Keresés

Odeon kiadói fórum

2007. szeptember 25., kedd 12:35
Nekem eddig csak az Akira volt meg, most viszont előrendeltem a másik hármat is, mivel egyrészt leárazás, másrészt gondolom hamarosan nem lesznek forgalomban, harmadrészt pedig biztos mind jó film. Igaz én túlnyomórészt a populárisabb filmek híve vagyok, de olykor-olykor nem vetem meg az igényesebb, művészi, drámai alkotásokat :) Végül de nem utolsósorban a kiadványok minősége szuper!
0
2007. szeptember 25., kedd 11:51
Kedves Wzoli!
A Wilbur öngyilkos akar lenni Mozaik sorozatos kiadása nem fogyott még el! Akár itt az Xpressen is megrendelhető, hiszen 1-5 napra vállalják a beszerzését, vagy a Hollán Ernő utcában található DVD boltunkban is megvásárolhatod!
Üdvözlettel:
Odeon
0
2007. szeptember 24., hétfő 21:46
Csábít az az Anyátlanok, de mivel nem láttam nem tudom, hogy benevezzek-e rá?
0
2007. szeptember 24., hétfő 21:39
Értem. Mondjuk a Kill Bill-ben látható betétek jópofák, és szórakoztatnak, de úgy érzem, nem kötne le egy olyan film, melyben nem látok színészeket (rajzfilmet is leginkább gyermekkoromban néztem, bár a Macskarisztokratákat megvettem, már csak Cili iránt érzett szolidaritásból is:). Aztán legfeljebb meggondolom magam, soha nem lehet tudni.

A kukorica gyermekei IV-et nagyon is szeretem, ugyanakkor a Jason X-nek még a szelét is utálom (persze, a többi résszel pont ellenkezőleg vagyok). :)
0
2007. szeptember 24., hétfő 20:19
hát, én azt hiszem fél évig szemeztem vele. eléggé nagy dilemma volt, mert az egylemezest adhattam volna el, ha nagyon bejön (amivel utálok szöszölni), viszont mivel még nem láttam, benne volt a bukta lehetősége, ahhoz meg egy picit drága a kétlemezes. azt hiszem jól döntöttem:)

egyébként anime műfaj, mint olyan nem igazán létezik, szóval attól, hogy A film nem jön be, még nem jelenti, hogy B ne lenne zseniális. ez kb olyan, mintha a Jason X vagy a Kukorica Gyermekei 4 miatt kijelentenéd, hogy a horrorfilmek rosszak:) a második lemezen lévő kommentár pedig az egyik legjobb extra, amivel filmnél találkoztam. szóval szerintem nem fogod megbánni... sőt:).
0
2007. szeptember 24., hétfő 20:01
Kedves Odeon!
A Wilbur öngyilkos akar lenni sorszámozott film elfogyott teljesen? :(
wzoli
0
2007. szeptember 24., hétfő 19:55
Én az Akira helyett a Belső Tengert vettem, mert nem szeretem az anime-műfajt.
Nem volt olyan nap, hogy ne rágjam a szám a Bin Jip extra változat miatt, mert anno az egylemezesre ruháztam be teszt céljából, aztán mindig jött valami szebb, jobb, érdekesebb, de most már nem kell rágódnom a dolgon. :)
0
2007. szeptember 24., hétfő 18:44
hát, a négyből három nekem már a polcomon van.

Az Akira, a Bin Jip és az Anyátlanok is referencia minőségű, szóval csak ajánlani tudom őket.

vegyétek és vigyétek őket, mert gyönyörűek (a Belső Tengerről még nem tudok nyilatkozni). a leárazás inkább jelzés értékű, de a teljes árukat is maximálisan megérik. és ha eltűntek a piacról, utánna meglepődnék, ha bárki is szívesen megválna tőlük...

lehetőségért pedig énis köszönöm.
0
2007. szeptember 24., hétfő 17:25
Szeretnék köszönetet mondani az Xpressnek és az Odeonnak, amiért a mostani akcióval felhívták a figyelmemet 2 olyan filmre, mellyel egyébként soha nem találkoztam volna.

