Keresés

REKLAMÁCIÓ

2006. február 17., péntek 0:39
Nyílt kérdésem lenne: válaszoltak már valaha valamelyikőtöknek az Xpresstől emilben feltett kérdésre/panaszra? Én már többször írtam nekik, de az automatikus válaszlevélen kívül semmi nem szokott történni... :-S
0
2006. február 16., csütörtök 19:28
Van értelme fórumban reklamálni? Úgy értem, a fórumot sokan olvassák, nem csak az Xpress dolgozói.
0
2006. február 16., csütörtök 18:13
van már egy Reklamációs Iroda valahol a topic-halmaz mélyén, csak elő kell laparni.
0
2006. február 16., csütörtök 17:14
Én diszkrét emilt kültem, majd kiderült, hogy én voltam bamba :))
Bocs!
0
2006. február 16., csütörtök 17:13
Szerintem pedig az információs oldalon leírt módon kellene kezelni a reklamációs ügyeket.
0
2006. február 16., csütörtök 16:59
Ha már megnyílt ez a topic, szerintem ezt lehetne használni reaklamáció-jellegű kérdések, vitás ügyek egyeztetésére, a KÉRDÉSEK című topicot pedig megjelenésekkel, vagy egyéb tájékozódás jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyek intézésére, nem?

Persze, ha nem így lesz, nem verem a fejem a falba, ez csak egy javaslat. :)
0
2006. február 16., csütörtök 14:50
Egylemezes a kiadvány, a kollégánk rögzítette rosszul, mert hiányos infókat kaptunk megjelenés előtt a kiadótól.
0
2006. február 16., csütörtök 14:47
Lehet nem jó helyen teszem, akkor sorry! A közelmúltban vettem meg a Viktória és Albert c.filmet. Kettő db DVD volt ( jelenleg is ennyi van) jelezve, ezzel szemben a doboz csak 1 db DVD-t tartalmazott. Szeretném tudni mi a teendőm?
0