Visszakerestem az UIP katalógusban, és "Gyűjtőknek, csak angolul" címszó alatt szerepelt, 2002. szept. 17-ei megjelenéssel.
0
2010. június 4., péntek 16:35
899
... és van rajta magyar felirat.
0
2010. június 4., péntek 16:35
1185
Pedig pl. a német kiadáson ott van a magyar felirat. Tudom, mert megvan.
0
2010. június 4., péntek 16:34
899
Most is lehet kapni itt.
0
2010. június 4., péntek 16:27
1132
Emlékeim szerint a filmet az UIP-Dunafilm forgalmazta, de a kiadványon semmiféle magyar vonatkozás nem volt.
0
2010. június 4., péntek 16:14
1604
A jó filmek mindig elkerülnek minket, ld. Álom luxuskivitelben sem volt idehaza forgalmazva, noha magyar felirat is van rajta...
0
2010. június 4., péntek 15:32
1604
Igen, ez jó volna.
0
2010. június 4., péntek 0:29
1017
ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM! ALUDJ CSAK ,ÉN ÁLMODOM!
10éve kérjük!
0
2010. június 3., csütörtök 22:42
6697
Akkor a címre jól emlékeztem :) Itt találkoztam kb. először Bronson-nal, de azonnal megkedveltem, azóta rengeteg filmjét láttam, de ez talán a legkedvesebb nekem :)))
0
2010. június 3., csütörtök 22:39
14599
Igen, ez a Merénylet. Jó kis film... :)))
0
2010. június 3., csütörtök 22:36
6697
A Merénylet az, amiben Bronson a First Lady-t (?) védi, akit csodás felesége, Jill Ireland alakított? És aknavetőzött is helikopterre? Gyerekkorom egyik nagyon kedvelt filmje, hm, meg is keresem kazin és megnézem hétvégén :D Persze, dvd-n lenne az igazi...
És még én is mondanék egy filmet, amit szívesen feldobnék polcra: - Wisdom (Emilio Estevez (rendező is), Demi Moore, Tom Skerritt) - Túl a csúcson (Stallone) - Rázós futam (Cliff Robertson)
0
2010. június 3., csütörtök 21:16
34
a Hullajó !-val bőven megelégednék végre :)
0
2010. június 3., csütörtök 19:35
423
Mi az oka annak,hogy az említett filmek (3222) külhonban már megvannak Bd-n és dvd-n is,ithon meg semmi?Ez is kiadói mizéria?
0
2010. június 3., csütörtök 18:02
4078
Köszi szépen:)
0
2010. június 3., csütörtök 17:59
3428
Ősz vége-tél eleje. Pontosabb dátum még nincs, ha lesz, kiírom majd.
0
2010. június 3., csütörtök 14:42
4078
Kedves brown!
A Profondo Rossóról van már valami info? Csak annyi, hogy kb mikorra várható? Esetleg még nyáron vagy ősszel? Köszi.
0
2010. június 3., csütörtök 13:35
1449
Azért az "Anna a Zöld Oromból" már szinte valóság. Kiadás előtt áll.
0
2010. június 3., csütörtök 12:39
232
a boogeyman 2őt.mivel a 3ikat kiadták.de hol a második rész?
0
2010. június 3., csütörtök 12:36
1604
Hajdu Szabolcs: Tamara Nagy Oszkár Viktor: Apaföld Tarr Béla: A londoni férfi Bódy Gábor: A kutya éji dala Maár Gyula: Töredék Enyedi Ildikó: Az én XX. századom Szőts István: Melyiket a 9 közül? Sebastián Leilo/Campos: Navidad Simon Staho: Jelenetek két házasságból Ole Christian Madsen: Prágai történet Andrea Arnold: Akvárium George Dorobantu: Elevator/Felvonó Jacques Doillon: Akárki megteszi Christophe Honoré: Szerelmesdalok Philippe Garrel: Szabályos szeretők Jean-Luc Godard: Külön banda Agnés Varda: A nantesi Jacquot Francois Truffaut: A zöld szoba Nanni Moretti: A misének vége Eric Rohmer: A férfigyűjtő John Cassavetes: Férjek Jacques Rivette: A szép bajkeverő Luchino Visconti: Rocco és fivérei Roberto Rossellini: Németország 0 év Vittorio de Sica: Umberto D. / A sorompók lezárulnak A legidősebb Ferchaux (Belmondo) Az aranycsempész (Belmondo) Majom a télben (Belmondo) Érzékeny csirkefogó (Belmondo) Egy férfi, aki tetszik nekem (Belmondo) Százezer dollár a napon (Belmondo) Borsos drazsé (Belmondo) Menekülésre ítélve (Belmondo) Egy novícia levelei (Belmondo) Az utcalány (Belmondo) ... ... ...
