Nem, ahhoz előbb egy hibás példányt is kell venni... :)
0
2006. március 14., kedd 14:06
17243
a javított példányokból ugye az is vásárolhat, aki elővigyázatosságból nem vette meg az előző kiadást?
0
2006. március 14., kedd 13:59
264
Szia Jan!
Az általad kérdezett 3 film esetében található a lemezen magyar és cseh hang, valamint magyar felírat is!!!
AMI MEG A JAVÍTOTT SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT VONATOK DVD-T ILLETI. AZT AZ INFORMÁCIÓT KAPTUK, HOGY MÉG EZEN A HÉTEN MEGÉRKEZIK A JAVÍTOTT VÁLTOZAT! ÍGY A JÖVŐ HÉT ELEJÉN LE LEHETNE BONYOLÍTANI A CSERÉKET!
Mi küldjük a maileket, ha kezünkben vannak a lemezek és mindenkivel egyenként leegyeztetjük, hogy kinek hogyan a legjobb.
Tisztelettel és a türelmet köszönve:
Odeon
0
2006. március 14., kedd 13:25
473
OK, mindjárt írok egyet. Köszi:))
0
2006. március 14., kedd 10:03
1185
Egy kérdés: a Testvéred feleségét című dán filmre lehet számítani? Moziban Budapest Film forgalmazta vagy egy éve, azóta semmi hír felőle...
0
2006. március 14., kedd 2:27
1158
Kedves Odeon!
Most lehet előrendelni az alábbi DVD-ket: Az örökség Tűz van, babám! Egy szöszi szerelme Az adatlapjukon Fantasy Film van megjelölve gyártóként, de a boríton szerepel az Odeon jele is.
Azt szeretném megtudni, lehetőleg még vásárlás előtt, hogy ezeken valóban lesz-e magyar és cseh hang, valamint magyar felirat.
0
2006. március 14., kedd 1:51
1158
Sajnos belátom, hogy hiába ajánlottátok fel a segítséget. A Fesztiváliroda Kft helyett nem fogjátok legyártani a DVD-t. Ők viszont nem elérhetőek. A telefont soha nem veszik fel. Azért kissé nevetséges, hogy egy DVD miatt körözést kelljen kiadni egy cég ellen. De, ha nincs más megoldás... (Esetleg valami ukrán ismerős eredményesebb lenne.) Most tényleg a Fogyasztóvédelemhez kell fordulni, hogy visszakapjam a pénzemet? A DVD-n szerepel az Odeon neve is. Én a helyetekben nem adnám a nevem ilyen szélhámos vállalkozáshoz, mint a Fesztiváliroda.
Én elhiszem, hogy megalázó újból türelmet kérni. De van egy egyszerűbb megoldás is. Beismerni, hogy a Fesztiváliroda nem képes előállítani egy normális DVD-t (már ha létezik egyáltalán), és visszadni a becsapott vásárlók pénzét.
0
2006. március 13., hétfő 17:47
264
Szia Jan!
A gondunk az, hogy mi sem. De az ígéreteinket tartani szoktuk! Viszont harmadszor is türelmet kérni és magyarázkodni megalázó, holott mi csak segítséget ajánlottunk fel.
Odeon
0
2006. március 13., hétfő 15:18
1158
Nem rajtunk.
Ti igértetek két hetet. Letelt. Csere nincs. Mi múlik rajtunk? Az időt megállítani nem tudjuk. A jó DVD-t legyártani nem tudjuk. Úgy tűnik, ez utóbbit az sem, akinek a dolga volna.
0
2006. március 13., hétfő 15:00
264
Szia Ásványvíz!
Erre nehéz reagálni, mert az e-mailek nem az itteni nickname-kkel jönnek. Azokra az e-mailekre, melyek a forgalmazas@odeon.hu címre érkeztek személyesen válazsoltam mindegyikre. Kérlek jelezz erre a címre....rajta vagyunk az ügy elrendezésén. A korlátainkat azonban nem tudjuk átlépni. Jan se tudjuk jobban megnyugtatni, mint amit korábban válaszoltunk neki. Szerintem mi csak javítani tudunk a korábban kialakult kellemetlen helyzeten, s ezen a türelmetlenség segít sajnos legkevésbbé. Mi tartjuk, amit ígértünk a többi rajtatok múlik...
Odeon
0
2006. március 13., hétfő 12:07
473
Én 2 hete írtam az odeonnak mailt, azóta sem jött válasz, pedig nagyon kulturált voltam...
0
2006. március 13., hétfő 10:51
1158
Kedves Odeon!
