Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2015. július 24., péntek 11:09
Én majdnem Tena Lady-t raktam magam alá mikor ezt megláttam :D Állítólag tagja volt ennek az együttesnek meg az Ultravox-nak is... Durva :)
0
2015. július 24., péntek 11:08
Ohh ezt én kb 1 éve fedzetem fel, hogy Szoba Jancsi micsoda szintis volt.
0
2015. július 24., péntek 10:54
Tegnap kicsit elmélyedtünk a filmzene világában a kollégákkal, lévén este volt a Vive la France! filmzenei koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Valahogy Jerry Goldsmith-re tévedt a beszélgetés, amikor is a kollégám mondta, hogy ő anno dolgozott vele is, meg Basil Poledouris-sal is mikor Budapesten komponáltak. Hát lefordultam a székről mit mondjak :) És egy apró finomság amire ő hívta fel a figyelmem, a Rambo 3 CD belseje :) :)

Még egy érdekesség ami legalább ekkorát üt :) Maradaztam egy kicsit a héten a filmzene világában és igen érdekes információra bukkantam :) 2:50 körül felbukkan a klipben egy fekete szerkós fószer, felismeri valaki? :D

https://www.youtube.com/watch?v=W8r-tXRLazs
0
2015. július 17., péntek 17:12
Naaaaaa ennek már ideje volt, jó kis zene :) Gratulálok!!!
0
2015. július 17., péntek 17:10
Új darab a gyűjteményben !

0
2015. július 16., csütörtök 10:20
A Pride utóhatása :D
0
2015. július 16., csütörtök 0:12
Szép pakk, gratula. Hobbit sorozat jól fog kinézni a Gyűrűk Ura mellett. :))
0
2015. július 16., csütörtök 0:07
Mennyi romantikus zene :)
0
2015. július 15., szerda 23:44
Na még egy adag jött ma, mondjuk valamiért nem sikerült annyira a fotó, bocs :) A lényeg azért látszik :)

A dvd/bd fórumba nincs kedvem átrakosgatni, tök felesleges 1-1 cuccért, a nagyja úgy is filmzene, jó ez itt... A Hobbit OST meg hardcover, úgyhogy végre teljes az is nagy nehezen...
0
2015. július 7., kedd 7:47
A legújabbak :D

0
2015. június 23., kedd 18:55
Sziasztok! Van egy felesleges Swing filmzene CD-m. Egyszer meghallgatott, hibátlan darab. 1700 Ft-ért elvihető. bertram1@citromail.hu
0
2015. június 22., hétfő 19:28
Vettem egy ilyet:
http://kerekesband.hu/osregi-floppyn-jelenik-meg-az-argo-2-hivatalos-filmzeneje/

Sajna annyira nem jön be a zene nekem ezért tovább is adnék rajta. Nagyon jól néz ki a kiadvány, tipikus gyűjtős darab. :)

Jó állapotban van, egyszer volt lejátszóban. Érdekel valakit?

laca11 KUKAC tvn.hu
0
2015. június 18., csütörtök 12:49
Pedig direkt 800x600-as felbontásba akartam átméretezteni a képfeltöltőn...
0
2015. június 18., csütörtök 12:46
Példás gyorsasággal, egy héttel hamarabb megérkezett, mint vártam! A mai programom is megvan :)

0
2015. június 8., hétfő 18:41
Na igen, 10 éve az volt a kérdés, slipcase-ben vagy digiben jelenik meg X film. Ma azon izgulhatunk, hogy az olyan kritikai és/vagy közönség kefvenc film megjelenik-e, mint a Halálos iramban 7. De ez már Off.

Am, előrendelt volt a cucc és elvileg holnap jelent volna meg, azért nem izgultam a zseton miatt :D
0
2015. június 8., hétfő 18:16
Igen, baromi érdekes a kérdés, mert mp3 meg avi, meg mp4 is van mindenhol a világon, mégis roskadoznak a boltok polcain a filmek, zenék... Istenem, Németországban egy Müllerben több film volt mint itthon egy MM-ban... Fémdobozok meg minden...
0
2015. június 8., hétfő 17:56
Fura, de a 90-es években jobban elvoltunk látva filmes promókkal, termékkel, mint manapság. És külföldön van minden, szóval ez hazai tendencia.

"Hogyan jutottunk idáig?" - a kérdés persze költői.
0
2015. június 8., hétfő 15:47
MCD Zeneszalon... Istenem de szép világ volt anno mikor volt belőlük 1-2 is a belvárosban... A Baross utcánál, később a Deákon is ahol most egy dm van... Virgis Megastore a Szervita téren, Violin a Ferenc körúton... Tudom, hogy itt az Amazon és ezzel az egész világ, de kurvára nem ugyanaz az érzés... Mikor 200 filmzene között lapozgatok...
0
2015. június 8., hétfő 15:46
Még a Vörösmarty téri nagy épület földszintjén működött, mai szemmel hatalmasnak mondható lemezboltban vettem meg megjelenéskor mindhárom SW dupla CD-t.
Mostanában lesznek nagykorúak! :)
most posts by TM
0
2015. június 8., hétfő 15:14
Úgy tudom, hogy próbálkoznak sűrűbben is... :D Ha már ilyen türelmetlen voltál :D
0
2015. június 8., hétfő 14:56
Akkor jó :)

Ha már itt érdeklődtem az Amazóniáról, mi van akkor, ha nem tudták levenni az összeget (utána két órával jött meg a fizu), mikor próbálkoznak ismét? Vagy rendeljem újta a cuccot?
0
2015. június 5., péntek 10:51
A cd-ből is van slipcase-es verzió, de valami horror.... Ez a példány persze ajándék lesz, nekem azért megvan már egy ideje :)
0
2015. június 5., péntek 8:46
Gratula hozzájuk! :) Ugyanez a kiadás nekem is megvan A New Hope-ból, csak khm, MC-n :D de még slipcase is van hozzá :D a második kazi B oldalán mikor lement az utolsó track, percekig csend, majd tök váratlanul a főtéma csendült fel csak más hangszerelésben. Hogy 1 vagy több változata is volt-e, azt már nem tudom...
0
2015. június 5., péntek 7:57
No a lemezek jönnek, a fórum pörög :)

0
2015. június 3., szerda 11:47
:D :D :D :D Én anno sokat jártam oda, imádtam a Petit. Mondjuk az is igaz, hogy azért volt nyilván halál laza mert otthagytam egy csomó pénzt... Hát igen, ott minden egymás hegyén hátán van, cigizget, de neki legyen mondva engem is kínálgatott még én is szívtam ott :D

Mondjuk az kétségtelen, hogy egy bizonyos nyitottság kell azért hozzá :)
0