Nárcisz és Psyché már megjelent a BestHollywood adta ki.
A Szabadgyalog és a Panelkapcsolat pedig kintről beszerzhető. (De elvileg a MOKÉP is kihozza majd őket..)
A Szürkület valóban felháborító, hogy nem jelent meg még sehol a világon!
0
2010. június 11., péntek 13:41
4078
Jób lázadása
0
2010. június 11., péntek 13:41
4078
Nárcisz és Psyché(1981) - Bódy Gábor
Csontváry - Huszárik Zoltán
Jó lázadása (1983) - Kabay Barna, Gyöngyössy Imre
Panelkapcsolat - Tarr Béla
Szabadgyalog - Tarr Béla
Szürkület - Fehér György
Ilyen külföldön is elismert, tényleg szenzációsan jó magyar filmek miért nem jelennek meg?:(
0
2010. június 9., szerda 23:44
27
The Driver(1978) Minden ami Star Trek:filmek, sorozatok It s a Wonderful Life(1946) Spies Like Us(1985)
0
2010. június 9., szerda 4:44
1267
Hát igen, Aki Kaurismäkitől már pár filmet kiadtak, de a Leningrad Cowboys... nincs sehol...
0
2010. június 9., szerda 4:41
1267
Célpont a Föld (Invasion Earth)
0
2010. június 8., kedd 20:17
6264
Addigra már kijön BD-n.Amilyen "szerencsém" van. :D
0
2010. június 8., kedd 20:13
14599
Korábban már én is kérdeztem ezt a filmet, de mivel New Line, pont az FHE tudta volna kiadni. Most a GHE-n lesz a sor, ha végre feláll a cég, és ott marad a jog. Vagy a ProVideo átveszi a komplett New Line-katalógust...
0
2010. június 8., kedd 19:14
6264
Játssz a túlélésért (Surviving The Game):
Kéne nagyon a Rutger hauer kollekciómba,persze csakis a régi (Dörner/Újréti) szinkronnal.
Utoljára még VHS-en lehetett kölcsönözni,pedig mozifilm is volt.New Line film és nincs sehol.Miért ? :(
0
2010. június 8., kedd 18:58
4078
Szinkronnal, újra:
Holt költők társasága Jó reggelt Vietnám! Amerikai szépség Volt egyszer egy vadnyugat (valahogy tuti ki lehet bővíteni vagy pedig átváltani feliratra) Beetlejuice Támad a Mars
0
2010. június 5., szombat 17:55
826
Én is örülnék ha kiadnák, érdekes film!
0
2010. június 5., szombat 17:44
1084
Én mégegyszer nem bírnám végignézni a Radírfejet. Még életemben nem szenvedtem annyira egy film alatt. A mélypont a csirkevacsora volt. De ízlések és pofonok. Tőlem akár ezt is kiadhatják, de én inkább lennék vevő mondjuk a Leningrád Cowboys menni Amerika című kultfilmre.
0
2010. június 5., szombat 15:58
6264
A Radírfej - szerintem - Lynch egyik legjobb filmje.Örülnék egy legális változatnak belőle.CINETEL esetlegesen kaidhatná.Adtak ki már pár régebbi klasszikust.
0
2010. június 5., szombat 15:08
1322
Látom nagyon sokan hiányolják David Lynch-től a Radírfej c. művet. Én is!
0
2010. június 5., szombat 11:21
2
Star Trek filmeket nagyon hiányolom!!! :C
0
2010. június 4., péntek 21:26
4078
"Kb akkora hiány a hazai termékpalettáról,mint Tinto Brass Caligulája."
