Megnézem,ha te is megnézed a Soha,ne mond,hogy soha c. Tűzgolyó remeake-t és írsz egy kritikát róla.:))) Könyvek voltak már a kezemben könyvtárban,de soha nem tudtam elszánni magam.Az volt az érzésem,elrontom a filmes élményeimet.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 19:57
512
Mondjuk nem is ezek a legjobb sztorik, de ha más nem, az biztos érdekes bennük, hogy mit változtattak rajtuk a film kedvéért. Na meg Bond egyénisége :) Meg tulajdonképpen ezek is mint a belőlük készült filmek, "csak" könnyed, unaloműző szórakozás.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 19:44
7151
A DR. NO, az ÉLNI ÉS HALNI HAGYNI (Voodoo) és A VILÁG NEM ELÉG. (Utóbbi már nem Fleming, hanem R. Benson.)
Nem mondanám, hogy különösebben tetszettek volna. Más dolog nézni, és más dolog olvasni ezeket a sztorikat.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 18:48
512
És melyik három van meg? És hogy tetszettek?
0
2008. szeptember 7., vasárnap 18:47
512
Pedig igazán megpróbálkozhatnál már vele:) Már tavaly nyáron is erre bíztattalak. Egy könyvvel meg pláne próbát tehetnél, igazán szórakoztatóak tudnak lenni azok is. Ha lenne "Könyvek, amiket kiadhatnának végre" topik biztos beleírtam volna már jópárszor, hogy jöhetnének az itthon ki nem adott eredeti Fleming regények.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 17:58
6925
Köszi,de tényleg nem vagyok akkora fan.Megelégszem a filmekkel.A legújabbat már abból sem láttam.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 17:53
7151
Ha érdekel, én hármat (regényt) tudok neked adni.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 17:41
6925
Utánanéztem,de inkább filmes fórumon folytatom. Hozzád képest csak kis Bond fan vagyok.Mondjuk egyetlen regényt sem olvastam...:)
0
2008. szeptember 7., vasárnap 13:28
1847
Te is Apollo 440 klippet néztél ma reggel? XD
0
2008. szeptember 7., vasárnap 11:42
9489
Nem kell azt úgy elsietni ... :))
0
2008. szeptember 7., vasárnap 10:39
84
A Lost In Space-t is megjelentethetné valaki újra...
0
2008. szeptember 6., szombat 19:34
1322
Till Attila filmje a Pánik miért nem jelent még meg DvD-n? illetve mikorra várható a megjelenés, ha meg fog jelenni... remélem. Valaki, aki okosabb nálam!
0
2008. szeptember 6., szombat 19:25
14599
Egy negatív példa szinkronban hallható anomáliákra az Alien második szinkronja, amikor a csapat leszáll a bolygóra, ott állítólag az Alien 3 egyik jelenetének zenéje szól. Pedig az új szinkron volt, mégis hibáztak egyet a készítői. Bár azzal a magyar hanggal más bajok is vannak...
0
2008. szeptember 6., szombat 18:10
6925
Én is hallottam,hogy az Édes élet hanghatásait itthon hoztuk össze.
0
2008. szeptember 6., szombat 18:08
6925
Most veszem észre,hogy feleslegesen ismételtelek.Bocs. A régi szinkron:Kútvölgyi Erzsébet,Avar István.
0
2008. szeptember 6., szombat 18:06
6925
A második(Duna-tévés) szinkron van a lemezen.Udvaros Dorottya,Bács ferenc. A Bond-zene nekem is csak akkor esett le,mikor végre sikerült eredeti hanggal megnéznem a filmet.És maradok is annál. Egy rövid rész csak és nem is különösebben hangos,viszont a főtéma.Majd valamikor megkeresem,pontosan hol is van.
0
2008. szeptember 5., péntek 20:35
512
Én spec. úgy emlékszem a Filmmúzeumon láttam.
0
2008. szeptember 5., péntek 19:59
14599
Én úgy tudom, hogy a Charade-nek két szinkronja létezik, egy Pannóniás, és egy új, amit a Duna TV készíttetett. A DVD-n az új van rajta...
0
2008. szeptember 5., péntek 19:09
512
Hoppá! Pedig szinkronosan láttam az Amerikai fogócskát és nem tűnt fel. Na most, vagy nagyobb Bond fan vagy, mint én, vagy több szinkronja készült:)
0
2008. szeptember 5., péntek 19:06
7151
halllottam = hallottam
0
2008. szeptember 5., péntek 19:05
7151
A régi szinkronok védelmében elmondanám azért azt, amit ezerkilencszáznagyonrégen halllottam én is egy illetékestől. Ő azt mondta, hogy sajnos nagyon sok filmhez „ömlesztve” kapták a hangot, vagyis a zene, zajok és zörejek, illetve az eredeti hang nem külön sávon érkeztek, ezért a szinkront csak úgy tudták megoldani, hogy gyakorlatilag maguk újra „megcsinálták” a kiegészítő hangsávokat is a magyar hang miatt.
0
2008. szeptember 5., péntek 18:07
6925
Néhány példa:
Országúton:a zene egyszer hiányzik(mikor motoron elhagyják a falut) egyszer meg máskor szólal meg. A halál ötven órája:a zene késve szólal meg(mikor a tisztiszolga véleményét kikéri az ezredes) Az Angyal: a főcímzenét eredetileg teljesen elhagytuk és egy újat komponáltunk helyette. Álom luxuskivitelben:a főcímzenét szintén elhagytuk,de szerencsére a film végén is ott van,már énekelve is,azzal helyettesítettükaz elején is. A seriffjelvény:alkalmanként az Ezüst-tó kincse zenéje szólal meg lassabb ütemben. Végül egy kedvenc baki neked:Amerikai fogócska:egyes helyeken a szinkonban Mancini zenéje helyett John Barry dallamai hangzanak fel.Nem másból,mint a Csak kétszer élsz c. később készült Bond filmből!
Az alig hallhatóra lekevert vagy alábeszélt zenékről már nem is írok.Talán a legjobb példa a Casablanca szinte teljesen eltűnt főcímzenéje.Varga Józsefet,aki elmondja,hogy ki volt a szinkronrendező,viszont kiválóan érteni.
0
2008. szeptember 5., péntek 17:54
6925
Ahogy mondod! Érdemes megnézni ill. meghallgatni azt a részt,mikor a film elején Calvera feláll az asztaltól és odasétál a lovához. A DVD-n az eredeti zene szól,a szinkronban egy a film más részéből szedett dallam.
0
2008. szeptember 5., péntek 8:17
290
Tombstone - A halott város
Ez sem ártana már...
0
2008. szeptember 4., csütörtök 18:26
512
Csak tudnám, hogy ennek mi értelme volt. Pár másodperceket kivágni... meg a zene sem véletlenül volt épp ott és úgy, ahol és ahogy a rendező eredetileg képzelte. Most meg gondolom túl drága lenne a kiadóknak így ez a klasszikus. Szinkron nélkül meg nincs értelme kiadni, mert nem vennék meg. Szép...