Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2015. június 3., szerda 9:20
Hát a Rocks  maga a rémálom. Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt az eladóval, udvariatlan, úgy beszélt hozzám hogy meg sem fordúlt, közben bagózik. Ja semmit nem láttam, mindenre rá volt pakolva és utána keresnem kellett egy helyet ahol kezet mosok mert annyira piszkos lett a kezem a kosztol.
0
2015. június 3., szerda 8:13
Egyébként még Amazonról nem rendeltem semmit előrendelésben, de ZAVVI-n például úgy csinálták (na onnan egyszer rendeltem eddig, most lesz a második, hogy megjelenés előtt már rányomtam a pre-orderre), hogy kiírták mondjuk, hogy május 5 a megjelenés, és plusz-minusz 1-2 nap és megjött a termék. Tehát ott a megjelenés előtt egy héttel feladták, hogy a megjelenés napján ideérjen, nagyon komoly :D Szóval akár Amazonon is lehet ilyen, de mondom, ott még nem próbáltam. Annyira nem akarok up-to-date lenni a cuccokkal, szóval az új Prince album is ráért, szépen megvettem újonnan de fél áron a piactérről...
0
2015. június 2., kedd 23:38
Köszönöm neked is, meg Jester-nek is, akkor marad az eredeti terv s az amazon :) Remélem majd nem kell sokat várnom :))
0
2015. június 2., kedd 23:14
Én a rocks.hu boltot csíptem anno, de az biztos hogy Amazonon a legolcsóbb minden... Ráadásul ha nem akarsz teljesen naprakész lenni akkor legtöbbször vársz megjelenés után egy hetet és Marketplace-ről megveszed féláron... Én voltam sok boltban anno, musicland, rocks, lemezkuckó, meg egy-két azóta már nem létező, de az Amazon mindent visz szerintem... A piac itthon haldoklik, a hazai bolt is kintről rendel tehát ugyanúgy várni kell rá és még rá is tesz egy kis hasznot a kereskedő...
0
2015. június 2., kedd 21:36
Köszi!

Ki is ment a fejemből, hogy már van új Helloween meg Paradise Lost. :)
0
2015. június 2., kedd 21:28
http://www.cdpince.hu/

Azért valamennyit itt is kell várni. Talán 2-3 hetet.
0
2015. június 2., kedd 21:13
purple rain, és/vagy aki szokott filmzenéket vásárolni, lenne egy kérdésem: van olyan hazai oldal vagy bolt, ahol frissen megjelent cd-ket lehet vásárolni s nem kell rá heteket várni? Mert ha van ilyen, akkor inkább onnan rendelnék OST-et, mint amazon...
0
2015. június 2., kedd 19:32
James Bond
Újak is meg nem is , a meglévő régi kiadásokat cseréltem le Remastered kiadásokra ! Régieket majd továbbadom !

0
2015. május 29., péntek 17:31
Kis filmzenei gyarapodás:

0
2015. május 21., csütörtök 23:44
Aliens Deluxe:

Ma érkezett :)
0
2015. május 18., hétfő 16:26
Most már van nálam pár verzióban Csillagok között, megnézem újra, a zenéjét is meghallgatom, aztán kitalálom, hogy kell-e falra vetített csillagkép. :)
most posts by TM
0
2015. május 18., hétfő 16:21
Az átlagtól igen, de azt hiszem minden egylemezes Interstellar így néz ki :)

Mondjuk az a nagy doboz szép meg minden, de a tartalmától azért nem vagyok elájulva, nagyobb a körítés mint amit érdemelne...
0
2015. május 18., hétfő 16:18
Ebből meg egyelőre ilyet szereztem:

http://imgur.com/gallery/1MdI1

Egy kicsit ez is eltér az átlagtól.
most posts by TM
0
2015. május 18., hétfő 16:11
Végre találtam egy egész tűrhető állapotú példányt. :)
most posts by TM
0
2015. május 14., csütörtök 22:51
Megjött a halas emberke a 3 für 15 EUR CD-kel...

0
2015. május 13., szerda 12:18
A Now You See Me Edition inkább a futárra vonatkozik... :D
0
2015. május 13., szerda 11:59
Szép ez az Interstellar soundtrack Now You See Me Edition :D Grat :D
0
2015. május 13., szerda 10:09
Könnyebbség ez az életben. Már csak a mobiltól kell megszabadulni.
Nekem éppen személyim nincs.
0
2015. május 13., szerda 10:02
Nincs.
most posts by TM
0
2015. május 13., szerda 1:24
Nincs egy bankszámlád kártyával???
0
2015. május 13., szerda 1:01
Ezt én is nézegetem egy ideje, de sajnos nem tudok külföldről rendelni.
most posts by TM
0
2015. május 13., szerda 0:12
Csak ha pénisz alakú, mivel lányom lesz...

:D
0
2015. május 12., kedd 23:57
Gratulálok ez valami pazarul néz ki. Éjszakai csillagkép a falon kisgyermeknek nagyon bejövős. :)
0
2015. május 12., kedd 23:47
No akkor itt vagyok újra :) Csináltam a borítóról egy Interstellaros képet csak nektek :D

A tartalma:

- két lemez, az első az a normál kiadással megegyező, a másodikon új számok
- kicsit kibővített booklet
- a kinyitott doboz jobb oldalán az a cucc villog, a kivágott lyukon pedig ilyen érdekes csillagkép szerű valami jelenik meg sötétben a falon, nagyon király :)

Óriási mák volt, az UK Amazonon 7 rongy körül árulta egy bohóc bontatlanul :) Jött ma még egy Goodfellas BD és a Hobbit cd, szóval nem panaszkodom :)
0
2015. május 12., kedd 23:45
Úgy éreztem :))
Igen, régi vágyam válna valóra.
0