Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2014. április 4., péntek 12:00
Egy kis London-Cambridge kalandozás :)

Van még pár kép, teszek fel ha érdekel valakit... Fotóztam Tolkien sarkot egy könyvesboltban, ami után úgy éreztem, hazajövök és felgyújtom ami itthon van.... :D
0
2014. április 2., szerda 22:34
Frissült a Gyűrűk Ura , Hobbit filmzenegyűjteményem:
0
2014. március 17., hétfő 14:52
Friss beszerzés:

0
2014. március 12., szerda 22:15
Hogy miket nem lehet kukázni a neten :D

0
2014. március 7., péntek 9:36
Erre azért ne vegyél mérget... Példának okáért ott a Hobbit, amiből van egy extended kiadás teljesen más borítóval, amit itthon még nem láttam üzletben. Ugyanúgy duplalemez, ugyanolyan booklet, de sima műanyag tokban kevesebb trackszámmal. És nem hiszem, hogy ez lenne az egyetlen a világon... :)
0
2014. március 6., csütörtök 21:44
Minden bizonnyal! :D
0
2014. március 6., csütörtök 20:04
Akinek esetleg megvan a hazai Frozen (Jégvarázs) filmzene CD
Tudna segíteni, hogy a nálunk kapható is ugyanaz a két lemezes digi-e artbookkal, mint a külföldön is kapható? Gondolom a filmzenékből nem készülnek külön honosított kiadások.
0
2014. március 6., csütörtök 15:02
Szerintem a nénit a gravitációs meghajtó és tér meggörbítésének technikája iránt érdeklődött ez vonzotta a vetítésre.
Amúgy jól hangzik ez a kis horror-vetítéses péntek, biztos megvan a hangulata, és még a filmek kiválasztása is jó.
0
2014. március 6., csütörtök 13:50
A Pólus mozi minden hónap harmadik péntekjén levetít egy horrort, az Event Horizon volt az első a klub keretében, aztán volt a Holtak Hajnala remake, a következő azt hiszem a Holtak Földje lesz, meg ha jól emlékszem, lesz még a Vörös Sárkány... ráadásul mindezt egy normál jegyár feléért.
Amúgy mókás volt a vetítés, volt bent rajtam kívül egy fiatal pár, meg egy öreg mamika, akiről a mai napig nem tudom, hogy tudatosan választotta-e ezt a filmet, vagy véletlenül keveredett be a vetítésre, de becsületesen végigülte az egészet, szerintem még élvezte is! :)
0
2014. március 6., csütörtök 13:44
Nem mondod, hogy van még olyan hely itthon -ráadásul Horror Filmklub!- ahol ilyesmiket vetítenek?! Baszki, én ezt moziban először és utoljára vagy 15 éve láttam. Akarok én is egy ilyen székről lefolyós projektet :D
0
2014. március 6., csütörtök 13:39
Nemrég volt egyetlen egy vetítése a "helyi" moziban - a horror filmklub keretében - és mikor a masszív, mozis hangszórókból felcsendült az end credits zenéje, hát én kb. elfolytam a székemen, annyira baromi jó volt. Takarítók már ott toporogtak, de mondom calm the fuck down, ezt itt én most végig fogom hallgatni! :)
0
2014. március 6., csütörtök 13:34
Köszi, most nem azért mondom, de nem hittem volna, hogy rajtam kívül más is ismeri a Halálhajó zenéjét :) 1ébként valóban remek score.
0
2014. március 6., csütörtök 13:29
Gratulálok hozzá, remek film, remek zenével!
0
2014. március 6., csütörtök 13:23
Michael Kamen és az Orbital, ennél többet nem is kell mondani.

0
2014. február 11., kedd 17:47
A Frankenstein score-ja nagyon szép, Doyle legjobb műve, a Függetlenség Napja pedig a szokásos David Arnold minőség, vagyis nagyszerű.

0
2013. július 18., csütörtök 15:18
Valóban jól néz ki.
0
2013. július 18., csütörtök 15:13
Gratulálok! Szép fogás!
0
2013. július 18., csütörtök 14:46
Talán majd most jó lesz a képbeszúrás:

0
2013. július 18., csütörtök 14:45
Ebbe a fórumba nem nagyon írtam eddig, de a tegnapi beszerzés egyszerűen ordít a megosztásért. Következzen egy világszinten ultraritka kiadvány, a beszerezhetetlen kiadványok non plus ultrája (világszinten 1000 példányt nyomtak belőle mindösszesen, annyiba is került), vapét hatalmas köszönet illeti érte:

The Delta Force (Alan Silvestri)

http://kepfeltoltes.hu/130718/IMG_2723_www.kepfeltoltes.hu_.jpg>
" target="XPKULSO">KÜLSŐ LINK

Legalább egy évtizede vadásztam rá. 2008-ban adták ki ezt a verziót, percek alatt elfogyott az összes példány a boltokból, egy nagyobb csodával ér fel, hogy sikerült gyári fóliás, bontatlan példányra lelni Japánban.

Azért is kuriózum, mert ez az egyetlen hivatalos kiadása, ami a film teljes zenéjét tartalmazza, a többin vagy csak részletek hallhatók, vagy kajli kiadások (van egy 2011-es 25. évfordulós változata is, de azon nagyon látszik, hogy nem official).
0
2013. június 28., péntek 13:11
Gyönyörű kiadvány!
0
2013. június 28., péntek 11:35
Ha valakit érdekel, összehánytam egy pinduri termékajánlót a MoS deluxe editionhoz:

http://popcornandsoda.hu/2013/06/28/superhans-a-man-of-steel-zeneje/
0
2013. június 17., hétfő 21:14
Man Of Steel kritika
http://www.filmtracks.com/titles/man_steel.html
0
2013. június 5., szerda 23:12
Amúgy köszönöm mindenkinek az ajánlott oldalakat!

Szóval igen, az a baj, hogy én azt hittem, van pár lemezkiadó az USÁban, akik bevállalják a japán zenék kiadását, viszont amik nekem kellenének, azt ők is importból szerzik be, kvázi nem lesz olcsóbb semennyivel sem. Mert ha megnézed mondjuk egy zenekar amerikai lemezkiadó által megjelentetett új cd-jét, összehasonlítva egy európaival, akkor az előbbi igenis olcsóbb lesz. Sajnos ezt anime OST-kel nem játsszák be, valszeg kint nincs akkora rajongótábora a dolognak, ami megérné ezt. Na mind1, egyelőre akkor marad az mp3, bár nem vagyok rá feltétlen büszke, de közel 10 ezret nem ér meg meg egyetlen OST CD... :(
0
2013. június 5., szerda 22:59
Nem vitás, hogy a japán kiadások borzasztó drágák, vape nemrég lőtt nekem két ottani SACD-t (az első két japán korongom amúgy), összesen kb. 21 ezerre jött ki postaköltséggel. Viszont a belbecs miatt iszonyúan megérte... :)))
0
2013. június 5., szerda 12:48
Nézz körül itt is, a szállítási költségük jóval alacsonyabb, mint a legtöbb helyen:

http://www.arksquare.net/index_main.html
0