No, kinagyítgattam a gerinceket, sok csemege van ezek között. A Home Alone-ok jól jönnének idehozzám is. :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 19:13
6697
Ejha, nem semmi! Gratulálok! :) És ez még nem is az összes :) Én már régen megállapítottam magamról, hogy vannak filmek, amelyekért már inkább a zenéjük miatt rajongok, de már így is túl szerteágazó az érdeklődési köröm, hogy gyűjtsem is őket tisztességesen :/
Williams-hez pedig annyi, hogy ne írjak két hozzászólást, simán el tudom képzelni, hogy a vörös szőnyeges bevonulás után szépen elballag a premierről :D Mondjuk, azért azt kétlem, hogy sosem látta a filmeket, valamennyi, nyers anyagot, látnia kellett, mert többnyire annyira a zenéjére vannak komponálva a jelenetek, hogy az nem lehet pusztán szerencse :D
0
2016. december 23., péntek 18:26
52685
No látod, van benned lelkesedés! :) Engem speciel ilyen mélységekig nem érdekel a filmzene. Megvan az a néhány szerző és film, ami aki és ami miatt lemezt veszek, de akármiért nem bővítem a kört. Viszont tetszik és tisztelem a benned levő szenvedélyt! :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 17:27
6056
Az meglehet, de egy része tuti meglenne sajnos.. Mindegy, a hobbi erről szól, ami a legjobban zavar, hogy az egész nem zavar :D
0
2016. december 23., péntek 17:23
7076
Jól néznek ki együtt! A ráköltött pénzt pedig ne sajnáld. Nem hiszem, hogy most ott lenne a kezedben az az összeg.
0
2016. december 23., péntek 17:14
6056
Bár még várok egy Richard Band: Troll filmzenét, nem biztos hogy ideér idén, úgyhogy gondoltam megosztom veletek a limitált kiadású cdim képeit. Idén kezdtem őket gyűjteni, sajnos meg is látszik a bankszámlámon, mindenesetre, remélem jövőre már klasszisokkal kevesebbet veszek, lévén a régiekből megvettem nagyjából ami kell, az új címekből meg nem kellett olyan sok idén, szerencsére :) Reméljük így is marad :)
Ha valakit érdekel, akkor La-La Land Records, Intrada, Quartet Records, Film Score Monthly, és egy Varése Sarabande a végére (Predator 2)
A nagy fekete (Karib) doboztól már Zimmer :)
0
2016. december 23., péntek 16:17
52685
A stábnak kötelező lehet, de főleg a promócióban általában résztvevő tagoknak, pl. producer, rendező, főszereplők. Zeneszerző nem szokott eljárni más filmeknél se premierekre. Amúgy meg az a dolog, hogy egy film egy alkotója nem látja a kész művet, az csak a hardcore rajongók meg esetleg a laikusok számára számít istenkáromlásnak, furcsaságnak. Gyűrűk Ura fanok még azon is kiakadtak, hogy Csőre Gábor és Kerekes József nem látták a trilógiát, pedig ők Frodó és Samu hangjai. :) Nekik ez egy munka a sok közül. Williams-re visszatérve az az igazán hatalmas dolog, hogy úgy írt óriási filmzenéket, hogy - mint kiderült - nem a rajongás, a hév vitte őt komponálás közben, hanem szimplán ennyire zseni. :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 15:51
6056
Én ezt értem, na de akkor is érted... Azt is el tudom képzelni, hogy ez kötelező a stábnak...
0
2016. december 23., péntek 15:46
52685
Szerintem utálja azokat is. Szegényt így is sokszor elrángatták mindenféle díjakat átvenni, lehet, hogy már ő szólt, hogy ne szavazzanak meg neki többet, öreg már ő bohócnak. :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 8:50
6056
Gondolod hogy akkor a díszbemutatókra se ment el anno..? Az érdekes...
0
2016. december 23., péntek 1:38
52685
Köszi!!! :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 1:11
7076
Az első CD-m a Running Man filmzene. A Cinema első filmzene-játékán nyertem 1992-ben.
0
2016. december 23., péntek 1:09
6697
Fôleg tm figyelmébe: megdőbbentő vallomás John Williams-től. Nem hiába imádom, szerénysége s alázatos munkája szimplán a Legnagyobbá teszi őt.
Csípem Haroldot. Tinédzserkorom menő arca volt Moroderrel együtt. :)
most posts by TM
0
2016. december 22., csütörtök 22:23
6056
Köszi! :-)
0
2016. december 22., csütörtök 22:18
52685
Király!
most posts by TM
0
2016. december 22., csütörtök 21:42
6056
Na gyerekek az évet ezzel zárom a limitált cd-k terén, azt hiszem méltó zárás :D
Az pedig ott Harold Faltemeyer aláírása :)
0
2016. december 22., csütörtök 20:37
6056
Ja attól konkrétan lefagytam de tényleg :) hirtelen nem is vettem komolyan... :D és ne bántsd a palit kérlek :D:D:D
0
2016. december 22., csütörtök 20:01
52685
Örülök, hogy részben osztod a véleményemet.
most posts by TM
0
2016. december 22., csütörtök 20:00
52685
Annak nem tudtál utánajárni, hogy én valamit Williams-hez hasonlítok, mert amúgy erre a rendkívüli kijelentésemre értettem, hogy nulla a reakció, de úgy látszik, hogy még nem fikáztam eleget a többi kottagyártót.
most posts by TM
0
2016. december 22., csütörtök 19:32
6056
Öreg vagyok én már meglepődni, mindennek utánajárok vásárlás előtt sajnos :):) vettem annyi finomságnak induló hulladékot arany áron, hogy semmit nem bízhatok a véletlenre...
0
2016. december 22., csütörtök 19:07
1185
Tényleg nagyon jól sikerült zene. Az albummal viszont egyetlen problémám van: nem tetszik, hogy sokszor két-három abszolút eltérő stílusú zenét összekapcsoltak egy trackben. Jobb lett volna ezeket külön hagyni, sőt, merem azt mondani, netán még nem is pont ebben a sorrendben az albumra rakni. A zenehallgatási élmény úgy még jobb lenne.
Ettől függetlenül maga a zene valóban remek, JNH formában volt!