Azt se vetném meg:))
Nekem a 10 legnagyobb hiányosság (és mellette amik hozzátartoznak):
-Dellamorte dellamore (Soavi) - és persze a többi filmje -Teorema (Pasolini) - utána a Disznóól, A csóró, Médea, Oidipusz -Tenebre (Argento) - utána a Phenomena, Suspiria eredeti képaránnyal, Deep red ami várható, The bird with chrystal plummage stb. -El topo és Santa Sangre(Jodorowsky) -A hét szamuráj (Kuroszava) - és persze Kuroszavától bármi -Scanners (Cronenberg) - és persze a The Brood -Farkasok órája (Bergman) - és a második trilógia másik két filmje (Szégyen, Szenvedély) -Radírfej (Lynch) - ezzel teljes lehetne a hazai Lynch mozifilmes életmű -Berlin felett az ég (Wenders) -A nevető ablakos ház (Avati)
De persze olyan filmek is nagyon kellenének, mint a Nagy kékség, A jó, a rossz és a csúf, Egy marék dinamitért, szinkronos Volt egyszer egy vadnyugat, Caligula, Szárnyas fejvadász, Hullámtörés, Ichi the killer stb.
0
2010. június 4., péntek 21:14
4078
Jaja :-)
0
2010. június 4., péntek 21:12
6264
A Radírfej volt Lynch (na és persze Jack Nance :D) első komolyabb filmje.
Kb akkora hiány a hazai termékpalettáról,mint Tinto Brass Caligulája.
0
2010. június 4., péntek 21:10
6264
Best "Susupiria" Hollywood ? :(
Akkor egy nem BEST-est kérnénk belőle. :DD
0
2010. június 4., péntek 21:08
3535
Szinte egyszerre :-)
0
2010. június 4., péntek 21:06
4078
Nővérek - Sisters (Brian De Palma klasszikus)
Ezt kiadta nálunk a Best Hollywood.
Az Ichi the killer és Radírfej a legnagyobb hiányosságok egyikei :(
0
2010. június 4., péntek 21:05
3535
Ezek közül a Nővérek - Sisters már megjelent a Best Hollywood kiadásában.
0
2010. június 4., péntek 20:55
6264
"Ennyit tudok, a többinek meg utánajárok, ugyanis ebből a listából több film érdekelne engem is."
Köszi az utánajárást,előre is. :)
Közben beugrott még pár finomság,hátha ezekről is (meg)tudsz valamit.
Wolf s Rain (ALAP anime sorozat,nincs ennek se gazdája ?) Hellsing (szintén anime széria és nagyon jó) Ghost in The Shell Stand Alone COmplex (1-2. évad) + Solid State Society Trinity Blood (anime sorozat) Sword of The Stranger (szintén Anime) Guyver I-II. (A Navigátorban ill. az Ultrafilmben van minden reményem) Rejtőzködő borzalom - Terror Within (ez kihez tartozik ?) Halálos barát - Deadly Friend (Wes Craven hiányosság) Mocsárlény - Swamp Thing (Wes Craven hiányosság) Sziklák szeme 1-2. (Wes Craven féle régiek) Halloween 4,5,6 - csak hogy kitöltsék az űrt. :) Hideg,mint a kő - Stone Cold Ichi The Killer - ok hogy agybeteg **ar,de ha a Versus belefért... :D Istenek eledele I-II. - Food Of The Gods I-II. (ez megint nem tudom kinél lehet,ötlet brown kolléga ?) A meg nem született - The Unborn Radírfej - Eraserhead (Lynch hiányosság) Szörnyecskék 1-2. (csakis a régi szinkronnal) Sikoly 1. (könyörgöm adja ki valaki normális anamorf képpel,nem halk angol 5.1-el és magyar felirattal) Harapós nő (ALAP !!! hol van ??) Virus (Jamie lee Curtis --> Lépéskényszer címen ment videón) régi keleti akciókedvencek:Royal Warriors,Police Assassins,Righting Wrongs Ninja In The Dragon s Den (Alap szamuráj/ninja film BLACK MIRROR esetleg ?) Nővérek - Sisters (Brian De Palma klasszikus) Someone s Watching Me (John Carpenter hiány) Elvis (Kurt Russel/Carpenter)
Hirtelen még ezek ugrottak be...
0
2010. június 4., péntek 17:59
6925
Az az első kiadása volt az Álom luxuskivitelbennek. Utána jött a felújított extra változat,de akkor már a csak feliratos filmeket nem forgalmazta az InterCom. Jó kép,jó felirat,az extrákon is.Kivéve a kommentárt.
0
2010. június 4., péntek 17:07
899
Az valószínűleg egy másik verzió volt - a Kultúrbarlangban kaphatón biztosan rajt a magyar felirat.