Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2007. július 17., kedd 17:12
OFF
Én meg választ. :)))
Már csak egy DVD-authoring programot kell szereznem valahonnan Netről, meg ledigizni a szinkronját, és begépelni a francia felirat helyére a magyart (az időzítések miatt volt fontos a külföldi felirat megléte). :)))
0
2007. július 17., kedd 17:01
Küldtem mailt.
0
2007. július 17., kedd 16:25
Hát ja, a francia filmek transzferén nem nagyon van mit elkúrni, mivel csak egy átirata van. Ezért remélem, hogy a Taxi 4 is 2.35:1 lesz majd itthon...
Általában sokáig szoktam Pesten lenni, merrefelé dolgozol?
0
2007. július 17., kedd 16:09
Remélem, magának a filmnek ennél csak jobb képe lesz, merthogy az alanti fotókat az egyik előzetesből (!!) vettem ki, amelyben állóképek váltakoztak különböző tempóban a film zenéjére. Egyébként tapasztalataim szerint a francia kiadások elég jók, még több évtizedes filmek esetében is oké a képminőség. Nézd meg a hazai kulabula (copyright by Rosszkutyusz) kiadókat: az Intersonic, a Best, a Caesar legjobb képminőségű kiadványai általában francia filmek, nyilván francia alapanyagból.

Hát nem tudom, butítani kellett-e: DVD Shrinkkel másoltam, 4,4 GB körüli értéket írt emlékeim szerint a filmre. Pesti vagyok, de mint lentebb írtam, sajátos munkaidő-beosztással.

A másolás cserkészcselekedeteim egyike volt, mert emlékeztem rá, hogy többször érdeklődtél-e film esetleges (de sajnos kevéssé valószínű) magyar kiadásáról. Ámbár ha elkészülsz a szinkronizált verzióval, abból egy példánynak viszont én is bírnék örülni.
0
2007. július 17., kedd 15:45
Bakker, ennek gyönyörű képe van! VHS-en igencsak színhibás, amit TV-ből vettem fel még kb. 10 éve... de annak meg jó a hangja legalább.
Butítani nem kellett a képet, hogy DVD5-re ráférjen?
Ha pesti vagy, össze tudjuk hozni az átadást valami ismertebb helyen.
Mennyivel lógok a másolásért?
0
2007. július 17., kedd 15:27
Szia Mikey-Soft!

Na, elkészültem a másolással: olasz hang és francia felirat, minden egyebet lehagytam róla. A doboza szerint a film 111 perc, 1.85:1 a képarány, 16:9, de kompatibilis a 4:3-mal is, mono olasz hang.
Hogyan tudom eljuttatni hozzád?

Addig is ízelítőül néhány kép a filmből. Ha torznak tűnnének, az ne legyen probléma: rosszul volt beállítva a Power DVD-n a Capture funkció, és utólag saccperkábé próbáltam belőni a helyes arányt.

0
2007. július 16., hétfő 23:53
Múltkor már én is hiányoltam látatlanban, de közben angolul megnéztem (életemben először), és azóta méginkább várom... :)))
0
2007. július 16., hétfő 23:52
Medicine Man ügyben sok jóval nem merlek bíztatni, ugyanis Cinergi-film volt (mint a Die Hard 3). :(((
0
2007. július 16., hétfő 23:49
- Huncutka (Curly Sue)
- Nell, a remetelány (Nell)
- Rakoncátlan szív (Untamed Heart)
- A nagy kékség (Le grand bleu)
- Medicine Man
0
2007. július 16., hétfő 22:10
A Delta Force is MGM, első körben lemaradtunk róla, mégis kiadják nálunk is hónap végén (és jól meg is lesz véve, a BuFi-s fos meg kukamenet)...
0
2007. július 16., hétfő 18:16
A szökevényvonat nekem is hiányzik.MGM kiadvány volt,persze lemaradtunk róla.
0
2007. július 16., hétfő 16:56
Szinkron + feliratban gondolkodom. :)))
Akkor valamikor adnék egy DVD+RW-t, arra mehet majd.
0
2007. július 16., hétfő 16:52
Begépeled??? Hát nem szinkront raksz rá? :)))