0
2010. június 3., csütörtök 12:12
69
Nagyon kiadhatnák már végre:
Szerelemben, háborúban Aludj csak, én álmodom Fejjel a bajnak Love Story Anne a Zöld Oronból stb.
Ezeket már nagyon várom
0
2010. június 3., csütörtök 11:38
1346
Egyébként ez döbbenet.
Kéne egy Nemzetközi Filmjog Iroda, ami nem egy áljogiroda lenne (mint az ASVA meg hasonlók), hanem azzal foglalkozna, amivel kell. Pl. hogy kinél vannak a filmek jogai. Így ha itthon vagy bárhol máshol a világon ki akarnál adni egy filmet, akkor az irodához fordulhatnál, aki akár a kapcsolatot is felvenné a jogtulajdonossal egy minimális díjért cserébe. Így a filmet kiadhatnák, a művészek, alkotók pedig bevételre tehetnének szert, a rajongók meg láthatnák a filmet. Nem járna mindenki jól?
Egy ötletekért forduljatok hozzám bátran :)
0
2010. június 3., csütörtök 10:56
164
Bronson/Cannon: Bosszúvágy 3-4, Éjféli leszámolás, Murphy törvénye, Merénylet, A bosszú angyala, Kinjite. És hogy teljes legyen DVD-n a sorozat: Bosszúvágy 5 (ez már nem Cannon, de még mindig Menahem Golan [21st Century Film Corporation]) No meg két hiányzó klasszikus a 70-es évekből: Telefon, The Stone Killer.
0
2010. június 3., csütörtök 7:25
423
Átok 3 (The Grudge 3, 2009) Arthur: Maltazár bosszúja (Arthur et la vengeance de Maltazard, 2009) Karácsonyi ének (A Christmas Carol, 2009) stb. stb. stb.
0
2010. június 3., csütörtök 4:44
3428
Nekem is furcsa, de ez van...illetve nincs.
Egyszerűen senki sem tudja, hogy kihez tartozik a két film joga, illetve egyik magyar kiadó/forgalmazó sem tud róla, hogy náluk, illetve bárkinél lennének a jogok... Ezt azért tudom, mert évek óta próbálom kideríteni minden fórumon/kiadónál/forgalmazónál és eddig senki nem tudott rá válaszolni, sőt még arra se, hogy egyszerűen kitől kéne megvenni a két film home videós(DVD, Blu-ray)jogait.
Az Over the Top ugyebár Cannon(Golan-Globus)gyártású film, ami ugyan rég megszűnt, ám a Cannon filmjogok(legalábbis a home videós jogok)a filmek nagyrészének esetében ugyebár az MGM-hez kerültek. Az Over the Top jogai viszont nem...de, hogy akkor kihez kerültek, az rejtély...
A Running Man esete még kacifántosabb, annak magyarázatába bele se mennék...
0
2010. június 3., csütörtök 3:48
2444
Ez első bekezdésed érdekesen, szinte hihetetlenül hangzik. A gyártó stúdió vagy a "fő" jogtulajdonos ne tudná, hogy ebbe a régióba ki felügyeli a jogokat? Illetve tőlük ne lehetne megtudni, hogy valaki már esetleg a hazánkban megvette-e a jogokat? Hát ez nem nagyon tűnik életszagúnak. Nem hinném, hogy ezeket a dolgokat nem lehet kideríteni. Érdekes...