Igen, valóban csak VHS-en hozta ki az Odeon a Hullámtörés-t, én emlékeztem rosszul.
0
2010. február 19., péntek 21:48
4842
Szerintem a Fantasy Filmtől.
0
2010. február 19., péntek 21:10
4078
Köszi a válaszod. Profondo Rossot és Dellamorte Dellamorét kitől várhatunk vagy ez nem publikus? A Hullámtörésről úgy tudom, hogy az Odeon csak kazettán hozta ki meg ugye moziban.
A Straw Dogsnak is nagyon örülnék:)
0
2010. február 19., péntek 21:07
3428
A Straw Dogs(Szalmakutyák)várható(pontos dátum még nincs), az Evil Dead egyelőre nem várható jogi problémák miatt, az Antikrisztus-t a BuFi mégsem hozza áprilisban mozikba, a DVD-megjelenés viszont év vége felé várható. A Hullámtőrés már megjelent ősrégen(úgy rémlik, az Odeon adta ki), de már lejártak a forgalmazási jogai. A Profondo Rosso és a Dellamorte Dellamore kiadására is van esély, bár konkrét megjelenési dátum még nincs.
0
2010. február 19., péntek 21:04
385
Wim Wenders:
A világ végéig
0
2010. február 19., péntek 20:58
4078
Wim Wenders
Berlin felett az ég Távol mégis közel Párizs, Texas Alice a városokban
Fassbinder:
Berlin Alexanderplatz Lili Marleen A félelem megeszi a lelket Maria Braun házassága
Alejandro Jodorowsky: El Topo Santa Sangre Holy Mountain
Dreyer: A vámpír
Peckinpah: Straw dogs - Szalmakutyák
Evil dead (Sam Raimi)
David Cronenberg: The Brood - Porontyok Scanners
David Lynch: Radírfej
Pasolini: Teoréma Disznóól A csóró Médea Oidipusz király Madarak és Madárkák
Lars von Trier: Antikrisztus (Bufi remélhetőleg a mozi után még idén kihozza) Európa Hullámtörés (ez a remekmű miért nem jelent meg eddig?) Járvány Táncos a sötétben (újrakiadást) Manderlay (újrakiadást)
Magányos farkas és farkaskölyök 4-6.
Dario Argento: Profondo Rosso / Deep Red Tenebre Opera The bird with chrystal plummage Phenomena Giallo stb.
Michele Soavi Dellamorte Dellamore The Church The Sect Stage Fright
Pupi Avati The house with Laughting windows Zeder
0
2010. február 18., csütörtök 22:34
1765
Pinokkió (Walt Disney, eredeti szinkronnal) Hófehérke és a hét törpe (Walt Disney, eredeti szinkronnal) Csipkerózsika (Walt Disney, eredeti szinkronnal) 101 kiskutya (Walt Disney, eredeti szinkronnal)
Ezek sohase jelennnek meg eredeti szinkronnal.
0
2010. február 18., csütörtök 21:45
4842
Oscar (Stallone) Menekülés New York-ból Eszelős szívatás Gyagyás nyomozás Tizenkét dühös ember (mind3 szinkronnal) Lázadás a Bountyn (62-es remake remek) Kincsvadászok (eredeti szinkronnal) Furcsa pár (eredeti szinkronnal) Sógorom a zugügyvéd (eredeti szinkronnal) Legénylakás (eredeti szinkronnal) Irma, te édes (eredeti szinkronnal) Haver, haver (eredeti szinkronnal) Szenzáció (eredeti szinkronnal) Folytassa a sátorozást! (eredeti szinkronnal) Pinokkió (Walt Disney, eredeti szinkronnal) Hófehérke és a hét törpe (Walt Disney, eredeti szinkronnal) Csipkerózsika (Walt Disney, eredeti szinkronnal) 101 kiskutya (Walt Disney, eredeti szinkronnal) ...
