Így igaz, nekem például megvan A HÉT MESTERLÖVÉSZ a klasszikus szinkronnal, és egész más zene szól alatta, mint ugyanott az eredetiben.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 18:06
6925
Csak hallomásból. Ilyeneket vágtunk ki,hogy Angyalszem valójában nem öt,hanem 10 kanál ételt kanalaz ki a tányérból.Meg hasonló apróságokat.Hogy beszélnek-e alattuk,nem tudom. Az egész egy kicsit érthetetlen,de gyakran csináltuk.A Vadnyugatból is sok helyen 1-2 mp-es rész maradt ki. További problémát jelenthet,hogy a filmzenékkel is sok kavarodást csináltunk. Nagyon sok filmnél részben más zene szól,mint az eredetiben.Vagy nem szól semmi sem. Mindezek javítása pénzbe kerül,akárcsak a szinkronpótlás.A befektetett összeget a mai árak nem hozzák vissza.
0
2008. szeptember 3., szerda 23:56
2444
Én egy szinkronkiegészítéses változatra várok. Úgy tudom, hogy a plusz részek szinkronszínészei még hál Istennek az élők sorában vannak. Ahogy olvasom, erről tzolit kellene megkérdeznünk...
0
2008. szeptember 3., szerda 23:51
2444
Természetesen olvastam a híreket, egyedül a Hetedik megjelenése újdonság számomra. Habár az FHE csúszó NLC megjelenéseit tekintve bíztam a megjelenésbe, persze akkor A maszknak is be kell futnia előbb-utóbb. Ha majd előrendelhetőek lesznek, akkor leveszem őket a listáról. Biztosra megyek! :)
0
2008. szeptember 3., szerda 18:28
512
És nem tudod milyen részek hiányoznak belőle?
0
2008. szeptember 3., szerda 18:24
6925
A hiányzó megjelenés egyik oka tudtommal az,hogy még a legrövídebb változathoz sincsen teljes magyarításunk. Ezért bosszankodom sokszor,hogy ennyire odavagyunk a szinkronért.Sok filmről lemaradunk emiatt...
0
2008. szeptember 3., szerda 18:20
512
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a Volt gyszer egy vadnyugatnál nem olyan fontos a szinkron. Én is azzal láttam ezerszer videón és én is megszoktam, de abban a filmben lényegében alig beszélnek, de ha mégis, akkor se túl sokat. Jól választották ki a hangokat meg a szövegek is jók, de... amikor megvettem a dvd-t nekem a szinkronnál ezerszer többet ért az eredeti képarány, és a csodálatosan felújított képminőség, illetve az eddig nem látott jelenetek. És akkor még a hangról, az extrákról és a borítóról egy szót se szóltam. Szóval szerintem nem lehet okunk panaszra e film ügyében. Ellenben a Jó, a Rossz és a Csúf még egyáltalán nem jelent meg, ami sokkal felháborítóbb.
0
2008. szeptember 3., szerda 18:19
6925
Rosszabb példának:Kánikulai délután
0
2008. szeptember 3., szerda 18:18
6925
Én ehhez a filmhez nem érzem olyan rettentő fontosnak a szinkront. Már moziban is felirattal láttam. Egyébként egy csomó filmet,amiről sokan hiányolják a szinkront,szintén felirattal vetítettek a mozikban és csak a tévé kedvéért szinkronizáltak.A 60-as 70-es 80-as évek "gömbölyded" képernyőin tényleg nehezen voltak olvashatóak a feliratok.
Eredetileg felirattal ment többek között:A majmok bolygója,Star Wars 1 és 3.,My Fair Lady Én inkább valóban "új" régi filmeket várok(persze szinkon nyugodtan lehet rajta),és nem a szinkronos újrákat.Ezt csak pótmegoldásnak érzem.Kijön egy film felirattal,majd szinkronnal,utána az extra változat.Ugyanaz az alkotás forog újra és újra,közben meg rengeteg klasszikus hiányzik.Lásd a listákat.
0
2008. szeptember 3., szerda 18:07
899
Nekem az eredeti mellett írottan megvan a 3. variáció. Nem olyan sok olyan szöveg van, amit pótolni kellene a szinkronban (egyébként sem egy szószátyár film : )), egy hasonló hangszínű szinkronszínésszel + némi technikai korrigálással szerintem simán ki lehetne egészíteni az eredeti szinkront (erre is van több jobb-rosszabb példa: T2, A rózsa neve, Oroszlánkirály stb.)
A VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT szinkronosra nem sok esélyt látok, hiszen ma már köztudott, hogy a klasszikus szinkron az erősen rövidített változathoz készült. (A színészek közül sokan azóta elhunytak, illetve megöregedtek, ezért hangjuk is megváltozott, tehát a pótszinkron sem megoldható.) Variációk: 1. új szinkron (azzal senkinek se kéne szerintem) 2. a csonka szinkronizált változat kiadása (sokaknak nem kéne így) 3. a teljes változat szinkronnal, a plusz részek feliratozásával (valószínűleg sokaknak ez a verzió se tetszene, és kérdéses, hogy megérné-e a kiadónak)
0
2008. szeptember 3., szerda 16:39
3428
A Dolog, a Rémálom az Elm utcában és a Szárnyas fejvadász díszdoboz idén jelenik meg, a Hetedik pedig jövőre.
