Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2008. március 15., szombat 22:18
Nem feltétlenül jobb, ami hosszabb. Például a Phantom Menace egylemezes kiadása nekem valahogy élvezhetőbb, mint a dupla.
0
2008. március 15., szombat 22:15
közben megtaláltam az oldalt,amit folyton elveszítek...legalábbis referenciának jó:)

usacd.hu

az a baj..nem fényezésként vagy kimagyarázásként vallom be,de nekem a zene háttér-hobbi...jobban rákattantam a film és játék gyűjtésre,azt is alig bírom:)
0
2008. március 15., szombat 22:13
Azokból is van 3 verzióm. :)
Ez a legeslegteljesebb anyag még nincs meg, de ha tényleg ennyi, akkor lehet, hogy még egy darabig ezzel a fogyatékossággal fogok együttélni.
most posts by TM
0
2008. március 15., szombat 22:10
8 lemezesért sajnos az reális ár:)...én most néztem a szívfájdító LOTR recording sessiont,hogy a 3cd-s ér 18ezret..köszi marad az mp3:((
0
2008. március 15., szombat 21:48
trilógia, sorbanálltam
most posts by TM
0
2008. március 15., szombat 21:47
Szia John!
A múltkor tévesen adtam meg a 30 éves évfordulós 8 lemezes SW-trikógia árát.
Képzeld, bátyámnak akartam megvenni, de azért ficergett a seggem, hogy egy negyedik verzió is elférne a polcomon, így fogtam kettőt és bandukoltam a kassza felé, gondolván, hogy 2990-ért a hülyének is megéri. Míg sorbaálltam, böngésztem a gyönyörű doboz hátoldalán feltüntetett bónuszlistát, s akkor szúrt szemet, hogy az árcédulán kissé szellemképes az a kettes szám. Kérdem az egyik eladót, hogyis van ez, erre angyali nyugalommal közölte, hogy a kiadvány ára 22990 Ft! Bajban lettem volna, ha a pénztáros ki akart volna verni belőlem 46ezer ficcset, így bánatosan megkerestem a polcot, ahonnan levettem a gyönyörűségeket... Kenjék a hajukra!
most posts by TM
0
2008. március 15., szombat 20:16
Hello! Köszönöm a felajánlást. Izé, tényleg lenne néhány cím, amiket régóta vadászok s nagy kedvenceim. Nem látok nálad email címet, de az enyém látható itt. S tényleg köszönöm a lehetőséget :)
0
2008. március 15., szombat 19:44
Kedves Lord Picard,
Nagyszerű ízlésed van, mondanom sem kell :)
Ha szeretnéd, és nem akarod mindet megvenni (már, amit lehet kapni), én örömmel átírok neked néhány különlegességet a John Williams-, Howard Shore, James Horner-, Hans Zimmer, és James Newton Howard-gyűjteményemből. Mi érdekelne?...
0
2008. március 15., szombat 19:42
Vegyél fel msn re:

tommyfinal@hotmail.com
0
2008. március 15., szombat 19:39
Elnézést, nem olvastam el az előzményt, mert megbabonázott a fotó :)
0
2008. március 15., szombat 19:38
Azt hiszem, mi tudnánk miről beszélgetni :)
Bárcsak az én gyűjteményem elférne egy ekkora polcon...
Nagyon szépen elrendezted. A Superman mellett a barna doboz mi?
0
2008. március 15., szombat 12:50
Azért nekem sok lenne :) Ízlésesen elrendezett, ennek okán gondolom alaposan összeválogatott gyűjtemény :)
0
2008. március 15., szombat 12:37
Igen az a 3 bővített LOTR zene, az a fekete doboz a superman mellett pedig a Karib Tenger Kalózai treasure chest. Ezért eladtam a korábbi 3 lemezem, mert ez megtetszett. 4 cd +1dvd van benne, szép kiadvány az is :)
Egyébként ez a kollekció kb. 14 év termése, szóval ahhoz képest nem olyan sok.
0
2008. március 15., szombat 12:37
és megint halvány fogalmam sincs,hol van az az oldal,ahol lehet score-t rendelni és magyar oldal és forintért,talán utánvéttel is:)
0
2008. március 15., szombat 12:32
Khm... ez bámulatos :) Komolyan, nem semmi :) Hatalmas gratula :) A Superman mellett fenn a LotR kiadások vannak? Tisztára mint a bővített dvd-k :) Ez jó pár órányi muzsika :)
0
2008. március 15., szombat 12:24
Az én kollekcióm képben:

