Csak óvatosan azzal a dobozzal! Emlékeztetek a "régmúltból": Pavarotti halála körül éppen megjelent (itt is) a Pavarotti Forever DVD és dupla CD, s az Xpress közvéleménye rögtön lecsapott a témára, egyesek szerint a kiadó (és/vagy az Xpress) micsoda keselyű, hullarabló stb. hogy egy híresség halálából rögtön pénzt akar csinálni. A vita csontváza (fórumetikai szabályok megsértése miatt több hozzászólás törölve) itt olvasható: http://www.xpress.hu/forum/forum.asp?VID=066-1051191605-27396413573167626&FID=2524&TDB=15&TKEZD=9
0
2011. június 28., kedd 0:20
1017
Sajnos semmi üzleti érzék sincs a magyarokban. Szegény Peter Falk most halt meg. Legenda volt. Van egy pár film amiben játszott és ami hiányzik a magyar piacról. Talán jó lenne emlékezésül egy díszdobozosban kiadni ezeket.
0
2011. június 27., hétfő 20:32
268
Pandorum BD! Kevés a sci-fi ittohn kékben, jó lenne ha változna a helyzet.
0
2011. június 27., hétfő 18:33
269
Ez mind megtörtént útban a Fórum felé
(A Funny Thing Happened on the Way to the Forum, 1966)
0
2011. június 25., szombat 20:23
682
ez is jöhetne az eredeti szinkronnal: http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews42/the_mask_blu-ray.htm
0
2011. május 9., hétfő 20:21
1277
Buffalo 66 - Úgy jó 10-11 évvel ezelőtt kölcsönöztem ki jó párszor, azóta nagy kedvenc. Vincent Gallo szikár, lepusztult, és mégis nagyon humoros és nagyon emberi filmje.
Egyébként a Nattevagten-t én is nagyon szívesen venném. Ez volt az első videokazetta, amit a zsebpénzemből vettem. Nagyszerű film, utánozhatatlan hangulattal.
0
2011. május 9., hétfő 20:07
2464
2011. április 27.
0
2011. május 9., hétfő 19:17
6925
Az Éjféli játszmára én is vevő lennék.Sajnos itt is csak a remake jelent meg. A Cornertől kérdeztem is,mikor kijöttek két dán filmmel,de sajnos nem válaszoltak.
0
2011. május 8., vasárnap 18:53
269
Vajon a "Kabaré" hazai DVD megjelenésének szégyenletes hiányát orvosolni fogják a közeljövőben?
0
2011. május 8., vasárnap 11:37
4078
Éjféli játszma - Nattevagten : Jöhetne végre, olyan adrenalinbomba a film hogy eszméletlen, az egyik legjobb, legfeszültebb thriller, amit valaha készítettek
Nyomtalanul - Spoorloos : Szintén egy kiemelkedő euro-kult thriller.
Portyán - Cruising - Szomorú, hogy Al Pacino és William Friedkin közös remekműve még mindig nem kapható. Friedkin ekkor még zseninek számított, habár túl volt már a Francia kapcsolaton és Az ördögűzőn, ebben a filmjében is megmutatja, hogy mit tud.
Deep Red, Tenebre, Phenomena, Opera - Csak hogy a legfontosabb hiányzó Dario Argento filmeket említsem.
Radírfej - Ez is jó lenne, végre teljes lehetne a hazai Lynch mozifilmes kollekció.
0
2011. április 16., szombat 16:06
826
Tucker & Dale vs Evil
0
2011. április 16., szombat 14:51
1017
Cézár és Kleopátra ( 1945 )
Vivien Leigh ( Elfújta a szél ), Claude Rains
Ami a legnagyobb vicc hogy külföldön nem kapható magyar felirattal se!
0
2011. április 10., vasárnap 23:07
351
Expendables-ről valami megjelenési dátum esetleg? Nagyon várós :)
0
2011. április 10., vasárnap 18:02
6925
Sidney Lumet klasszikusok:
A domb Hálózat 12 dühös ember Az ítélet Orfeusz alászáll
0
2011. április 9., szombat 20:33
13392
Black Dynamite (2009)
Most láttam a trailert, óriási. :DD
0
2011. április 9., szombat 13:45
1084
"Az én csajom". Szívmelengető thaiföldi film egy gyerekkori barátságról (szerelemről?). Mivel szinte biztosra veszem, hogy nem jelenik meg, elhatároztam, hogy újra elkezdem VHS-en gyűjteni a filmeket. Jobbnál jobb távol-keleti filmek mennek a tévében (persze késő este, mert a főműsoridő a taplóságoknak van fenntartva), és ezek megjelenésére minimális az esély, így marad a jó öreg videókazetta.
0
2011. április 9., szombat 11:58
826
Trick r Treat!
0
2011. március 26., szombat 23:27
1277
egy Bulworth-nek, a zseniális magyar szinkronnal szívből örülnék...pl.
0
2011. március 14., hétfő 19:54
374
Argento: ezt nem kifejezetten neked írtam, B-roll lehet adott ki jót is, de az nagyon régen volt, és lehet én várok el sokat, de az amúgy is vérszegény Lk sorozatot nem még butítva kellett volna újra kiadni.
