De, hogy ezzel a legutóbbi három cd-vel konkrét legyek:
The Cider House Rules - egyetlen cd-m sincs még női komponistától, ez a zene kapóra jött, mert még ráadásul jó is. A filmet nem látta, ez van. 500,- forint volt.
Charlie Wilson s War - rákaptam kicsit JNH-ra mostanság (igaz inkább a Sájemálán filmek zenéire), gondoltam elfér a polcon, youtube-on pár számot találtam az albumról, jónak tűntek. 500,- forint volt.
The Sixth Sense - Sájemálán-JNH koprodukció. Aki ismeri a filmzenék világát az tudja, hogy bizonyos szint alá nem mennek zenében. Nem ez a kedvencem tőlük, de úgy voltam vele legyen meg a kollaborációjukból ez is, hangulatos kis borzongatós, zongorázgatós zene. 1.500,- forint volt, Amazonon kb ugyanennyi, tehát mindegy volt, honnan jön. Itt kéznél volt egyből, szép állapotban meg minden.
Természetesen mivel "gyűjtő" vagyok, ezért néha ráfutok olyanokra mint a Horner féle extended Wrath of Khan, 4.000,- rugóért, amit ráadásul nem fogok szarrá hallgatni szinte biztos :) Viszont nem olcsó alapból (alkalmi vétel volt) és a Horner gyűjtemény szerves része :)
Egyébként ha valamire ráfutok és nem tetszik akkor eladom/elajándékozom. Van egy haverom akinek horror gyűjteménye van és ő igazából jó szívvel hallgat mindent.