Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2016. február 8., hétfő 9:48
Most hallgatom na :D De 2.500,- forint az ára, meg kell gondolnom, mert a filmet nem láttam és az olyan zenékért nem szeretek  sokat  kiadni amit nem tudok mihez kötni...
0
2016. február 8., hétfő 9:11
A Vertical Limit nagyon jó, szóval jól gondold meg! :)
0
2016. február 7., vasárnap 20:24
Attól egy kicsit hadd mentegetőzzek már :)
0
2016. február 7., vasárnap 20:18
Nem szemrehányásként mondtam! :)
0
2016. február 7., vasárnap 20:10
Ennyi, nagy valószínűséggel baszhatom a fogadalmam... Persze mindenre tudok ideológiát gyártani (most lehetne azt, hogy a Thor és az I am legend kevesebbe került együtt mint csak a Thor, használtan, Amazonról), de felesleges, egy gyenge szar vagyok... Mondjuk az Egyiptom hercegét nem sajnálom, volt vagy egy ezres és mivel gyűjtöm Zimmert ezért azt mondom az belefért, de februárban már nem nagyon szeretnék más cd-t venni ha nem muszáj, pedig most is búgják az agyam egy JNH féle Vertical Limit albummal... De legalább kirakok ide mindent, nem tagadom le, mint valami Anonim cdvásárlóbuzik Klubjában :) Ti vagytok az én terápiám :)
0
2016. február 7., vasárnap 19:58
Nem tartott sokáig az elhatározás, hogy csak néhány különlegességet veszel meg. Minden másnap hármasával veszed a CD-ket. Ami nem baj persze... :)
0
2016. február 7., vasárnap 19:12
Hétvégi csomag :)

0
2016. február 7., vasárnap 11:12
Kölcsönbe kaptam csak :-)
0
2016. február 7., vasárnap 9:58
Már nincs meg? Lenne rá érdeklődőm. Vagy ha tudsz eladó digit úgy is jó. :)
most posts by TM
0
2016. február 7., vasárnap 7:47
Értetted te elsőre is szerintem :D Az is digipack volt amit én hallgattam, de nem dobott az élményen...
0
2016. február 7., vasárnap 7:38
Én sem hittem benne, hogy a főtémán kívül tudna bármi pluszt nyújtani, de a végén nagyon kellemeset csalódtam. Biztos, hogy sokszor fog pörögni a lejátszóban...

Csalókák amúgy ezek az Audio Fidelity kiadások, első blikkre szentül meg voltam győződve arról, hogy nem jár hozzá front-borító, mert neten csak olyan fotókat látni mindegyikről, ahol a külső papírtok mögött a korongot magát lehet látni. Meglepődtem, amikor a tokot kivéve kiesett a csomagból.
0
2016. február 7., vasárnap 1:19
Bizonyára nem ismerte fel a géped az SACD-t, az lehetett a gond! Az én gyűjteményemben CD van ebből, az viszont digipack a párizsi Virginből, yeah! :)
most posts by TM
0
2016. február 7., vasárnap 1:05
Egyszer elég volt sajnos :-)
0
2016. február 7., vasárnap 0:43
Nem gond, még pótolhatod!
most posts by TM
0
2016. február 7., vasárnap 0:02
Most mondok valami szégyenteljeset, én ezt az albumot nem bírtam végighallgatni...
0
2016. február 6., szombat 21:20
Akkor én is jövök egy kiadvánnyal:

Harmadik típusú találkozások (limitált, sorszámozott Audio Fidelity Hybrid SACD-kiadás, 2015)

Az eredeti 1977-es albumot tartalmazza, bónusz dalként a főtéma diszkókba szánt változatával. Az eredeti mesterszalagokról történt a maszterelés, valami brutálisan szól az SACD-rész. Mivel hibrid lemez, visszafelé kompatibilis, így mindenen lejátszható.

Aki szemet vetett rá, ne habozzon a vásárlással, mert a kiadó termékei nagyon hamar el szoktak tűnni a piacról.
0
2016. február 5., péntek 22:21
Egy jó zenét a végtelenségig lehet hallgatni :D
0
2016. február 5., péntek 21:11
Na tessék, tökéletesen egyetértek! :)
0
2016. február 5., péntek 21:10
Nagyon jó zene - és én a filmet is kedvelem.

A LaLaLand amúgy ezt is kiadta bővített verzióban, de azt sosem hallottam, mivel számomra ez az album így is épp elég kereknek tűnik. Nem tudom, igényli-e ez a zene az egyórás időtartamnál hosszabb időt. (Szerintem kevés olyan filmzene van, ami igen...)
0
2016. február 5., péntek 21:10
Kösz! Tudom, hogy ebből is van egy 3 lemezes kiadás, de egyrészt drága, másrészt sosincs két és fél órám, hogy meghallgassam.
0
2016. február 5., péntek 21:03
Baró, gratula!
0
2016. február 5., péntek 19:29
Új szerzemény:

0
2016. február 4., csütörtök 19:34
Igazából én se nagyon foglalkoztam vele, de gondoltam ha a Lalaland-nak megéri horror áron kiadnia, akkor csak tudhat valamit.. Nem rossz, olyan átlag Zimmer akciózene a kilencvenes évekből. Még a Days of Thundert árulják, jövő hónapban megpróbálom megvenni. Ebay-en találtam szintén Lalaland-os Black Rain-t, egyelőre 14e lenne szállítással, azt pihentetem :)
0
2016. február 4., csütörtök 19:33
Gratulálok! Nekem a régi van meg.
0
2016. február 4., csütörtök 19:18
Gratula hozzá, bár soha életemben nem hallottam ezt a zenét. :D
0