Ezeknek örülnék, ha végre megjelennének eredeti szinkronnal DVD-n!
Amerikába jöttem Beverly hillsi zsaru 1-3 Szerepcsere Ápolandó ápolók Érzékek borzadalma ( Marlon Wayans ) Hull a pelyhes Az utolsó akcióhős A menekülő ember Menekülés a győzelembe A bosszú börtönében ( kiadhatnák újra! Sajnos az LK-sról lemaradtam ) Kedvencek temetője 2 A nevem: Earl sorozat Jégtörők 1 ( szinkronnal ) Kerge Kelly Ég velünk Vaklárma Dutyi dili Túl a palánkon ( Marlon Wayans ) Capoera- csak az erős győzhet ( Mark Dacascos ) Segítség, felnőttem Airplane 1-2 Agyamra mész ( Ed O Neill, Ethan Embry ) Roxanne Stephen King: Langolierek; Sorvadj el; AZ/Gonosz; Cujo;Ragyogás Tini ninja teknőcök 2-3 ( a filmek ) Elnökcsemete ( Sinbad ) Véndögség Villám Jack ( Cuba Gooding Jr. ) A vadnyugat fiai 1-2 Csak egy harapás ( Jim Carrey ) Karate kölyök 1-4 Holtpont Jack ( Robin Williams ) Michael ( John Travolta )
Egyenlőre csak ezek jutottak az eszembe.
0
2011. január 24., hétfő 22:06
4078
Na ez jó hír. És mondták már, hogy cím szerint melyikek?
0
2011. január 24., hétfő 22:06
4078
Az a szomorú, hogy én is ezt látom. Olyan címek jelennek meg, amikről sose hallottam, de már a borító láttán is menekülnék, annyira agyatlan gagyiknak tűnnek.
0
2011. január 24., hétfő 21:19
3428
Az InterCom "nem lát fantáziát" régebbi filmek kiadásában, pláne, ha azok egy újszülött földigiliszta intelligencia-szintjét meghaladják... A Hannah Montana-filmek kiadásában azonban verhetetlenek...
0
2011. január 24., hétfő 20:27
1303
A texasi láncfűrészes mészárlás 2.: Halálbarlang Leginkább a most befejezett Texasi láncfűrészes maratonom kapcsán! :D
0
2011. január 24., hétfő 18:39
6264
A Scanners-el nem járnál annyira jól.
Bár az igaz,hogy az USA-ban az MGM már kiadott belőle egy fapados ,stereo hangú kiadást régen,de a brit Anchor bay Scanners trilógia box-ban nem kicsit felsépcizve képileg és hangilag (újrakevert DTS) lapul a legjobb kiadás belőle,ami eddig csak a DVD piacon van.
Pedig ez sem egy mai kiadvány.
0
2011. január 24., hétfő 18:07
6925
Szerintem újrakiadásra ne számíts(csak felirat van rajta),talán külföldről még beszerezhető a Mennyei napok.
0
2011. január 24., hétfő 18:06
6925
A Wenders filmek jönnek majd, a MOKÉP szerint.
0
2011. január 24., hétfő 11:17
4078
:( Az intercom néha ilyeneket is kiadhatna.
0
2011. január 24., hétfő 11:17
4078
Köszi ezt nem tudtam:)
0
2011. január 24., hétfő 1:59
3428
A Scanners és a Porontyok jogai(sajnos)az InterCom-nál vannak, így szerintem ne számíts rájuk...
0
2011. január 24., hétfő 1:52
3428
A Mennyei napok(Days of Heaven, 1978)már megjelent itthon DVD-n, olyannyira, hogy nekem meg is van.
Farkasok órája (Bergman) Szégyen (Bergman) Szenvedély (Bergman) Színről színre (Bergman) Az élet küszöbén (Ingmar Bergman) Biciklitolvajok (De Sica) Umberto D. (De Sica) Radírfej (David Lynch) Turks Fruit (Paul Verhoeven) Spetters (Paul Verhoeven) Forró verejték (Paul Verhoeven) Stroszek (Werner Herzog) Üvegszív (Werner Herzog) Amikor 13 újhold van egy évben (Fassbinder) A szabadság ököljoga (Fassbinder) Lili Marleen (Fassbinder) A félelem megeszi a lelket (Fassbinder) Berlin Alexanderplatz (Fassbinder) A zöldségkereskedő (Fassbinder) Kínai Rulett (Fassbinder) Petra von Kant keserű könnyei (Fassbinder) Médea (Pasolini) Oidipusz király (Pasolini) Teoréma (Pasolini) Disznóól (Pasolini) A csóró (Pasolini) Berlin felett az ég (Wim Wenders) Távol, mégis közel (Wim Wenders) Amerikai barát (Wim Wenders) Párizs, Texas (Wim Wenders) Hullámtörés (Lars von Trier) Az antikrisztus (Lars von Trier) Az ismeretlen (Tod Browning) Haxan Dr Caligari Kurosawa filmek
0
2011. január 23., vasárnap 15:00
626
És még mindig:
Moby Dick - 1956 - Gregory Peck főszereplésével, az első, Sinkovits Imre féle szinkronnal.
