Turelem van, a kiadvanyra varunk amig kell - plane ha majd megeri mert valami nagyon extra lesz - de ha mar tudjatok, hogy mikor jon, jelezhetnetek itt is. Akar a vegleges datum es forma elott. Szoval tessek minket informalni, sokan egunk lazban. :) Ha ne adj isten nem doboz, hanem egy tobb lemezes digipack jon ki, engem meg az sem erdekelne, ha ismet meg kellene vennem az Oldboyt. Mennyire jo lenne egy igazi komoly diszdobozban egy 6 lemezes digipack :) Fem dobozban? :) Almodozom csak.
0
2007. január 8., hétfő 12:18
12
Tudtam, hogy ebből előbb-utóbb baj lesz...:)
0
2007. január 8., hétfő 12:16
17243
no, lám, hol zörög a haraszt, ill. csontváz. :)
0
2007. január 8., hétfő 12:10
12
Bocsánat! Az előző hozzászólás az Odeon-tól származik, csak a felhasználó nevet nem állítottam át!
0
2007. január 8., hétfő 12:09
12
Kedves Already!
Nincsenek jó híreink! Az eddigi évekkel ellentétben lassan január közepe van és még nincsenek információink ennek az évnek az ütemezésével kapcsolatban. Mi a forgalmazás részleg jelen pillanatban is egyfolytában egyeztetünk, hogy mit mikor jelentethetünk meg! Amíg erre nem kapunk választ, addig semmit sem tudunk ezzel kapcsolatban írni!
Az idei év legnagyobb meglepetésének szánjuk a Bosszú trilógiát! Viszont ebből kifolyólag lehet, hogy csak ősszel! Az Oldboy tulajdonosoknak mindenképpen szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy úgy vehessék meg a díszdobozt, hogy az Oldboy-t már ne kelljen még egyszer megvásárolniuk! A lehető legteljesebb kiadványt tervezzük...reméljük olyat, amilyen még nem volt Magyarországon! A tavalyi teljesítményünket is szeretnénk felülmúlni. Kérdés kapunk erre lehetőséget a mai piaci és gazdasági helyzet mellett!
Mert mi azért mégis egy nagyon pici cég vagyunk!
Előre is köszönve a megértést és egy kicsi türelmet kérve:
Odeon
0
2007. január 8., hétfő 11:50
2938
.
0
2007. január 7., vasárnap 1:05
1193
Ez engem is nagyon érdekelne! Remélem mielőbb kapunk választ a kérdésedre.
0
2007. január 7., vasárnap 0:51
2938
Kedves Odeon. Eljott a 2007 es bar nagyon orulok, hogy tavaly az anime fanok megkaptak ami jar nekik - most eg ypicit csendben is lehetnek es johet mas :) - , de most itt az uj ev es igertetek valamit. Szoval mikor es milyen formaban jelenik meg a maradek ket Chan-wook Park film a bosszu trilogiabol? Doboz lesz - ha igen, akkor az Oldboy tulajdonosok hogyan szerezhetnek majd belole - vagy trilogia digipack (el tudnek kepzelni egy 6 lemezes kiadvanyt :-) ) es a legfobb kerdes, mikor?
0
2007. január 4., csütörtök 21:29
759
Mennnnnnem kell dódózni :-( de holnap innen folyt.
0
2007. január 4., csütörtök 21:25
759
A szerkesző szerint valóban megjelennek idén. Plussz az én olvasatom szerint külön-külön(bíztam a diszdobozban). De még nincs veszve semmi talán az is lesz... A Twin Peaks 2.évadról meg azt,hogy nukupinacsakima. :-)
0
2007. január 4., csütörtök 21:17
4078
Erre mit írtak?
0
2007. január 4., csütörtök 21:16
52684
Ami a magyar filmmagazinokban lévő infók hitelességét illeti, az is megérne egy misét, de ezt inkább már a két nagybecsű újságról indított topicban folytatom.
Gyere át! :-)
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 21:12
759
Én is az elején lévő levelekre adott válaszokat olvasom infó miatt. Most pölö Bufi/Freddy.
0
2007. január 4., csütörtök 21:07
52684
Értem én, hogy kell a reklám, gondolom az említett kerrádió megvett egy oldalt a lapból, de nekem elég volt már az is, amikor ez a Vox meghirdette a fogalmazási versenyt, és akkor mindenféle jöttment senkiházi irogathatott kritikákat. Megmondom frankón, nem jellemző, hogy ezeket az "esszéket" olvassam, inkább csupán az információk miatt veszem meg, ha megveszem.
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 21:00
759
De gonosz vagy ezekkel a "film-esztétákkal " szemben:-) Te romantikatagadó,véresszájú,videójátékos,agyonlövős! :-)))
0
2007. január 4., csütörtök 20:56
52684
Bánhatod, hogy nem vetted meg, mert így sosem tudod meg, hogy mennyire tetszett a (Danubius) Rádió Petrának a Holiday! Erről is van egy egész oldal, ahelyett, hogy esetleg kihozták volna a Gits-et, mondjuk holtversenyben szintén a hónap dvd-jének. Előfordult már korábban, hogy egyszerre két kiadás is megkapta a titulust, de most ez nem "járt"!
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 20:52
17243
gondolom a film 60%, a kép és hang 90%, az extrák 100%, az összesítés ezek után simán 100%. :)
0
2007. január 4., csütörtök 20:48
52684
De ha következetesek lennének, akkor sem a Gits-nek kellett volna az általuk osztályzottak alapján nyerni, ugyanis a Texasi láncfűrészesre 100%-os összesítést írtak, igaz, lebontva nincsenek a százalékok, ugyanis magáról a dvd-ről csak egy bélyegnyi helyen tesznek említést.
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 20:47
17243
teljesen logikus. éljen a vox, magyarország leghitelesebb mozimagazinja! :)
0
2007. január 4., csütörtök 20:38
759
Képzelem milyen összhang lehet a szerkesztőségben...
0
2007. január 4., csütörtök 20:36
52684
Ha online-újság lenne, akkor még mondhatnák, hogy elírás, azaz a "honlap dvd-je", na de így?
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 20:34
52684
Ez érdekes!
Akkor beírom mégegyszer a Miami vicce százalékait, alá meg a Gits-et, figyi!