Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2016. február 4., csütörtök 19:15
A kép amit ígértem :) Ma jött, 3000 darabos Lalaland cucc :)

0
2016. február 4., csütörtök 15:46
Azok szintén audiokazettás élmények még a keletkezésük idejéből. :)
most posts by TM
0
2016. február 4., csütörtök 15:31
Az újkori Zimmer nem érte ez az ingerküszöböd ahogy látom :) Nem is baj én is kezdek ráhangolódni a  90-es évekbeli zenéire. A Broken Arrow-Pacific Heights-Beyond Rangoon hármast bátran ajánlom, nem egy szokványos Zimmer zene egyik se.
0
2016. február 4., csütörtök 14:39
Rain Man, Black Rain, Backdraft, As Good as It Gets és az ötödiket nem tudom. Talán az Egyiptom hercege-Sherlock-Da Vinci trióból valamelyik. :)
De az első négy az tuti, abból kettő CD-n is megvan, a másik kettőt meg még kazettán hallgattam sokat. De a legjobb a Lesz ez még így se, ez nem is kérdéses. :)
most posts by TM
0
2016. február 4., csütörtök 14:23
Egyébként erre a TOP 5 listára kíváncsi lennék :D Cserébe este megint felteszek egy új cd-t :D
0
2016. február 3., szerda 22:38
Végre jót is mondasz róla,  örülök :-)
0
2016. február 3., szerda 22:06
Nem véletlenül. A legjobb korszakában írta.
0
2016. február 3., szerda 22:03
A Lánglovagok a top5 Zimmer-zenéim között van. :)
most posts by TM
0
2016. február 3., szerda 21:44
Mai adag kép:

0
2016. február 1., hétfő 12:47
Új darab
0
2016. január 28., csütörtök 14:21
A karib fasza! :) Arnold meg nem az én világom, de ahogy nézem szép deluxe kiadásod van, biztos baró :)
0
2016. január 28., csütörtök 13:53
Újak most érkeztek !
0
2016. január 27., szerda 10:21
Köszönöm, hogy megnézted, ez valamennyire (...) megnyugtat. Azóta egyébként már mindent kiderítettem. Két verzió van az Argo-ból. Egy 16 track-es, ami úgy néz ki mint az enyém, csöves, és van egy 17 track-es verzió, aminek a design-ja kb azt tudja mint a Zero. Az ráadásul jewel tokban van... A vicc csak az, hogy Amazontól nem lehet csak a 16 trackes verziót rendelni... Egyébként még írtam a Watertower kiadónak is, csatolva a képeket és azt írták, hogy ez hivatalos verzió... Beszarok...
0
2016. január 27., szerda 9:20
Ez nekem is ugyanilyen.

Amúgy néhány lemez esetében van olyan is, hogy a tengerentúlon csak ebben a CD-R verzióban jelenik meg, míg Európában hagyományos CD-n. Egy időben a Watertower néhány lemezére volt ez jellemző, sajnos mostanában nem találkoztam ezzel a felállással, de lehet, hogy az Argo is ilyen.
0
2016. január 26., kedd 17:34
Tessék:

Azért ez az Argo-t háromszor körberöhögi... Egyébként lehet, hogy ekkortájt kezdték el ezeket gyártani, azért ilyen csövik még... Nem tudom... Este jobban nekiállok nyomozni, az is lehet írok Amazonnak, hogy ez normális-e szerintük... Mindenesetre a Zero-t ha megnézed köszönöm...
0
2016. január 26., kedd 17:24
Az Argo nekem nincs meg, ahhoz nem tudok hozzászólni, de ha csinálsz egy hasonló képet a Zero Dark Thirty-ről is, akkor meg tudom nézni (de csak későn, otthon), van-e különbség az én példányomhoz képest.

Általában ennél kicsit több információt tartalmaz a borító/hátlap, sőt, a The Great Gatsby-nél egész komoly, több oldalas kis füzet jár hozzá minőségi képekkel, információkkal.

Legutóbb a The 33 című Horner-lemez volt, amit csak így adtak ki, ott is minden információ megvan a füzetben a zene készítőiről, plusz egy rövid kis rendezői jegyzet Hornerről és a zenéről. Ezért írtam, hogy a legtöbb esetben  nincs különbség egy "normál" CD-hez képest.
0
2016. január 26., kedd 16:33
Nekem még egy kérdésem lenne. Tettem fel ide képet az Argo zenéjéről:

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=11237

Ez nem túl csöves még az Amazonos kiadáshoz képest is? Kettővel lejjebb van egy link, amit ha megnyitsz akkor ott azért ennél szebb borító látszik... És azért a Zero Dark Thirty kb úgy is néz ki, tehát van a cd alatt kép, a könyvecskében belül is van ha kettéhajtod, meg ott vannak a film készítői is a tok hátulján... Az Argo még a csövesnél is csövesebb ilyen szempontból... Persze ad exkluzivitást a dolognak a kiadás maga, de akkor is... Ez így blama kicsit...
0
2016. január 26., kedd 16:30
Én a Repo!-t néztem ki magamnak, de nem igazán értettem, mi is az a kiadás... most már tudom, köszi. Meg most már azt is tudom, miért csak amazonon van.
0
2016. január 26., kedd 16:23
Basszus ez nem semmi lista... Köszi!
0
2016. január 26., kedd 16:14
Ó, persze! Csak néhány példa - mind most nem jut eszembe és nem otthonról írok, hogy utánanézzek:

The 33 (Horner)
The Great Gatsby - score (Armstrong)
Extremely Loud and Icredibly Close (Desplat)
The Forbidden Kingdom (Buckley)
In the Heart of the Sea (Banos)
Freeheld (Zimmer)

De van sok olyan is, ami nekem nincs meg, mivel nem érdekeltek az adott zenék.
0
2016. január 26., kedd 15:04
Egyébként jött még ki így valami filmzene, neked van a 10-15 cd között?
0
2016. január 26., kedd 15:01
Nagyon köszi a választ! Nem aggódom túl akkor az egészet, örülök inkább, hogy így meg tudtam szerezni. Mindenesetre fura, hogy ebben a két albumban miért nem látott fantáziát a kiadó...
0
2016. január 26., kedd 14:42
Egyre többször találkozhatsz ilyesmivel, mivel (sajnos) egyre kevesebb filmzene jelenik meg CD-n. Ezt az Amazon általi hivatalos CD-R gyártást még mindig jobban preferálom, mintha csak letölthető verzióban lenne elérhető a zene. Igen, néha kicsit szegényesre, nyomdailag tökéletlenre sikeredik a füzetke, de ez sem általános. Nekem eddig még nem adtak okot panaszra ezek a lemezek, pedig van már minimum 10-15 ilyen a gyűjteményben.
0
2016. január 26., kedd 14:17
Ilyennel se volt még dolgom:

Mint utólag kiderült ezek Amazon által gyártott és forgalmazott kiadások, tehát a booklet kábé semmi, üres lap kinyitva, meg ránézésre az egész olyan mint valami otthon összetákolt bootleg szar. Ellenben 9.000,- forint volt a kettő szállítással Amerikából :) Mindenesetre ez hivatalos kiadvány, tehát ilyen szempontból megnyugodtam, de akkor is fura...
0
2016. január 17., vasárnap 11:39
Nem nem hallom hanem annyira része az egésznek, hogy külön nem tűnik fel akkor, hogy mennyire jò.
0