0
2011. január 23., vasárnap 14:46
4842
Óriásláb esete Hendersonékkal Basebolondok A kis gézengúzok Detroit Rock City Kölcsönkinyír visszajár Szűnj meg Fred! Teledili Függöny fel! Félelem nélkül Glengarry Glen Ross Ernest filmek Botcsinálta tanerő Legénybúcsú Gyagyás nyomozás
0
2011. január 21., péntek 11:07
4078
A Mennyei napok (Terrence Malick) jogai kinél vannak? Van rá esély?
A Scannersre és a Poronytokra kitől lehetne számítani? MGM-s filmek?
És az Egy maréknyi dinamitra? A jó a rossz és a csúf DVD-t már nem is kérdezem:(
0
2011. január 9., vasárnap 13:54
5023
A skót kerékpáros c. filmet is kiadhatnák. Ma láttam az MGM-en és ez is nagyon tetszett, kár, hogy nem lehet megvenni....
0
2010. december 29., szerda 17:56
84
És amit kihagytam: Alfred Hitchcock bemutatja sorozat
0
2010. december 29., szerda 17:51
84
Amit ki kellene adni:
A zsoldos Navajo Joe Egy marék dinamit Az utolsó számlát te fizeted Ringo és aranypisztolya Ringo visszatér Kobra Oscar (Stallonés) Riói kaland Borsalino Az agyal (sorozat) MacGyver(sorozat)
de mindenek előtt: A JÓ A ROSSZ ÉS A CSÚF
Továbbá folytatni kellene A Szupercsapat A helyszínelők
0
2010. december 29., szerda 15:24
4078
Tod Browning: Az ismeretlen (The Unkown)
0
2010. december 23., csütörtök 3:18
8905
Ezt is kiadhatnék végre!!! Imádtam, mikor Hurvinek azt mondta: "Atyám". :D:D:D
0
2010. december 21., kedd 19:29
4078
"Látom nem adod fel és aktívan tovább lobbizol a ki nem adott Cronenberg és Argento csemegékért.Bárcsak valamelyik kiadó olvasgatná is ezeket a topikokat és belevágna ezen kultok kiadásába. :)"
Muszáj időnként, hátha egyszer benéznek:) Bár sajna szerintem nem nézik az ilyen fórumokat:( De legalább hátha valaki hallott, olvasott róluk valamit és tud infoval szolgálni:)
"A J.F.K és az Ég és Föld (a kedvencem Stone Vietnám trilógiájából) már megjelentek DVD-n (bár elég régen az igaz),én meg is vettem őket.Neked kimaradtak ?"
Igen sajnos lemaradtam róluk. És az Ég és Föld bizonytalan, mert szerintem joglejáratos.:(
0
2010. december 20., hétfő 23:30
6264
Látom nem adod fel és aktívan tovább lobbizol a ki nem adott Cronenberg és Argento csemegékért.Bárcsak valamelyik kiadó olvasgatná is ezeket a topikokat és belevágna ezen kultok kiadásába. :)
A J.F.K és az Ég és Föld (a kedvencem Stone Vietnám trilógiájából) már megjelentek DVD-n (bár elég régen az igaz),én meg is vettem őket.Neked kimaradtak ?
0
2010. december 20., hétfő 22:18
4078
Oliver Stone: Nixon JFK Ég és Föld között (új kiadás)
David Lynch: Radírfej
David Cronenberg: Porontyok / The Brood Agyfűrkészők / Scanners
Pasolini: A csóró Teoréma Oidipusz király Médea Madarak és Madárkák Pasolini rövidfilmek és dokufilmek
Dario Argento: Deep Red Phenomena Tenebre Opera The Bird with chrystal plummage A kilencfarkú macska Stendhal szindróma Giallo
Lucio Fulci The New York Ripper Black Cat House By The Cemetery Don t Torture Duckling Lizard in a Women Skin The Psychic
Pupi Avati Zeder A nevető ablakos ház / La casa dalle finestre che ridorno
Fassbinder: Amikor 13 újhold van egy évben Lili Marleen A félelem megeszi a lelket Kínai rulett Berlin Alexanderplatz A szabadság ököljoga A zöldségkereskedő stb.
Ingmar Bergman: Színről színre Farkasok órája Szégyen Szenvedély Fűrészpor és ragyogás Az élet küszöbén Érintés
0
2010. december 18., szombat 22:04
249
Szerintem biztosan szinkronosan adják ki, ha már kiadják! Az a nagyon fontos (főleg a Beverly hillsi zsaruknál, meg az Amerikába jöttemnél ), hogy eredeti szinkronnal adják ki!