0
2008. március 15., szombat 12:00
Hamár megszólaltam, akkor megemlítenem mely filmzene albumok tulajdonosa vagyok :) Sajnos azt kell mondjam, nincs túl sok, e tekintetben más forrásra hajlok (sajnos). Rózsa Miklós: Ben-Hur (dupla CD, díszdobozhoz) John Williams: Jurassic Park (kedvenc filmzeném, imádom, megunhatatlan) John Williams: Schindler s List (a díszdobozhoz kapott CD) John Williams: Star Wars Ep1 John Williams: Star Wars Ep2 (MC) John Williams: Star Wars Ep4 (dupla kazetta, nagyon szeretem, a főtéma 4-5 hangszerelésben) The Spielberg Connection (16 Spielberg film témája, 14 JW munkája, a hangszerelés nem a megszokott) Ennio Morricone: Once Upon a Time in America (szinte ingyen volt, a lemezt kivéve szörnyű állapotban van sajnos) Ennio Morricone: For a Few Dollars Less (válogatás Ennio műveiből, remek hangszerelésben) Out of Sight (Mint a kámfor - válogatás) Snatch (Blöff - válogatás) Lock, Stock and Two Smoking Barrels (A Ravasz, az Agy... - válogatás)Egyszer szeretném beszerezni a Gyűrű-trilógia bővített zenei kiadásait, nem csak mert nagyon szép kiadásban jelentek meg, hanem mert Howard Shore minden dallama aranyat ér. Hans Zimmer, James Horner és James-Newton Howard is kedvencek. John Williams amúgy a nagy kedvenc, elképesztően kreatív és termékeny szerző, benne még soha nem csalódtam (s nem is fogok). Egyszer jó lenne akkora JW gyűjteményre szert tenni, mint John Williams, Legend of Film Music, nagyszerű gyűjtemény, igazi rajongó.
0
2008. március 15., szombat 11:41
Szakértőnek nem mondanám magam, s Beethoven-től se túl sok művet hallottam (Bach the Best), de speciel a Karib-főtémája a Gladiator-ra hajaz, nem is túl titkoltan, ami pedig A sziklára :) Klaus Badelt Zimmer-tanítvány és amúgy is segítette őt az előbb említett másik két filmnél :) A hármas közül A szikla szvsz a legjobb OST :)
0
2008. március 15., szombat 11:39
Szerintem max hasonlíthat. Zimmer nem hiszem, hogy Beethoventől nyúlna :)

0
2008. március 15., szombat 11:29
filmzene szakértők feleljetek! :D a Karib-Tenger Kalózai főtémájának van bármi köze is Beethoven bármely szimfóniájához??? vagy esetleg csak hasonlíthat valamelyikre? ha valaki jártas ebben segítsen kérem. köszönöm.
0
2008. március 15., szombat 11:21
Persze ha megadod az msn címed felveszlek :)
0
2008. március 15., szombat 10:50
Engem nem veszel fel? Nekem is van pár filmzene CD-m, és szeretek filmzenéről beszélgetni ;)
0
2008. március 15., szombat 10:33
Hello!
Érdeklődnék az ügyeben, hogy hol tudnám beszerezni a kárhozat újtca c. film zenéjét (Thomas Newman) Nagyon szeretem, magát a filmet és a zenéjét is. Örülnék ha meg tudnám vásárolni, lehetőleg idehaza.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. március 14., péntek 23:05
Az én kis gyűjteményem szigorúan nem ABC sorrendben:

25th hour
300 deluxe edition
Aladdin
Alfie
American Gangster
Animatrix
Angels in America
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
The Bourne Ultimatum
Donnie Brasco
Bram Stoker s Dracula
The Fan
Finding Nemo
Rambo: First Blood
Goodfellas
The Incredibles
Kill Bill vol. 1
London
LOTR 1-2
LOTR 3 (CD+DVD)
Love actually
Philadelphia (score)
Pulp Fiction Colletor s Edition
Requiem for a dream
The thin red line
Top Gun
Sleepers
Star Wars 1-6 (a 4-5-6 díszdobozos)
The Untouchables
A walk in the clouds
War of the worlds
You ve got mail
Armageddon-the album
Armageddon-the score
Batman
Batman begins
Beverly Hills cop
Black hawk down
Bound by honor
Broken arrow
A bronx tale
Carlito s way
Collateral
Cruel intentions
The devil wears prada
Ennio Morricone 1966-1987
Face/Off
Fight Club
Four Brothers
Gladiator
More music From Gladiator
Godfather
Gilmore girls
Grumpy old men
The insider
Interview with a vampire
The island
Jaws
L.A. Confidental
The Last samurai
Legends of the fall
The Matrix 1-2-3
Memoirs of a geisha
Meet Joe Black
Miami Vice (a sorozat)
Miami Vice (a film)
The Million dollar hotel
Mortal Kombat (album és score)
Mortal Kombat Annihilation
New Jack City
New York, New York
The nightmare before christmas
Ocean s 11-12-13
Once upon a time in america
Out of sight
Pirates of the caribbean 1-2 (a harmadikat elhagytam költözéskor.....)
The Preachers wife
Rambo First Blood Part II
The Rock
Scarface
Sleepless in seattle

Már úton van amerikából egy city of angels, amit szintén elhagytam költözéskor, egy taxi driver, egy dawson s creek, meg egy rambo 3.

Hát ennyi.
0
2008. március 14., péntek 22:37
na pont ez volt az egyik csepp nekem a pohárban:)...anno elapadt a honi nagy score kínálat..aztán felbukkantak bővített kiadások..még dvd esetében is húzom a számat,ha dupláznom kell,hát még sima zenei cd-ben:)
0