0
2011. március 14., hétfő 18:44
6264
senki nem hibáztatja a kiadókat ,mert behúzták a kéziféket,csak szomorú látni,hogy milyen minőségi visszaesés következett be.ezek megmásíthatatlan tények.
bár szvsz a kézifékbehúzás még nem jelenti azt,hogy úgy adunk ki DVD-t ,hogy hiányos a szinkron (vagy mint egynémely kiadó bedigizzük a VHS-ről:Gor és tsai) és netán a kalózverziók a neten teljesebb és minőségibb hang- esetleg képanyagot tartalmaznak,mert ezzel kiszúrunk azzal aki pénzt áldoz rá és megveszi a kiadványokat.
valóban lehet azzal védekezni,hogy eleve 990-es áron indult filmtől ne várjunk nagy csodát és nem kötelező megvenni semmit(meg eleve kicsi a piacunk,örüljünk,hogy valaki még foglalkozik vele és kiad filmeket),de a negatív kritikát is el kell tudni utána fogadni,ha valaki megveszi és csalódik benne.meg lehet úgy is mint az Ultrafilmes góré:törlöm a fórumomat,mert valaki kritizálni mer és kiadok filmeket utána,ahogy kiadok,azt jól van. ;)
a B-Roll is adott ám ki korrektebb kiadványt.pld a Romeros Holtak hajnala az ő első kiadványaik között volt.még egy szép feknit is kapott.azt meg is tartottam. :)
0
2011. március 14., hétfő 18:32
6264
"Mellesleg engem az egylemezes extra mentes kiadványok se zavarnak, ha vágatlan a film, vágatlan a képarány, minimum magyar felirat + eredeti nyelv, tehát hozza azt, ami egy DVD-től minimális szinten elvárható."
2011-ben nem a minimális szintet várom el a DVD-től,hanem azt a maximumot amit joggal elvárhatok egy több mint 10 éve piacon lévő - elvileg kiforrott - formátumból ki lehet hozni.tehát 2011-ben nem stereo hanggal és nem csonkolt képpel kéne kiadni a DVD filmeket.persze lehet,hogy csak túl nagyon az igényeim,ki tudja...:)
persze,hogy vérzik a szívem,mikor tudom az ilyen kulthorrorok többsége kint THX kép- és hangminősítésssel dts 5.1 (vagy es 6.1) hanggal tonnányi extrával és sokszor nem egylemezes kiszerelésben jelent meg (az extra kiszereléseket,digipackokat még ebbe bele sem vonom).
világos,hogy aki horrort gyűjt ezek után miért fordul majd a BD felé és rendeli meg kintről azt amire itt hiába várt tizenéve...ami meg kijött az utóbbi 1-2 évben az olyan is (tisztelet a kevés kivételnek).
0
2011. március 14., hétfő 18:29
374
azért szerintem van kiadó és kiadó között is különbség, az egyik régen próbálkozott, pl. Navigátor, csak elnézést, hogy nem akarnak öngyilkosok lenni, így behúzták a kéziféket, a másik eleve gagyira rendelkezik be, pl ez a kurva B-roll, és még azt a keveset is leszedik ami régen volt az LK-ban, hogy a mono hangról ne is beszéljünk
0
2011. március 14., hétfő 18:20
4078
"igaz a Best sem segített ki a hiánypótló Argentókkal,mert ezek a kiadások csonkolt képpel (stereo hanggal ráadásul) fabatkát nem érnek.pedig hány évig reménykedtem egy kinti 3 lemezes Suspiria DVD kaliberű kiadványban,mikor beindult az Ultra.úgy tűnik hiába..."
Ultráékkal sokkal jobban jártunk volna. Szerintem szerették volna ők is kiadni csak, amire egyszer ráült a Best, abból szerintem akkor sem eresztett, ha éppen esze ágában sem volt kiadni...
Mellesleg engem az egylemezes extra mentes kiadványok se zavarnak, ha vágatlan a film, vágatlan a képarány, minimum magyar felirat + eredeti nyelv, tehát hozza azt, ami egy DVD-től minimális szinten elvárható.
0
2011. március 14., hétfő 15:46
6264
igen.sajnálatos,hogy egy kiadó,aki régen Hellraiser kockát,Vampire Hunter D-t,vagy éppen fémdobozos Ninja Scroll-t adott ki,eljut egy Fenyegetés szintű VHS digi vagy éppen egy Sötét angyal szinkronkihagyásos DVD kiadásáig.persze itt is hibás mindkét fél,illetve ez még betudható sokmindennek:a vásárlók totális érdektelensége,a kalózkodási ráta,a kiadványok magas ára és persze a többi okozat is közrejátszott benne. :(
tényleg kár értük,mert ígéretes cégnek indult.
hasonlóan a Black Mirror-hoz ,vagy a Saturn filmhez,akik szintén képtelenek már normális kiadványokkal előrukkolni és a végletekig butítják képileg és hangilag a lemezeket,süllyesztve azt a minőségi nívót,amit korábban a DVD szabvány elért.
de az Ultrafilm mélyrepülése sem mindennapi történet.SZVSZ,ha valakinek megmutatnám a Cannibal Holocaust,vagy épp a Texasi láncfűrészes első kiadását és egy frissebb kiadványukat szerintem el sem hinné,hogy egyazon kiadó prezentálta és adta ki őket.
igaz a Best sem segített ki a hiánypótló Argentókkal,mert ezek a kiadások csonkolt képpel (stereo hanggal ráadásul) fabatkát nem érnek.pedig hány évig reménykedtem egy kinti 3 lemezes Suspiria DVD kaliberű kiadványban,mikor beindult az Ultra.úgy tűnik hiába...
tiszta szerencse,hogy kint már elkezdték kiadni ezeket a régi horrorcsemegéket BD-n,mert legalább aránylag korrekt minőségben kerülhetnek fel a polcomra idővel.
0
2011. március 14., hétfő 15:34
6264
sok kiadó jól indított...aztán jött a mélyrepülés.inkább gyártják a gagyit,mert arra van igény ezek szerint.