Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2008. március 5., szerda 19:37

Vigyázz, mert ami késik az el is múlik :-)
0
2008. március 5., szerda 19:19
Á az sosem lesz.:)
0
2008. március 5., szerda 19:13

És felnőttként? ;-)
0
2008. március 5., szerda 18:20
Az lesz az.Nagy vagy! (Mindenki tudja már 204 cm.) :)
Hogy találtad ki?Emlékeztél rá?
Rákerestem a címre és a port.hu szerint is aki emlékszik rá eléggé félelmetesnek tartja.
Megnézném szívesen újra felnőtként.
0
2008. március 5., szerda 17:43
Defekt.

Fazekas Lajos fekete-fehér krimije (horrorja?) 1977-ben készült.
Márkus László, Kern András, Szabó Gyula, Kézdy György a főszereplők.

most posts by TM
0
2008. március 5., szerda 17:36
jah, az aligha várható fölött elsikkadt a figyelmem, kár! :(
0
2008. március 5., szerda 17:21

Miért is?
0
2008. március 5., szerda 17:02

A filmek igen,de a megjelenés már csak félig:)
0
2008. március 4., kedd 18:37
Woody Allen-től a Hétalvó, YES! És a Játszd újra, Sam is? Még inkább YESSS!!!
0
2008. március 4., kedd 18:27
Az év végéig várható jó eséllyel:Banánköztársaság,Hannah  és nővérei,Szentivánéji szexkomédia,Zelig,Kairó bíbor rózsája,A rádió aranykora.
MGM még:Hétalvó,Amit tudni akarsz a szexről,Szerelem és halál,Szeptember,A jónevű senki(Columbia,de az MGM adja ki máshol is)
Egyelőre aligha várható:Fogd a pénzt és fuss(?),Játszd újra,Sam(Paramount) és még két Miramax mozi a 90-es évek közepéről.
0
2008. március 4., kedd 18:03

Hívtam az Intecomot amikor itt felfedeztem Woody mester  áprilisi megjelenéseit. És azt mondták, hogy tervben még 2-szer vagy 3-szor egy ilyen 5-ös csomag megjelentetése! Lehet, hogy belekerül Hannah is A híradó sztárjai is. De én igazán Virgilt várom amikor nála lesz a slukker és már nem lesz semmi cicó..............
0
2008. március 4., kedd 17:28
A Sleepers és a Far and Away is benne vannak a BUFI Universal-csomagjában...
0
2008. március 4., kedd 17:17

A Bűnök és vétkek hamarosan jön,a Hannah és nővérei alighanem még ebben az évben várható!
Egyébként erős lista,akár az InterComnak is továbbküldhetnéd kisebb módosításokkal.:)
0
2008. március 4., kedd 14:35

Bosszúvágy 5 :DD

(szvsz mind2 magyar szinkronnal élvezetes)
0
2008. március 4., kedd 13:52
Most valóban igazad van! Köszi!
0
2008. március 4., kedd 13:51
Igaz!
0
2008. március 4., kedd 13:47
te mondd csak, szoktad nézni ezt az oldalat, ahová irogatsz?
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=8299
0
2008. március 4., kedd 13:45
Akkor a Síró játékot már rendelheted is. :)
0
2008. március 4., kedd 13:40
- Tű a szénakazalban
- A jó, a rossz és a csúf
- Tombstone
- Sleepers
- Hetedik
- A hírek szerelmesei
- Billy Bathgate
- The thing
- Sneakers
- Far and Away
- Tűzlovagok
- Hiller s Crossing
- Running Scared
- Menekülés New Yorkból
- Hatosfogat
- Red River
- A csupasz sarkantyú
- A hét szamurály
- Tizenkét dühös ember
- A megbilincseltek
- A dicsőség ösvényei
- Kiffulladásig
- Kamerales
- A legénylakás
- A svindler
- Másolatok
- A hallgatag ember
- A szamuráj
- Éjféli cowboy
- Szalmakutyák
- Fensíkok csavargója
- Magánbeszélgetés
- Hálózat
- Sóhajok
- Átlagemberek
- Gonosz halottak
- Étkezde
- Hannah és nővérei
- A híradó sztárjai
- Holdkórosok
- Nyom nélkül
- Baseball bikák
- Bűnök és vétkek
- A játékos
- Glengarry Glen ross
- Síró játék
- Rövidre vágva
- Álom luxuskivitelben
- Furcs pár
- A vadon hercegnője
- A halál napja

