Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2008. október 14., kedd 20:22
Na jó-jó,de melyiket? :)
0
2008. október 14., kedd 20:21
Hát, ez van. Én már csak ilyen vagyok.
0
2008. október 14., kedd 20:19
(...hatalmas, beletörődő sóhaj...)
0
2008. október 14., kedd 20:03
Én pedig az "Egy asszony illata" című filmet akarom, de azonnal!
0
2008. október 14., kedd 19:52
Ha egy filmet kellene megneveznem, amit egy gyönyörű kiadásban, extrákkal, eredeti hanggal és magyar szinkronnal szeretnék a kezembe kaparintani, akkor az Elio Petri Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében című filmje lenne. Ezelőtt a film előtt le kell borulni.
0
2008. október 14., kedd 16:59
Dawson és a haverok sorozat DVD-n nem fog jönni?
0
2008. október 9., csütörtök 14:42
Én ED WOOD-ot AKAROK!!!!!
0
2008. október 9., csütörtök 14:30
Azért a legendás őskult Carnosaur is jöhetne már végre:

http://www.youtube.com/watch?v=QEEHHdOVXwk

Illetve a régi Hercules filmek Steve Reeves főszereplésével.
0
2008. október 7., kedd 21:09
Na jó, kicsit segítek az Invaders-el(1967)kapcsolatban:
Itthon az mtv1 mutatta be a sorozatot 1981-ben, "Támadás egy idegen bolygóról" címmel.
A többit szerintem fel lehet ismerni.
Szóval, szerintem ezeket is kiadhatnák, ha már az Onedin család, a Gyökerek vagy a Sztrogoff Mihály megjelent, illetve meg fog jelenni.
0
2008. október 7., kedd 21:03

0
2008. október 7., kedd 20:26
Audrey Hepburntől ezekre gondolok:
Hogyan kell egymilliót lopni
Végzetes rágalom/Gyerekek órája
Ketten az úton
Várj,míg sötét lesz!
Egy apáca története(mind Fórum és InterCom)

Miss Hepburnnek igazán szép hangja volt és gyönyörűen beszélt.Ez talán pont a Sabrina legelején,ahol mesélőként szólal meg érezhető a legjobban.
Ennek ellentéte a My Fair Lady,ahol még a film végén is egy kicsit mesterkélten beszél,érzékeltetve,hogy tanult dologról van szó.
A film elején meg...Hallgatni is rémes!:)))
Ugyan nem ő énekelt,de a hangjával(is) nagyot játszott.Kb.5-7 féleképpen beszél az egész csúnyától a modoros szépelgésen át(lóverseny-társalgás),a rekedtes stílustól(mikor összefut Freddyvel,majd a piacon az apjával) a viszonylag szép beszédig.
0
2008. október 7., kedd 20:24
ja a MAd MAx trilógia nagyon hiányzik.
0
2008. október 7., kedd 20:11
NEm csak neked.
Meg ugye Mad Max trilógia, Kevin Kostner féle Robin Hood.
0
2008. október 7., kedd 19:28
Én az eddig ki nem adott filmjei bármilyen  megjelenésének örülnék:)))
0
2008. október 7., kedd 18:51
Kolja
Csalóka napfény
0
2008. október 7., kedd 18:50
és ha már Schwarzenegger akkor szeintem: Az utolsó akcióhős(szinkr.)
0
2008. október 7., kedd 18:39
Húúú. A menekülő ember fasza lenne. Én már rongyosra néztem a divx-et,idelye lenne kiadni.
0
2008. október 7., kedd 18:21
Nem, dehogy maradtam le, láttam, nem egyszer. Te talán emlékszel arra az időre, amikor vasárnap délutánonként az egyszem Magyar Televízió 1-en régi, (többniyre) fekete-fehér filmek mentek, akkoriban szerintem félig-meddig gyerekfejjel láttam rengeteg Hepburn -filmet, aztán később "öregebben" is.

Azért van bennem most jobban a második verzió, mert nemrég láttam, és Harrison Ford nagyon tetszett benne. :) Nem a legnyomósabb érv, tudom én, főleg tőlem nem, aki eredeti szinkronnal követeli a Hepburn mozikat már jóideje (és hiába)....

Ami a Félénk vagyok - ot illeti, -nem néztem utána, de szinte biztos vagyok benne , hogy - nyilván Dr.Hársing Lajos zsenialitásának köszönhetjük  a rímeket. Most, hogy ezt írtam, megint eszembe jutott egy felejthetetlen momentum, emlékszel, Nizza-ban, a szálloda előtt, a telefonfülkében, szájba tett ujjakkal: Nem én telefonáltam az előbb! :)))))
0
2008. október 7., kedd 18:10
Az Audrey Hepburn féle Sabrináról lemaradtál?Ha Pesten jársz,meg tudod venni egy közismert kulturális boltban.Eredeti hanggal remek!A felirat is jól sikerült.
A Félénk vagyok,de... nekem is hiányzik.Bár úgy tudom a főszereplő csak a magyar szinkronban beszél versben:)))
0
2008. október 7., kedd 11:17
Ebben a listában négy  számomra alapmű van.

