Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2011. május 11., szerda 8:55
Na az nem semmi lehet.... :)
0
2011. május 11., szerda 0:05
Egy ismerősöm elég sokáig filmzene gyűjtő volt. DVD-n kábé 700 film zenéje van meg neki... totál-brutál :D
0
2011. május 10., kedd 23:29
Ezt most komolyan írod, vagy csak mert megjegyeztem egy másik fórumban :P  A fekete cucc a billentyűzetem :)
0
2011. május 10., kedd 23:19
Mi az a fekete cucc a kép felső részén?:)

Egyik filmet sem szeretem különösebben, a Rocky-t talán még nem is láttam.:)
Pedig úgy néz ki, hogy a youtube-os gyorstalpaló után pont ennek a zenei részével tudnék a legkönnyebben megbarátkozni.
0
2011. május 10., kedd 19:38
Hétvégi kalandozásom eredménye:

0
2011. március 11., péntek 21:36
"Jó éjszakát kívánok, és azért jól aludni a sok horrortól!!! :)"

ma épp nem horror lesz,hanem a Titokzatos folyó,amit tegnap kezdtem el,de ma fogok csak befejezni.néha kell egy kis "könnyedebb" műfaj,igaz ez is egy ritka vidám darab. :)

jóccaka  ,aztán valamikor majd találkozunk Dr. House rendelőjében. ;)
0
2011. március 11., péntek 21:33
Itt az Xpress-en ki mást ajánlanának mint Dr. House-t mi? :) Na, mivel beteg vagyok, most elkotródok aludni, előtte meg persze dvd-zni :)

Jó éjszakát kívánok, és azért jól aludni a sok horrortól!!! :) Én is veszem őket, de meg nem nézem... Még egy hülye szokás... :)
0
2011. március 11., péntek 21:30
talán még meg tudnak menteni.keress fel egy jó orvost! :-D
0
2011. március 11., péntek 21:28
Az első részé megvolt, de elhagytam egy költözésben.... Ez most krónikus vagy már gyógyultnak számít? Azóta nem éreztem a késztetést, hogy megvegyem :D
0
2011. március 11., péntek 21:26
"Én imádom mind a két részt, szóval lelkizetsz velem rajta ha gondolod én megértelek :))))))))))))"

kellenének a filmzenék mellé ? ugye azok nincsenek meg ? ;) mert akkor tényleg krónikus CD függő vagy. :D
0
2011. március 11., péntek 21:25
Nagyon köszi!

K-Pax, meg Sunshine-hoz annyit tudok fűzni, hogy nemtom.... :) Még nem akadtam bele és nagyon sok zenét csak úgy veszek, hogy meglátom és kész nem pedig azért mert keresem. Mondjuk egy Alien 4-et ki az aki favorizál? Kb halk búgás az egész zene :) :) Na szóval a két filmzene még nem jutott hozzám...
0
2011. március 11., péntek 21:21
hát nézd, szerintem simán. Én imádom mind a két részt, szóval lelkizetsz velem rajta ha gondolod én megértelek :))))))))))))
0
2011. március 11., péntek 21:21
Na ezt érdemes volt végignyálazni.
Köszönöm a listát.
Gratulálok a gyűjteményedhez (megint)!
K-Pax, Sunshine?
0
2011. március 11., péntek 21:20
muszáj.helyhiány van (komolyan).

bár az Anakonda díszdobozért vérzik majd a szívem. ;) egyáltalán van még olyan hülye (rajtam kívül) aki képes volt pénzt kiadni érte ? :D

0
2011. március 11., péntek 21:15
:) Akkor ismerős... :) Ha egy jó forró kutyaszar lenne egy cd tokban, rajta, hogy soundtrack, szerintem azt is megvenném... :)

Amúgy hogy van szíved selejtezni? Én azokat a filmeket se nagyon szeretném eladni/ajándékozni/kukába vágni amiket végig se bírtam nézni. Maga a történelem, hogy hogy jutottam hozzá, meg hogy az enyém és mondjuk mit és hogy érzek vele kapcsolatban. Túlspilázom mi? :)
0
2011. március 11., péntek 21:13
"Na látod, így sose gyűjts filmzenét mint én, hogy szinte mindegy mi az csak soundtrack legyen... :)"

én a horrorfilmekkel csináltam ugyanezt,most meg nem győzök DVD-t "selejtezni". :D
0
2011. március 11., péntek 21:08
hát hogy maradhat ki egy Top Gun??? Kár, hogy 1x van House of Wax-od, gondoltam elkunyerálom tőled, ha már az pont nincs meg :) :)
Na látod, így sose gyűjts filmzenét mint én, hogy szinte mindegy mi az csak soundtrack legyen... :)
0
2011. március 11., péntek 21:05
A Top Gun kimaradt,pedig a legelső audio CD-m volt amit megvettem. :)
0
2011. március 11., péntek 21:04
"Jó ez, a kis gyűjtemény, de a House of Wax miért van meg kétszer??? ennyire jó? :P"

nem csak gyorsan gélpeltem és el**esztem.de egyébként meg háromszor van meg:a CD ,a DVD és a HD-DVD. :-D

ebből a CD ért a legtöbbet.a zenéje adja el a filmet. ;)
0
2011. március 11., péntek 21:01
Na és akkor itten van!!!!!!!!

A LOTR első részéből megvan a Complete Score, a Karib-tenger sorozatból meg a Treasure Collection.

Nagyjából ennyi, meg amiket a héten vettem...
0
2011. március 11., péntek 20:59
Közben rájöttem... :)

Jó ez, a kis gyűjtemény, de a House of Wax miért van meg kétszer??? ennyire jó? :P
0
2011. március 11., péntek 20:59
még csaltam is,mert a House of Wax csak egyszer van meg :D
0
2011. március 11., péntek 20:58
kijelölöd a szöveget excell-ben majd kivágás,paint progi megnyit ott beillesztés,körülvágás majd mentés msáként (JPEG mondjuk).aztán síma képként kezeled és beszúrod ide. :)

amúgy ez lenne az én "komoly" Soundtrack gyűjteményem :)
0
2011. március 11., péntek 20:57
Köszi urak, de még mindig nem tudom, hogy ezt a funkciót, hogy hozom elő az excelben!!!!!!!!
:D
0
2011. március 11., péntek 20:55
valahogy így :)

0