0
2008. szeptember 3., szerda 11:28
2444
Akkor berakom már én is a listámat.
Magyar filmek:
80 huszár Föltámadott a tenger Hanussen Hószakadás Katonazene Klapka-légió Mephisto Redl ezredes Túsztörténet
Külföldi filmek:
A Bajnok (Zeffirelli) A dolog A Jó, a Rossz és a Csúf A legyek ura (1990) A lator A maszk A világ urai Addams Family Egy asszony illata Egy maréknyi dinamit Éjféli Cowboy Eszelős szivatás Farkasokkal táncoló (rendezői változat) Hetedik Istenben bízunk, avagy vallást akarunk Júliusban (Im Juli) Kóma Menekülés New York-ból Oscar (Stallone) Rémálom az Elm utcában doboz Rómeo és Júlia (Zeffirelli) Szakaszvezető
Szinkronos újrák:
A hét mesterlövész A Sebhelyesarcú Az arany bűvöletében Aki király akart lenni Amerikai szépség Arábiai Lawarence Carlito útja Függetlenség napja Háború és béke Kleopátra Mad Max trilógia Majmok bolygója doboz Ördögűző trilógia Robin Hood (1938) Robin Hood - A tolvajok fejedelme (vágatlan változat) Star Wars régi trilógia (az 1995-ös szinkronnal) Szárnyas fejvadász díszdoboz Szökés Alcatrazból Támad a Mars! Volt egyszer egy Vadnyugat Zulu
0
2008. szeptember 2., kedd 22:37
3535
Igen, különös tekintettel a Phenomena, a Tenebre, és az Opera c filmjeire.
Az Alice, édes Alice! című thrillert nem ismered véletlen? Az is nagyon jó! Kár, hogy idehaza a kutya se ismeri. Brooke Shields első filmje volt.
0
2008. szeptember 2., kedd 22:25
4078
Látom egyre többen akarunk Dario Argento filmeket:) Nagyon helyes:)
0
2008. szeptember 2., kedd 21:32
3535
Amiket nagyon szeretnék:
Óvakodj a törpétől! - eredeti szinkronnal Cujo Kincsvadászok - eredeti szinkronnal Ichi the killer Dario Argento filmek Alice, édes Alice - eredeti szinkronnal Átváltozás - eredeti szinkronnal
Kár, hogy ezen filmek megjelenésére nagyon kevés esély van....
0
2008. szeptember 2., kedd 21:06
141
Akkor én is megemlíteném a 12 dühös embert. És jöhetne még a Dicsőség ösvényei (Paths of Glory) is.
0
2008. szeptember 2., kedd 21:05
7151
A TRÜKKÖS HALÁL nekem is tetszett, sőt sokakkal ellentétben nekem a folytatás is bejött.
0
2008. szeptember 2., kedd 20:42
245
Nekem régi kedvencem a Trükkös Halál 1-2 Brian Dennehy-vel Brian Brown-nal.Valamint szintén Brian Dennehy-vel a Bestseller.Ezeket játsszák az MGM filmcsatornán, de valami iszonyatosan pocsék szinkronnal. Ezt kiadhatnák végre valahára. Nem beszélve a Lényről Natasha Henstridge, Michael Madsen,Forest Wihtaker főszereplésével.
0
2008. szeptember 2., kedd 20:01
512
Ígéretesnek tűnik. Remélem egyszer lesz hozzá szerencsém.
0
2008. szeptember 2., kedd 19:29
644
Thx az infót, legalább akkor ezt a kettőt kihúzhatom majd a listámról :-) Egy azonban kimaradt:A terror iskolája
0
2008. szeptember 2., kedd 19:26
7151
Az ÁLLJ, VAGY LELÖVÖM A MAMÁM és az AMERIKAI FARKASEMBER a BuFI-tól jön októberben, ha jól emlékszem...
0
2008. szeptember 2., kedd 19:25
7151
Mario Monicelli vígjátéka Monica Vittivel, 1968-ból. (IMDB-átlaga: 7,1). Vitti egy szicíliai lányt játszik, akit lefektet a barátja, de nem vesz feleségül, hanem Angliába távozik. A szicíliai erkölcsök szerint az ilyesmi nem maradhat megtorlás nélkül, Assunta (Vitti) tehát egy pisztollyal a kedvese után megy, hogy megölje a gaz csábítót, és ezzel helyreállítsa a becsületét. Persze a dolgok nem az ő tervei szerint alakulnak, egy szicíliai lányt ugyanis a brit fővárosban számos dolog váratlanul ér...
0
2008. szeptember 2., kedd 19:18
644
Előttem szólók listáiből szemezgetve, meg saját szájízem szerint én ezeket várom DVD-n:
12 dühös ember Hetedik Ed Wood Pancserock AZ óceánjáró zongorista legendája Aludj csak,én álmodom Csapás a múltból Aranypolgár Megbilincseltek Az utolsó császár Átlagemberek Vágyak csapdájában Kamaszkorom legszebb nyara A vád tanúja Americn History X Úton hazafelé 1-2 Horgász a pácban Suspiria-Sóhajok Roger nyúl a pácban Örömapa 1-2 Ami sok az sokk My girl 1-2 Oscar (Stallone) Szájkosaras kosaras A maszk Állj, vagy lő a mamám! Túl a csúcson Egy amerikai farkasember Londonban Tanulj Tinó