Immár ismét letelt két hét, és semmi hír a "Szigorúan ellenőrzött vonatok" DVD cseréjéről. Ebből már soha nem lesz csere. Szerintem, a legjobb az lesz, ha megkeresem a Fesztiváliroda Kft-t személyesen, mert a telefont nem veszik fel, és visszakérem a pénzem. Feltéve, ha egyáltalán létezik ez a cég. A tanulság annyi, nem szabad Fesztiváliroda gyártású DVD-t venni.
0
2006. február 28., kedd 21:05
264
Szia Jan!
Akkor meg is kaptuk, csak nem derült ki a leveledből, a neten használt felhasználóneved, így nem tudtunk beazonosítani! A biztonság kedvéért küldhetnél nekünk egy ilyet is....
Odeon
0
2006. február 28., kedd 20:59
1158
Kedves Odeon!
Köszi. Már januárban írtam levelet.
0
2006. február 28., kedd 9:29
264
Kedves Jan!
Messze nem ennyire rossz a helyzet. Nem tudom, hogyan tudnánk megnyugtatni. Hidd el a többi cseh filmmel nem lesz gond, igyekszünk most már állandó kapcsolatban vagyunk a Fesztiválirodával. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy bár valóban hiba történt, a Fesztiváliroda régi partnerünk, aki már többször segített minket ki a bajból. Erről a pici piacról csak a tavalyi évből sok példát lehetne felhozni a hibás lemezekre. A kiadók ettől még működnek és a lemezeket megveszik az emberek. Le merjük írni, hogy megnyugtassunk, hogy amennyiben a Fesztiváliroda nem jelentetné meg a javított Szigorúan ellenőrzött vonatok DVD-t (szerintünk ez ki van zárva), akkor az Odeon újragyártja, megtaláljuk a módját, hogy a javított lemez piacra kerüljön. nem fog senki elmenekülni, hiszen első perctől fogva vállaljuk, hogy hibáztunk. Téged meg arra kérünk, hogy írjál egy e-mailt a forgalmazas@odeon.hu címre, hogy most már közvetlenül szervezhessük le a cserét.
Odeon
0
2006. február 28., kedd 1:02
1158
Kedves Odeon!
Köszönöm a választ. A válasz megerősített abban a véleményemben, hogy a Fesztiváliroda Kft. nem egy megbízható társaság. Mint látod, titeket is félrevezettek. A vásárlókkal sem foglalkoznak, a telefont sem veszik fel. Szerintem szélhámosok. Nagyon félek, hogy a még hátralevő cseh filmekkel megismétlődik az, ami a Szigorúan ellenőrzőtt vonatokkal. Bár ne lenne igazam, de erre nincs sok remény. A szigorúan ellenőrzött vonatok javított változata pedig, szerintem, soha nem készül el. A Fesztiváliroda Kft. mindig újabb hazugságokat talál majd ki, hogy most éppen miért nem készült el, de már csak napok kérdése... Aztán majd szépen megszünnek, megszöknek a felelősség elől. A Ti hírnevetek meg piszkos lesz. Rossz választás volt.
0
2006. február 27., hétfő 23:45
2178
köszönöm a válasz! ha sikerül összehoznotok és tényleg olyan jól fog kinézni, akkor biztosan megveszem!
azért az jó lenne, ha lenne még egy-két olyan kiadó, akik mernek kockáztatni!
0
2006. február 27., hétfő 23:07
398
"Így a DVD ára is 5-6000 Ft-ba kerülne."
Angol feliratot nem rakhattok rá? Mert akkor pl. az Xpress.hu-n keresztül könnyedén felszívna egy nagyobb mennyiséget is az európai díszdobozvásárlók tömege.
Esetleg egy szubrégiós forgalmazás, ez sem járható? Cseh vagy lengyel szinkronnal
0
2006. február 27., hétfő 22:03
264
Kedves Miki!
Folynak egyeztetések a skandináv filmjeikről, de egyenlőre még nincs megegyezés! Az amerikai barátnak már lejárt a joga nálunk és jogot hosszabítani nem tudtunk, így ezt a filmet az Odeon nem fogja tudni megjelentetni!
Odeon
0
2006. február 27., hétfő 22:01
264
Kedves Arnold!