Pesten lakom, csak a munkaidőm nem túl szerencsés: 10-től fél 7-ig, többnyire.
0
2007. július 16., hétfő 16:49
Ha Pesten laksz, megoldhatjuk a másolást bármikor. :)))
0
2007. július 16., hétfő 16:47
Rossz tapasztalatokról én is tudnék mesélni órákat, nyugi. :)))
0
2007. július 16., hétfő 16:47
Úgy is megfelel, de akkor csak az eredeti olasz hangot kérem rá, plusz a francia feliratot, hogy legyen mihez időzíteni a magyart, ha begépelem... :))) Se menü, semmi más sallang nem kell rá.
Bár ha adok egy többször írhatót, akkor arra is mehet. Így ha kijön valamikor soha napján a hivatalos kiadás, le lehet törölni a buheráltat. :)))
0
2007. július 16., hétfő 16:36
Én úgy gondoltam, hogy adok belőle Neked egy saját példányt, free.

Tudom, hogy irigy dög vagyok, de anno a VHS-eimmel annyi rossz tapasztalatot gyűjtöttem, hogy megfogadtam: DVD-t kölcsönbe nem adok, inkább csinálok róla másolatot. Remélem, így is oké, szerintem mindenféle tömörítés és minőségromlás nélkül rá fog férni a film egy egyrétegű lemezre.
0
2007. július 16., hétfő 15:54
Akkor asszem ezt egy gépre tevés erejéig elkérném kölcsön, ha lehetne... :)))
0
2007. július 16., hétfő 15:40
Hedwig and the Angry Inch megjelenésének örülnék
0
2007. július 16., hétfő 15:32
Olasz és francia hang van rajta, francia felirattal. Azt hiszem, valami francia audiokommentár is van. A cannes-i filmfesztivál tiszteletére több egykori cannes-i versenyfilm jelent meg az elmúlt hónapokban a franciáknál, köztük ez is. Az anamorffal most megfogtál, mert ilyen adatokat nem nagyon szoktam figyelni. Az biztos, hogy nem teljes képernyős a képe, de azt nem tudom így hirtelen, hogy 4:3 vagy 16:9. (A francia Amazon szerint anamorf, eredeti képaránnyal, pan and scan.)

Nem is olyan régen számoltam be erről a filmről is itt az Xpressen, mint friss francia beszerzésről. Jé, most nézem, a beszámoló folytatását azóta se tettem fel... :))

http://www.xpress.hu/forum/forum.asp?VID=R42827322928112428&FID=1096
0
2007. július 16., hétfő 15:19
Eredeti olasz hang van rajta? Anamorf a képe?
Ha igen, akkor egy pár napos kölcsönről tárgyalhatunk (amíg gépre teszem az anyagot), tudok embert, aki melléteszi a szinkront (VHS-en megvan).
Előre is köszi!
0
2007. július 16., hétfő 14:53
"Csúfak, piszkosak és gonoszak"-at én tudnék Neked adni ideiglenesen, míg hivatalosan ki nem adják, de az általam nemrég beszerzett francia kiadáson se magyar hang, se magyar felirat. Igaz, megvan külön a magyar szinkron is, de nem értek hozzá, hogyan kell a kettőt összekombinálni. (Az a haverom, aki régebben ilyesmit csinált nekem, sajnos időközben elhunyt.)

S hirtelenjében ami eszembe jut, hogy ON is legyek:

A HALÁLOS NYUGALOM is megjelenhetne vágatlanul! Amik vágottan jelentek meg vele egy időben (57-ES UTAS, ÚSZÓ ERŐD) azóta már rég kijöttek vágatlanul is, csak Noyce thrillerje nem.
0
2007. július 16., hétfő 13:48
Igazad van.Módosítanék ami megjelent azt én telhetetlen szinkronosan várnám.
0
2007. július 16., hétfő 13:34
Larry Flyint megjelent:ITT is van
0
2007. július 16., hétfő 13:31
A Mángorló mellé odabiggyeszteném még:
VÉGÍTÉLET I.-IV.
LANGOLIEREK
DESPERATION
MASTERS OF HORROR SERIES I.-II.
0