A kiadó biztosan nem jókedvében árusítja ki ezeket a nem mellesleg várhatóan szép és igényes megjelenésű kiadványokat, ám szerencsére az akciós ár inkább jelképes, és talán inkább figyelemfelkeltő hatása van.

Úgyhogy örülök, hogy a mai napon egy kis pénzem jó helyre került, és végül három szép kiadvány tulajdonosa lehetek átvételkor!
0
2007. szeptember 17., hétfő 19:15
bosszú trilógiáról még mindig semmi hír?
már azon kívül, hogy még idén jön a díszdoboz, legalábbis nekem így mondták.
0
2007. augusztus 15., szerda 23:04
Kedves Jan!
Vicces ez a mai egybeesés! Tiszteletünket tettük ma Sopronban a Robinál és többek között erről is beszéltünk. Mint látható, megoldódott a probléma. Én is hibás vagyok a kialakult helyzet miatt, mert túl sok az internetes hiányoságom!
Reményeim szerint hamarosan beszámolhatunk előre lépésről az Odeon filmkiadásával kapcsolatban!
Azonnal jelezni fogjuk, ha pontosat tudunk az év hátra lévő részéről!
Tisztelettel:
Szilágyi Bálint
0
2007. augusztus 15., szerda 12:43
"szilágyi bálint - akinek az xpress reformációja úta sajna nincs hozzáférése a fórumhoz - megkért, hogy ezt a lenti hírt sűrgősen cáfoljam. csabaga informátora téved: az odeon természetesen nem áll le a filmek forgalmazásával."
Kedves Xpress!
Nem lehetne esetleg megoldani, hogy Szilágyi Bálintnak legyen hozzáférése a fórumhoz?Elég baj már az is, hogy többszöri kérés ellenére sem került az Odeon topic a kiadók fórumai közé, de az már túlzás, hogy a (szinte) egyetlen valóban válaszoló kiadó képviselőjét kizárjátok.Vagy esetleg ugyanez a gyakorlat a többi kiadó képviselőjével is? Akkor talán a kiadók topikjait meg is lehetne szüntetni.
0
2007. augusztus 4., szombat 19:41
Remélem jönnek végre a klasszikusok.Szomorú dolog odeonos VHS-t Cinetel,Fantasy vagy újabban Caesar filmként viszontlátni,sokszor kifogásolható minõségben,DVD-n.Megjelenhetne mondjuk a Kabaré.
0
2007. augusztus 4., szombat 18:27
Ez örvendetes.Várom a 2008-as terveket...
0
2007. augusztus 4., szombat 18:11
szilágyi bálint - akinek az xpress reformációja úta sajna nincs hozzáférése a fórumhoz - megkért, hogy ezt a lenti hírt sűrgősen cáfoljam. csabaga informátora téved: az odeon természetesen nem áll le a filmek forgalmazásával.
0
2007. augusztus 4., szombat 17:55
Ez gyakorlatilag sajnos ugyanaz,csak szebben megfogalmazva.A már készülőban levő filmek természetesen még jönnek.
0
2007. augusztus 4., szombat 0:17
na csak aztán tényleg jöjjön...
0
2007. augusztus 3., péntek 22:29
Olvasgattam kicsit az Odeon honlapján a fórumot, és nem fejezik be a filmek forgalmazását, csupán jóval kevesebb filmet fognak megjelentetni. A Bosszú Trilógia pedig október környékén jön.
0
2007. augusztus 3., péntek 21:40
Hogy micsodaaaa???? :-(((((
0
2007. augusztus 3., péntek 20:05
azért remélem a bosszú trilógia jönni fog...
0
2007. augusztus 3., péntek 20:01

:(
0
2007. augusztus 3., péntek 19:58
Tudomásom szerint az Odeon befejezi a filmek forgalmazását.Csoda,hogy eddig kitartottak ezen az "árérzékeny"
és gagyiorientált piacon.
0
2007. július 1., vasárnap 7:28
Nem tudja senki, hogy mikor jelentet meg ujra filmet az Odeon? Foleg a trilogia erdekelne. Nagy a csond... Remelem csak vihar elotti :)
0
2007. május 24., csütörtök 7:18
...Mark Herman
0
2007. május 24., csütörtök 2:14
Gabor
Best Wishes
...
A végét én se tudom. :)
0