Zebinek maximálisan igaza van. Egy ilyen kiadvány akadt a kezünkbe, s hihetetlen szépnek találtuk. Szerintünk a DVD-k gyűjtése a könyvekéhez hasonló. Nem mindegy, hogy bőrkötéses a kiadvány vagy csak a kötelező olvasmányok sorozat papírfedeles kiadványa. Szeretnénk ha egy-egy különleges film, európában is szokatlanul igényes kiadványban jelenhetne meg. Ha ezt a dobozt sikerül megrendelnünk, akkor egyenesen Koreából lesz beszállítva, ahol elkészítik a magyar változatát külön nekünk. Sajnos a doboz ára többszöröse a normál digipack-es dobozoknak is. Így a DVD ára is 5-6000 Ft-ba kerülne. A minak a dvdextra.hu-n gerillakiadónak neveztek bennünket. Mi ezt büszkén vállaljuk, hiszen ez pont azt bizonyítja, hogy valami egésezn mást csinálunk, mint amit a piac diktál... A siker viszont töletek függ... Mi azt reméljük, megéri Magyarországon is igényes kiadványokat kiadni. Ez a kérdés még idén el is fog dőlni!!!
Odeon
0
2006. február 27., hétfő 21:53
264
Kedves Jan!
Sajnos a cseh filmek kálváriája még nem ért véget. Bár elkészült a Szigorúan ellenőrzött vonatok új anyaga, ez a Fesztiváliroda eddigi híreivel ellentétben csak a héten kerül gyártásra (mai friss információ). Ez azt jelenti egészen pontosan, hogy még két hétbe biztosan beletelik, mire a cserére sor kerülhet. A cserére biztosan sor fog kerülni, hiszen éppen az Odeon logoja miatt foglalkozunk a filmekkel a jogeladás után is. Nekünk is presztízsveszteséget jelent ez a kellemetlen szituáció. Azt gondoljuk nem szabad egy kellemetlenség miatt hosszútávú kijelentéseket tenni, főleg hogy jelen állás szerint túl sok cseh film ezen a csomagon kívül nem kerül majd kiadásra a közeljövőben. Az első félreértések után egyeztettünk a partnerünkkel és a hibák kijavítására törekszünk. Az Én kis falum, valamint a Fekete Péter című filmek digitális alapanyagból készültek és mind a két hangsáv szerepel a lemezeken. Magyar felirat viszont nincsen rajtuk, sajnos. A Szigorúan ellenőrzött vonatok javított változatán és a további 3 megjelenésen (Tűz van, babám!, Örökség, Egy szöszi szerelme) viszont már magyar felirat is lesz választható az eredeti hangsávokhoz.
Megértjük a türelmetlenségedet és a többiekét is! Mi megteszük, amit tudunk és azonnal jelezni fogjuk, ha végre hozzáférhető lesz a javított DVD.
Odeon
0
2006. február 27., hétfő 19:45
2178
akkor félreértettem.... kösz!
0
2006. február 27., hétfő 19:40
143
Kedves Bálint!
Köszönöm a választ a kérdésemre a filmekkel kapcsolatban! Nem tudom, hogy tudtok-e rá válaszolni, de megkérdezem, hogy a Cirko-Film néhány filmjét Ti adtátok ki, pl. Törökfürdő, Tudatlan tündérek, Kiss kiss, Visszafordíthatatlan. Van még valamelyik film tervbe véve a kiadótól? Az amerikai barát DVD kiadására valamikor sor kerülhet?
0
2006. február 27., hétfő 19:01
398
A Bin-Jipnek szerintem nincs fémdobozos kiadása. A dvdextra.hu-n a "mágnesdoboz" kifejezés szerepel. Ha jól sejtem, arra gondolnak, hogy Koreában számos kiadvány a világon sehol máshol nem használt digipack megoldásban jelenik meg. A tok maga papír (de olyan masszív, hogy a szobros Gyűrűk Ura lemeztok hozzá képest nyeklő nyakló vacak), és mivel kihajtogatható, ezért a lezárást két, a tokba applikált mágnessel oldják meg. Nekem a 3 lemezes Nagy kékség van meg így - igen látványos a kivitele.
Remélem, az Odeon össze tudja hozni, bár kérdés, hogy hol, és mennyiért lehet egy ilyen tokot - minőségi kompromisszum nélkül - legyártatni.
0
2006. február 27., hétfő 17:08
2178
kedves Odeon!
ha már tervezitek az Anyátlanok kiadását, akkor esetleg a kívánságlistára felkerülhetne további két film, amelyek szintén nagyon jók és szintén gyerekekről szólnak. az egyik a When I Turned Nine (koreai), a másik pedig az All About Lily Chou Chou (japán).
még egy dolog lenne... olvastam a dvdextrán, hogy szeretnétek kiadni a Bin-Jip koreai fémdobozos kiadását, és írtátok, hogy ez némileg drágább lenne a szokásosnál. nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérdezni, de mennyivel lenne drágább?