Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2015. október 12., hétfő 2:19
Na ez jó. Ugyan még a filmről nem hallottam de a zenébe most belehallgattam és nagyon jónak tűnik. 30 mp-es mintákat találtam.0 Most már a film is érdekel.
0
2015. október 12., hétfő 2:07
Ajánlom szíves figyelmedbe:

http://www.soundtrack.net/album/suffragette/
0
2015. október 3., szombat 1:03
Vicc, hogy a technika fejlődésével képes vagyok "egyre jobb minőségű" képeket csinálni :D Mindegy. Ez a mai jövevény duó:

0
2015. szeptember 30., szerda 18:24
Keked drága félreértesz bár nem tehetsz róla. Kamino barátommal imádjuk egymást meg Desplat-ot, ezek általában ugratások amik itt mennek :) Speciel ez a zene nekem annyira egyébként valóban nem jön be, de anno mondtam neki, hogy ha Oscart kap akkor ezért fog az biztos. Sokkal egyedibb zene mint a The Imitation Game, hiába az a dallamosabb meg minden.
0
2015. szeptember 30., szerda 18:13
Az egy dolog, ha külön hallgatva nem jön be a muzsika, de ha ismered a filmet, azért el kell ismerned, hogy nagyszerűen működött a zene a film alatt, olyan volt, mint egy külön szereplő, egy jellegzetes karakter, nagyon sokat tett hozzá a filmhez. És végül is az Akadémiának ezt kéne (jó esetben) díjaznia, nem azt, hogy lemezen működik-e. (Számomra a Gravitáció muzsikája ilyen: képtelen vagyok a filmtől függetlenül hallgatni, viszont maximálisan egyetértettem a zene díjazásával, mert a filmben remekül működött, a funkcióját tökéletesen betöltötte.)

Persze az tény, hogy az a legjobb eset, amikor a muzsika a film alatt és attól függetlenül is remek, ilyen szempontból én is inkább adtam volna Desplat-nak az Oscart az The Imitation Game-ért.
0
2015. szeptember 29., kedd 16:04
Összekóklerkedett egyet valami limlom zenéért pont...
0
2015. szeptember 29., kedd 14:52
Ez a Sanyi bá az Oszkáros? :D
0
2015. szeptember 25., péntek 19:16
Úgy legyen.
most posts by TM
0
2015. szeptember 25., péntek 17:20
Köszi! Nagyon hangulatos s gyönyörűen szól.

"Szerencsére" a Középfölde filmek zenéi nincsenek vinylen, a bővített változatok kitennének vagy 8 lemezt filmenként :D Anyagi csőd lenne :D

Ezt hallottam én is előbb, nagyon nem tetszik... Egy John Newman dal mennyivel jobb lett volna!
0
2015. szeptember 25., péntek 17:11
Gratulálok, biztosan jól szól. Én is szívesen pörgetném így a Gyűrűk ura filmzenéket. :)
0
2015. szeptember 25., péntek 17:10
Nekem nem tetszik:
http://aeonflux.blog.hu/2015/09/25/hallgatnivalo_007_spectre_a_fantom_visszater_spectre
0
2015. szeptember 25., péntek 16:53
Kismilliószor meghallgattam már a cd-t, de mióta csak megjelent ez a kiadás, fájt rá a fogam, s most végre belevágtam :) Már többször végig pörgettem a két lemezt s hallom is a különbséget, egészen csodálatos! Alig várom, hogy idővel más kedvenceket is meghallgassak vinyl lemezen :)

0
2015. szeptember 18., péntek 13:38
Igen jól emlékszel, szörnyű nekem :) De majd megveszem azt is, mégiscsak azért kapott ossszkárt :)
0
2015. szeptember 18., péntek 13:07
Szép pakk, ha jól emlékszem te nem szereted a Grand Budapest Hotel zenéjét ugye? Nekem meg az jött be tőle nagyon. :D
0
2015. szeptember 18., péntek 12:45
Visszatérve ide, kicsit féltem a komponistát, hiszen meglehetősen nagy teher az örökség amit a nyakába vesz. Bár mióta tudjuk, hogy a Disney rétestésztát készül csinálni belőle, várható, hogy ha más nem, a koruk okán némely alkotók lemorzsolódnak a projekt mellől... Vagy mondjuk Disney főcím lesz a film előtt... Nehéz megszokni az biztos, mindenesetre azt gondolom, hogy Desplat az egyik olyan személy az  új  készítők közül akivel joker lett húzva a pakliból. Nagyon remélem, hogy ezzel most már végképp elfoglalja méltó helyét az elismert komponisták között széles körben is.
0
2015. szeptember 14., hétfő 3:00
Ettől még szeretjük. :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 13., vasárnap 21:48
Egy kis Alexandre Desplat kollekció:

Ő írja a Rogue One zenéjét, úgyhogy kéretik odafigyelni rá! :)
0
2015. augusztus 29., szombat 13:23
Megjött a filmzene csomagom !
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:46
Végre végre !
James Bond egy újabb hiányzó lett meg !

Teljes gyűjteményem 3 hiányzik már csak !
0
2015. augusztus 9., vasárnap 20:57
Bolhapiacon túrtam a legolcsóbb cd-m eddig 100 ft volt !
0
2015. július 26., vasárnap 13:07
Williams témában nem tudok keveset írni, a sokhoz meg sok idő kell, de memóriában tartom, hogy ezt még megértekezzük. :)
most posts by TM
0
2015. július 25., szombat 18:55
Na neki van gazdagon ez igaz, de nálam Williamstől csont nélkül kuka a Minority Report, War of the Worlds és a War Horse, Sleepers.... Sokat harcoltam a Stepmom illetve Tintin zenékkel is de legyűrtek, nem sikerült megbarátkoznom velük :) Ugyanakkor nem mindegyik albumával vagyok így, a Star Wars-okon kívül azért a Memoirs of a Geisha, a Munich, a Saving Private Ryan mennyei kis zenék.
0
2015. július 25., szombat 17:43
Williams-nek nincs kukába való zenéje, kevered Zimmerrel! :)
most posts by TM
0
2015. július 25., szombat 16:20
Ezeket ma kukáztam:

Bocs a víz alatti felvételért :) Szegény Terminál már megvolt egyszer, csak összeszedtem pár kukába való Williams cd-t anno és közte volt, mire eladtam már megbántam :)
0
2015. július 24., péntek 11:49
A budapesti Rambo III-zenéről én is tudtam, nekem is megvan a CD, de Hansi és gépi zenekara nekem is új!
0