volt, bár háborúról még nem beszélhetünk. Na mind1, hadjuk ezeket a
szívbemarkoló emlékeket. Szóval a film eleje fosat rendesen. Hála Béci bá füttyentős barackpáleszának a 30. perctől már alig emléxem valamire, bár mintha nem is szólt volna semmiről. Talán Tom Henx pityergett a domboldalon...Ryan megmenekült, hirtelen beráncosodott, majd kivonszolta a löttyedt seggét a temetőbe. Ja a legjobb az volt mikor Horváth csőrmester homokot gyűjtött a parton. Talán maszekba homokóra javító? Harcolt volna az öböl-háborúban, ott kedvére élvezkedett volna a kis csibész mocskos állat.
Az angol détées melbeb@szott. De még ezt is túlszárnyalta Norbi haverom, akivel a filmet néztem. Olyanokat pufogtatott ijedtében, na meg a hagymás bableves jótékony 6ásának következtében, hogy még az 500 W-os subomat is túlharsogta.
A kép picit (homok)szemcsés volt, bár lehet hogy nem ártana most már a Yunostomat lepucerálni.
Ajánlom magam.
(c) 2006 Gathar krikuss iroda"

gathar mester legújabb szüleménye. Látom, itt többen azt pampogjátok, hogy ez a gyerek művelt, érző lény, aki csak a figyelmet akarja felkelteni. Gondolkozzatok már, virágszálaim! A "hadjuk" volt a mélypont...
0
2006. január 10., kedd 20:48
Még ennyit : Gathar, csak így tovább !
:D
0
2006. január 10., kedd 19:56
"Emberek"! Nézzük meg már mi van a topic tetejére írva! Tiszteljük meg Bergmant azáltal, hogy róla beszélünk e megszentségtelenített helyen!
most posts by TM
0
2006. január 10., kedd 16:53
"shakespeare-i fordulatait"

Ha már itt tartunk, az én véleményem, őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer.
0
2006. január 10., kedd 16:51
Emlékeztek, a kritikáról, amit a Faluról ért. Az még nem is volt annyira durva és sértő, bár én utálom azokat a férfiakat, akiknek a "nem szervük kilóg a szájukon", de ezen tényleg jókat derültem.
0
2006. január 10., kedd 16:35
én jókat gurulok az írásain.
0
2006. január 10., kedd 16:17
Hát nem tudom, gathar szövegeiben nem véltem sosem felfedezni szellemességet, humort vagy valami épkézláb viccet.
0
2006. január 10., kedd 16:03
Igaz ami igaz, Gathar néha túllő a célon és  sértő, primitív dolgait, a maga vulgáris stílusában tálalja. Bár én új vagyok itt, annyit el kell ismernem, hogy sokszor könnyesre nevetjük magunkat itt a cégnél. Bármilyen debil is.
0
2006. január 10., kedd 15:09
Gathart már sokszor törölni kellett, holott az Xpress-nek nem kenyere a moderálás. Volt valami más nick-je is, az alatt durvább dolgokat is írogatott, például hogy meg akarja ölni az összes cigányt, meg ilyenek.

A legdurvább visszhangja a Michael Jacksonos írásának volt. Ott egy egész topikot kellett eltűntetni. Röhejes a srác.

Persze, hogy egyes embereknek tetszik a stílusa. "Hú, nézd má  milyen csúnyán beszél a csávó! TÖK JÓ! EZ EGY ARC!" Aztán előszeretettel használják gathar shakespeare-i fordulatait, csodás leírókészségét, választékos mondatait az életben. Így klónozzák magukat a debilek.
0
2006. január 10., kedd 14:12
Már több helyen olvastam Gathar írásait, mindig meghökkenek, miket képes leírni. Szerintem beteg szegény.
0
2006. január 10., kedd 10:08
A durva csak az, hogy valaki hasznosnak találata a hozzászólását. Ami ennél is durvább, hogy a Silence of the lambs-nél 4-en!!!
0
2006. január 10., kedd 9:12
:-)))
0
2006. január 9., hétfő 17:56
Érdekes, kimindenki jár ide. Éjszaka már be se merek jönni többé az xpressre egyedül.
0
2006. január 9., hétfő 17:51
Egy újabb mestermű kritikai oldalát cseszik szét a "hozzáértő" elemek! Lehet, hogy csak újvilági süteményről, és alsóneműben tartozkodó rovarokról szerencsés kommentárt írni, mert, mint e példa is mutatja, a debileket inkább az igényesség vonzza...
most posts by TM
0
2006. január 9., hétfő 17:41
Úgy tűnik, ti még nem futottatok össze gathar mester írásaival e fórumon. Az újabb generációból a Silence of the lambs, és a Lúdas Matyi topikokat ajánlom.

Voltak olyan írásai, ahol elmesélte kistestvére magömlését, hogy hogy megkívánta saját anyját, és azt az izgalmas esetet is elmondta, mikor együtt maszturbáltak Michael Jacksonra.
Komolyan ne vegyétek, a kis pedofil azt hiszi magáról, hogy vicces. Igazából a kisfiú csak ki akarja tölteni valamivel az időt az első orgazmusig, vagy épp szünetet tart két borotvált mellkasú szőke herceg között. A kis nulla.
0
2006. január 9., hétfő 15:22
Meg az idősebb embereket sem kellene így kezelni ....
0
2006. január 9., hétfő 15:01
Hát igen. Csak szegény Bergmant sajnálom, hogy ilyen kezekbe jutott a díszdoboza.
0
2006. január 9., hétfő 13:19
Azért félelmetes, hogy a művészfilmek milyen rossz hatással vannak az érzékenyebb idegrendszerű házimozitulajdonosokra. :)
0
2006. január 9., hétfő 13:12
"Juliet nénének meg üzenem, hogy (inkább kevesebb)sikerrel járó gondolatfonalait vágja rövidebbre, vagy olvassa fel őket inkább az öregek otthonában. Azok a vén trottyok már úgyse hallanak szart se."

inkább te szedhetnég magad össze egy kicsit! nem tudom, mit akartál mondani ezzel az összefüggéstelen írással, de valami borzalmas volt. ha vicc, akkor elnézést kérek, de annak is nagyon rossz.
0