Egyelőre ennyi jutott az eszembe.
0
2008. március 4., kedd 12:09
Hétvégi könyvrendezgetés közben akadtam a 80-as évekből, gimis korom egyik kedvencére, Hernádi Gyula könyveire.Elég sokat begyűjtöttem tőle 1-et kivéve Az erődöt. Azt mindig meg akartam szerezni, mert nem is olvastam, viszont filmen volt, de csak kevésre emlékszem belőle.Talán úgy jutott eszembe, hogy a másik topikban T.M. említette az Ausztrál Expreszt és nekem abból Nicol Kidman maradt meg az emlékezetemben. Szóval az abban szereplő Nicolera emlékeztett az Erődben játszó egyik "csaj". Most keresgéltem a filmről dolgokat és megtalálva az adatlapját az a csaj Tarjáni Györgyi volt. Megnézve az Ő adatlapját is még sok sok magyar filmet kellen megjelentetni. Nem találtam róla infót de szvsz Az erőd sem jelent még meg dvd-n.
A másik volt szintén a 80-as években egy magyar thiller aminek nézése után alig tudtam aludni, a sztori valami erdei tanyán játszódott és az elakadt autosokat elkábította a gazda és valami kútban végezték. Ennyi rémlik belőle,sajna sem szereplők sem cím nem ugrik be.Emlékszik valaki ilyenre?Ma már lehet nem ütne olyan nagyot.
0
2008. február 15., péntek 17:07

És még hány ilyen film van...A jogok valakinél,de nem tudni,hogy kinél.
Mint amikor a MIRAX váratlanul előállt a Ghandival..

Egy dolog viszont biztos,az MGM könyvtár(United Artists filmek az 50-es évek közepétől,Orion Pictures kiadványok,kivéve az Orion-Warner közös filmeket,a Polygram mozik többsége az MGM/UA filmek a 80-as évek elejétől,kivéve néhány filmet és a Cannon produkciók) az InterComnál van!
0
2008. február 15., péntek 13:04
Én nem tudtam tovább várni vele, így  anyáron begyüjtöttem amcsiból a vágatlan változatát.
0
2008. február 15., péntek 12:28
No, arra az én fogam is fáj. Egyelőre azonban egy bizt.más.-tal is beérném....Te jó ég, mióta vadászom rá!
0
2008. február 15., péntek 12:17
Hamlet (1996 - Kenneth Branagh)Sok hűhó semmiért (1993 - Kenneth Branagh)Othello (1995 - Oliver Parker)Rómeó és Júlia (1968 - Franco Zefirelli)Szentivánéji álom (1999 - Michael Hoffman)Vízkereszt (1996 - Trevor Nunn)Az eszményi férj (1999 - Oliver Parker)Cyrano de Bergerac (1990 - Jean-Paul Rappeneau)Agónia és extázis (1965 - Carol Reed)A herceg menyasszonya (1987 - Rob Reiner)Nell (1994 - Michael Apted)Háry János (1983 - Richly Zsolt, Jankovics Marcell)Mononoke-hime - A vadon hercegnője (1997 - Hayao Miyazaki)Szörnyek a Földön (2001 - Nigel Paterson)A Jó, a Rossz és a Csúf (1966 - Sergio Leone)Tombstone - A halott város (1993 - George P. Cosmatos)Tizenkét dühös ember (1957 - Sidney Lumet)Hetedik (1995 - David Fincher)
0
2008. február 15., péntek 12:05
Hmm... nekem meg az jutott eszembe, hogy az államnak kéne közbelépnie... a kultúrális minisztérium talán lecsaphatna a jogokra, nem igaz? Vagy ez nagyon nagy hülyeség lenne? :)
0