Keresés

Odeon kiadói fórum

2007. február 12., hétfő 12:41
Tisztelt Odeon!

Néhány hónapja kérdeztem rá önöknél a Halálsoron extraváltozatának esetleges kiadására.

Akkor azt a választ kaptam önöktől,hogy majd utánajárnak,hogy meg tudják e szerezni a jogokat.

Kérdésem sikerült e előbbre lépni ez ügyben?

Válaszukat köszönöm:Farkas Tamás
0
2007. február 5., hétfő 16:57
Köszönöm az infót!

A mellékletes kiadásról hallottam, de a filmet akkor még nem ismertem, így lemaradtam róla.
0
2007. február 5., hétfő 15:03
Kedves Joxer!

Az Éjjel-nappal fiatalok korábban jó 3 évvel ezelőtt már megjelent újságmelléklet formájában a PC magazinban! Nem látunk rá esélyt, hogy a film ismét megjelenjen.

Odeon
0
2007. február 5., hétfő 14:39
Odeon!

Az "Éjjel-nappal fiatalok" című 2001-es film DVD kiadására van esély?
0
2007. február 5., hétfő 14:06
Kedves _calogero!

A Lilja 4-ever jogai nem az Odeonnál vannak. Talán a Budapest Filmnél érdemes érdeklődni!

Odeon
0
2007. február 5., hétfő 12:58
köszönöm az infót!

a múltnélküli embernek, és az anyátlanoknak főként örülök!
0
2007. február 5., hétfő 12:48
Szintén a 2002-es esztendőből várható esetleg a Lilja 4-Ever DVD kiadása?
0
2007. február 5., hétfő 12:29
Hurrá!

Végre berakhatom a Senkiföldje mellé 2002 másik számomra legemlékezetesebb filmjét, a Múlt nélküli embert! Mivel asszem 1-2 nap különbséggel láttam anno őket, ezért valahogy nekem elválaszthatatlan a két film egymástól.
Hatalmas köszönet érte!!
0
2007. február 5., hétfő 11:58
Kedves Rents!

Elnézést a névelírásért!

Odeon
0
2007. február 5., hétfő 11:58
Kedves Rent!

Ami biztosnak tűnik az február 2. felében a Múlt nélküli ember. Valamint márciusban a Lantana és az Anyátlanok (terveink szerint méltó külső és belső megjelenéssel).

Sajnos egyenlőre ennyit tudunk, de azonnal jelezni fogjuk, ha bármi újat tudunk.

Köszönjük az érdeklődést!

Odeon
0
2007. február 5., hétfő 10:50
odeon!
nem lehet már tudni valamit az idei megjelenésekről?
0
2007. január 28., vasárnap 21:37
csodás^^ ez lett volna a másik kérdés:) gondolkodtam a berendelésen (3000 teljesen korrekt ár érte), de ha emberi áron lesz díszdoboz, akkor lehet inkább bevárom azt.
0
2007. január 28., vasárnap 21:12
Idén jön egy brutál díszdobozban a trilógia! A múltkoriban ősz környéki megjelenésről volt szó.
0
2007. január 28., vasárnap 21:10
Van esély a sympathy for mr/ms vengenance hazai kiadására? Esetleg tudtok már pontosabbat mondani az idei megjelenésekről?

lé és a lola: nekem a sima verziót is az egyik aukciós oldalról kellett összeszednem, mert annyira nem volt sehol kapható... pedig az egyik kedvenc filmem és nagyon nagyon sokáig kerestem...
0
2007. január 19., péntek 21:48
Kedves Odeon
Azt szeretném kérdezni, hogy a Lé,meg a Lola esetleg egy digipakos változatott mrg fog élni vagy sem?
0
2007. január 19., péntek 9:39
Kedves Kekec!

Az Élj és boldogulj! DVD az előkészítés utolsó fázisában van, így jó eséllyel februárban meg fog jelenni. A film mellett egy 40 perces werkfilm lesz található a lemezen. Az Automata Multimédia fogja terjeszteni. A forgalmazója az Odeon lesz, de a terjesztője az AM. Valószínűleg azonnal 990.- ért lesz kapható.

Odeon
0
2007. január 17., szerda 19:09
Kedves Odeon!

Bergman filmek jönnek még tőletek?
Esetleg Fassbinder könnyebben emészthetőbb alkotásai? (mint a háborús tv filmsorozata vagy a Quarelle)?
0
2007. január 17., szerda 18:32
hehe
0
2007. január 17., szerda 18:06
Szia Wrack!

Köszi, lehet, hogy alkalmasint fel is kérnélek rá. Előbb azért megpróbálom _calogerót bepalizni, vele már van egy kialakult kommunikációs csatorna. :))
0
2007. január 17., szerda 17:29
Nem, azon csak olasz hang van és francia felirat. Viszont a bónusz egy egész estés Pasolini-dokumentumfilm, a COMIZI D AMORE (Beszélgetések a szerelemről).
0
2007. január 17., szerda 17:22
angol felirat nekem is bőven elég, de annélkül sajnos nem tudok mit kezdeni vele. Edipo Re-n van angol sub?
0
2007. január 17., szerda 16:59
Szia MDM!

Valami hasonlót régebben én is kérdeztem, s az Odeon akkor olyasmit válaszolt, hogy a Trilógián és a Salón kívül nem terveznek más Pasolini-filmeket. (A Mamma Rómát a Fantasy Film ígéri már vagy 3 éve...) Nekem szerencsém van, mert az OIDIPUSZ KIRÁLY _calogero barátomnak hála, már megvan a gyűjteményemben (magyar szinkronom is van hozzá: már csak össze kéne ollóztatni valakivel), a DISZNÓÓL pedig néhány napon belül érkezik. (Ahhoz sajnos nincs magyar anyagom, viszont lesz hozzá angol felirat.)
0
2007. január 17., szerda 15:32
kedves Odeon!
épp a minap volt a kezemben az általatok kiadott Pasolini - Élet trilógia, s eszembe jutott két kedvenc filmem az úrtól, az egyik a  67-es Oidipusz király, a másik pedig a  69-es Porcile. Van esély rá, hogy ezek megjelennek?

Valamint feltemeszem a sablon kérdést is, hogy van-e valami fejlemény Wong Kar Wai, de legalább 2046 ügyben.

válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: MDM
0
2007. január 15., hétfő 16:53
Ez jó hír,hogy ismét próbáltok klasszikusokat is kiadni!
0
2007. január 15., hétfő 16:06
Kedves Odeon!

Az Élj és boldogulj! kiadását tervezitek a közeljövőben?
0