Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2020. február 5., szerda 12:19
Szia! Target Exclusive. Vannak bene szép, merített kartonra nyomott képeslapok.
most posts by TM
0
2020. február 5., szerda 12:16
Nem feltétlenül, de a digi itthon nem jelent meg, úgyhogy ennek a szülésére várni kell sajnos... Amúgy meg Spotifyon minden fent van premier nap, tehát ha 10-kor nyit a lemezbolt, akkor te már reggel 8-kor nyerő vagy mert fent van :D Igaz ez nem kalózkodás, de gondoltam csak beleugatok a topikba.

:D :D
0
2020. február 5., szerda 12:12
tm,

Ez a Target Exclusive,vagy a normál digipak kiadás?
0
2020. február 5., szerda 10:29
Jobban szeretem a hagyományos műanyag tokot, mert kevésbé sérülékeny. Azt viszont elismerem, hogy ez szebb, és jobban passzol ahhoz, aki ismeri és elismeri a jó minőségű papírt és nyomdai munkát. Kutyakötelességed volt ezt választani. :)
0
2020. február 5., szerda 10:23
Szégyen, gyalázat, hogy aki az eredetihez ragaszkodik, később jut hozzá, mint a kalóznép.
0
2020. február 5., szerda 10:11
Én már december óta várom, hogy megérkezzen a példányom... :(
0
2020. február 4., kedd 23:28
Gratula hozzá! :) Egy méltó búcsú John Williams-től, 9 filmnek ilyen pazar zenét írni másnak egy életre való munka lett volna, neki meg "csak" az egyik sorozata egy máris legendás életműből.

Nem tudom ismered, ismeritek-e Samuel Kim-et, youtubert, de valami elképesztő ügyesen komponálja újra az előzetesek zenéit, illetve tesz hozzájuk, ezt a feldolgozást ha nem hallgattam meg vagy 200-szor, egyszer sem, főleg hogy vannak belőle hosszabb loop-ok is.

https://www.youtube.com/watch?v=VQwM1oMzne4
0
2020. február 4., kedd 20:16
No, akkor következzék az év első és legfontosabb szerzeménye. :)

most posts by TM
0
2020. január 29., szerda 12:26
Nálunk már csak így megy ez :D
0
2020. január 29., szerda 12:17
Anyukád jóban van John Williams-szel? (Bocs, tudom, kiről van szó.)
0
2020. január 29., szerda 12:15
Williams egy utolsó mohikán... Nagy űrt fog maga után hagyni. És egyelőre nem nagyon van ennek az iránynak új képviselője.
0
2020. január 29., szerda 12:14
Nincs meg sajna.... Film is csak VHS-en :-D
0
2020. január 29., szerda 10:56
Ha ott lett volna, szerintem hallottunk volna róla. :)

Pár nappal később volt egy post arról, hogy Williams és Mutter benéztek Spielbergékhez, hogy hogyan zajlanak a West Side Story hangfelvételei a New York-i filharmonikusokkal.

Az érdekelt volna, hogy a koncerteken volt e innen bárki, ha igen, milyen volt az élmény.
0
2020. január 28., kedd 21:56
Nálam most ez a sláger:

https://www.youtube.com/watch?v=3U5rC7AbZ2Y

John Williams 25. Grammy-díjának okozója. :)
most posts by TM
0
2020. január 28., kedd 21:47
Spielberg mindenhol ott van. :D
most posts by TM
0
2020. január 28., kedd 16:11
Látod ha nem hallgatod ronggyá a To the Stars-t, lemehetett volna az egész album :D
0
2020. január 28., kedd 16:10
Nem tudom, hogy mi a rossebbtől függ ez... Ugye a Transformers zenéjét is utólag adták ki, gondolom miután sírtak a rajongók. A Rambo V. zenéje meg a film talán nem annyira kult, nem tudom látnak-e benne annyi fantáziát, mindenesetre jött már nála nagyobb cím is CD-R verzióban, szóval azért ne várj rá...
0
2020. január 28., kedd 16:09
Ezzel kapcsolatban kicsit elbizonytalanodtam, mert a kép amit küldtem az Amerikában készült, mint utólag vettem észre :D :D
0
2020. január 28., kedd 15:02
Én mindent megteszek látod, próbállak itt boldogítani :-D

De franc egye meg, nincs időm leülni zenét hallgatni.... Így csak sóvárgok utána.... Mondjuk napokban a youtube-ról a Dragonheart-ból a To the Stars-t ronggyá hallgattam... Vagy múltkor a Ben-Hur Overture-t, no de a dedikált zenehallgatástól messze van... :-(
0
2020. január 28., kedd 12:46
Spielberg ott volt.
most posts by TM
0
2020. január 28., kedd 12:35
Nem, ez nem így van, én nagyon szeretem olvasgatni ezt a topikot, csak nem szoktam képeket feltölteni. Nagyon jó, hogy olyan filmzenéket is hallgattok, amelyek szerzője az átlag filmzenehallgató számra semmit sem mond. Képben vagytok az újdonságokkal kapcsolatban is, szóval jó titeket olvasni. De hogy egy kérdésem is legyen: lát bárki esélyt a Rambo V. CD-megjelenésére? Az első 3 film zenéje tökéletes kiadást kapott az Intrada-tól, a negyedik a Lionsgate records-tól, de az ötödik csak digitálisan jelent meg a Lakeshore-nál, akik sajnos nem gondolták meg magukat, mint a The Predator esetében egy 1000 db-os kiadás erejéig. Nekem csupán egy reményem van: a Rambling records (Japán), akik pár éve kiadták a Mechanic: Resurrection-t CD-n, miután a Lakeshore kiadta (szintén csak) digitálisan.
0
2020. január 27., hétfő 23:00
És lassan az egész topik csak a saját szórakoztatásomra van 🤷🏻♂🤷🏻♂🤦🏻♂🤦🏻♂😂😂
0
2020. január 27., hétfő 13:33
lassan az egész fórum csak egy "aprócska fimzenei vonatkozás" lesz :-D

Isten éltessen!
0
2020. január 26., vasárnap 17:35
Aprócska filmzenei vonatkozás a képen :D A pakk születésnapi ajándék, egy héttel korábban megkapva :D

(idén még nem vettem cd-t!!!)
0
2020. január 23., csütörtök 12:41
Végre van érdemi funkciója a topiknak :D
0