AZTAMINDENIT! Hát ez nem semmi! Gyönyörű gyűjtemény. Meghajolok előtted, mert a nyálam csorgatom az összes után! Nagyon meg vagyok döbbenve. Csodálatos gyűjtemény! GRATULÁLOK TM!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. február 18., szombat 14:53
52684
A Williams-es vonal volt sokáig a meghatározó, az ízlésem azóta változófélben van. Remélem sikerül beszereznem az újabb kedvenceim közül is minél többet! :-)
most posts by TM
0
2006. február 18., szombat 14:50
8905
Helyesbítek: ugyancsak=ugyan csak
0
2006. február 18., szombat 14:49
8905
Hát ez nem semmi! Gratulálok!!!! :-))) Nekem ugyancsak a Ben Hur és a személyes kedvenceid tetszettek, de mindenképpen figyelemreméltó a gyűjtemény! EZért nem utazhatsz te minden évben Hawaii-ra. :-)
0
2006. február 18., szombat 14:44
52684
Megunván a letöltögetett filmzenékkel való kérkedést, úgy gondoltam, hogy a dvd gyűjteményekhez hasonlóan kellene egy olyan rovat, amiben minden rajongó, gyűjtő megmutathatja a valódi filmzene-cd kollekcióját, vagy annak egyes ritkaságait, különlegességeit. Csakis filmzene lemezekről van szó, az internetről beszerzett dolgokat itt felejtsük el, ugyanúgy, ahogy a dvd gyűjteményed rovatban a másolt filmeket! Néhány kép tőlem:
Star Wars minden mennyiségben:
Gyűrűk Ura kollekció:
Tetszés szerint variálható cd borítók:
John Wiliams a köbön:
Vegyes felvágott:
Egy igazi klasszikus méltó köntösben:
Végül pedig legszemélyesebb kedvenceim:
Hirtelenjében ennyit találtam. Gyerünk bátran, senki ne fogja vissza magát, elő a korongokkal! Tuti, hogy van más is, aki még ma is többre becsüli a frissen kicsomagolt cd illatát, a lapozgatható füzetecskét, mint az összetömörített hitvány fájlokat!