Az egyik a már általam is korábban emlegetett Félénk vagyok, de hódítani akarok, aminek kapcsán megjegyezném, hogy ugyan nekem megvan tv-ből felvette VHS-es változatban, melyet valakit átvarázsolt DVD-re, de még CRT-s tv-n is zavaróak a képhibái, úgyhogy sietve teszem hozzá, hogy nemcsak a kiadását várom, hanem a javított kiadását is, no és persze, szigorúan az eredeti szinkronnal (Tahi Tóth László-Szilágyi Tibor), anélkül kutyafülét sem érne. Komolyan mondom, itt kattognak a fülemben a beszólások, pedig nem mostanában láttam.... Emlékeztek rá:

"Uram, itt hagyta a gatyókáit!":)
"Elfeledlek Eugette/tán így kell írni/, szívem másért eped"
Csak kettő, amiken ma is elmosolyodom...

A Sorsjegyesek is csak eredeti szinkronnal (Józsa Imre, Györgyi Anna)érdekes, annyit vetítette anno a tv, hogy teljesen ahhoz szokot thozzá a fülünk - az enyém legalábbis.

Az Only you pedig méltatlanul elfeledett alapvígjáték, nálam rongyosra nézve videokazin, itt még egy újraszinkront is el tudnék nézni a kiadónak, ha nagyon musz... de csak ha nagyon...., mert azért Marisa Tomei Györgyi Anna hangján és Robert Downey  jr Selmeczi Roland hangján volt az igazi.

A Stallone -féle Oscar-ról pedig azt hiszem, már mindent elmondtunk ezen a fórumon, már csak ki kell adnia valakinek....

Plussz tennék még egy kiegészítést a listához, ha már vígjátékokról beszélgetünk. A Sabrina című filmnek is nagyon tudnék örülni, akár az Audrey Hepburn-féle változatnak, akár ( s annak tán jobban), a Julia Ormond- Harrison Ford-félének, már nem is mondom, hogy az eredeti sziknronnal( Györgiy Anna-Végvári Tamás)
0
2008. október 6., hétfő 23:47
Nyom nélkül

Azt hittem benne lesz a Fantasy Film 30 részes sorozatában,de kimaradt. :(((
0
2008. október 6., hétfő 13:19
Amivel teljes lehetne Arnold Schwarzenegger filmográfiája a 80-as évektől:
A Menekülő ember
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. október 6., hétfő 12:59
Nem vagy egyedül ezzel...

Most olcsón be lehet szerezni Blu-rayen angliából, de nálam mégis kimarad. Állítólag iszonyat gyenge a képe, SD transzfert konvertáltak fel HD-re... :S
0
2008. október 6., hétfő 1:17
Nekem a nagy kívánságom a Menekülés New York-ból lenne... úgy várom mint a Messiást!!  :))
0
2008. október 5., vasárnap 23:19
- Rögbi bunda (Necessary Roughness)
- Philadelphiai zsaru (Downtown)
- Miracle Mile - ez is egy Anthony Edwards-os film csak a magyar címét nem tudom, de az RTL leadta valamikor az indulása utáni években
- Csobbanás (józsa imrés szinkronnal)
- Rövidzárlat 1-2 (a másodikat a  Mikó-Dunai-Vass szinkronnal)
- Feketeszakáll szelleme (Blackbeard s Ghost)
- Ebadta kutyakölykök (The Ugly Dachshund) (eredeti szinkronnal, ami az RTL-en volt az új volt)
- Csúcsfejek
- Szemérmetlen szerencse (Outrageous Fortune) (eredeti szinkronnal, ami az RTL-en volt az új volt)
- Drágám, a kölykök összementek! (Honey, I Shrunk the Kids)
- Nicsak, ki beszél/még/most
- Dennis, a komisz (Dennis the Menace) szinkronnal
- Afrika Expressz (Africa Express)
- Az afrikai oroszlán (The Lion of Africa)
- A maszk (The Mask)
- Sorsjegyesek (It Could Happen To You) szinkronnal
- Kicsi Kocsi kalandja (nah ennek van egy pár része én mindet imádom egy szép digipackot megérdemelne)
- Olivér és Társai (Oliver s Company?)
- A kincses sziget (Treasure Island) a Charlton Heston/Christian Bale -es verzió
- Ebek közt, a legszemtelenebb (Rover Dangerfield)
- Robinson Család (Swiss Family Robinson)
- Segítség, felnőttem (Big) szinkronnal
- Oscar (Oscar) Stallone-és!!!
- Only you (Only you) Marisa Tomei, RDJ
- Kémek, mint mi (Spies Like Us) de NEM a kerekes - józsa szinkronnal mert az nem olyan jó, de az első változatét még a szinkronhangok.hu-n sem tudják :/
- Amerikába jöttem (Coming to America) dörner - kerekes szinkronnal
- Félénk vagyok, de hódítani akarok (Je suis timide... mais je me soigne) Pierre Richard

Hát úgy kezdetnek ennyi jó lenne :). Ezek gyerek korom kedvenc filmjeinek és meséinek egy része amiket nem adtak még ki, vagy nem úgy ahogy azt kellet volna. Jó lenne már a VHS-eket lecserélni, de ahogy nézem vigyáznom kellesz rájuk még sokáig :/.
0