0
2010. február 16., kedd 11:51
174
Nos akkor:
Addams Family Bumeráng HARAPÓS NŐ MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL Bizánci tűz (csak eredeti szinkronnal) Furcsa pár Hideg, mint a kő Sivatagi lavina Farkasok (Wolfen) Oscar Fura farm Eszelős szivatás Kémek, mint mi Űrvadász Porsche tolvajok Gung ho (Michael Keaton) Éjszakai műszak (Michael Keaton)
sorozatok:
Frasier - A dumagép Férjek gyönygye Batman TAS összes kötet
0
2010. február 16., kedd 11:03
34
Azt tudom hogy van neki külföldi kiadása magyar szinkronnal,találtam is egyet vaterán csak nagyon sokat kérnek érte!!!
0
2010. február 16., kedd 10:42
9489
És mint tudjuk, előbbinek a jogaival valaki rendelkezik, mit rendelkezik, csücsül rajtuk.
Utóbbinak kerestem a főcímét, szerettem volna újra meghallgatni az anno annyira szeretett sorozat zenéjét, de nem leltem sehol. Talán egyszer felbukkan az MTV Videotárában, ahol jópár kincs fellelhető, többek közt az egyik nagy kedvencem, a 6 részes Dániel című sorozat, amit anno -ha jól emlékszem -pétek esténként vetített a Magyar Televízió. Remélem, lesz egyszer ismét és valaki fel is veszi, addig azt tervezem, hogy innen nézem végig.
Csak a régi lemez(ek). Elég lenne, ha már 1 (nem zsugori) kiadó meghallaná a jajszót:
- Nyolc évszak - 78-as körzet
Persze szinkronosan! ;-) És felirattal, hogy akik nem (jól) hallanak, azoknak is érdemes legyen begyűjteni.
0
2010. február 16., kedd 10:09
1132
A "Meglógtam a Ferrarival"-ra pár hete rákérdeztem az IC-nél, egyelőre nem tervezik kiadni, pedig külföldön már mióta lehet kapni magyar hanggal. Nem lepődnék meg, ha hamarabb jelenne meg itthon BD-n, új szinkronnal, mint DVD-n az eredeti szinkronos.
0
2010. február 15., hétfő 22:17
4842
meg ismét :)
SÓGOROM A ZUGÜGYVÉD FURCSA PÁR! LEGÉNYLAKÁS! IRMA, TE ÉDES OSCAR (STALLONE) REPÜLŐK, VONATOK, AUTÓMOBILOK BELEVALÓ PAPAPÓTLÓ A PACÁK VAKLÁRMA DUTYI-DILI FOLT A ZSÁKJÁT A RÓZSASZÍN PÁRDUC 1-2-4-5 HÁRMAN A SLAMASZTIKÁBAN FURA FARM ESZELŐS SZIVATÁS TIZENKÉT DÜHÖS EMBER
mind az eredeti szinkronnal, kivéve az utolsót, annak akár mindhárom szinkronja is rajta lehetne a lemezen :)
0
2010. február 15., hétfő 22:12
34
A Maszk(1994) Meglógtam a Ferrarival(1986) True Lies-Két tűz között(1994)szinkronosan
0
2010. február 14., vasárnap 18:06
4842
gondolom, sajnos... de olyan jó őket leírni... :)
0
2010. február 14., vasárnap 18:02
7926
Freddykém,tuti nem adják ki újra azokat a filmeket, régi szinkronnal,amiket nem tudtak eladni.
0
2010. február 14., vasárnap 17:58
4842
de nem a jó kis régi szinkronnal :)
0
2010. február 14., vasárnap 17:15
6925
Néhányat ebből már kiadtak felirattal,ha nem is mindig itthon. Némelyik még be is szerezhető...:)
0
2010. február 14., vasárnap 16:28
4842
Túl a csúcson Oscar (Stallone) Menekülő ember Hull a pelyhes Az utolsó akcióhős Kincsvadászok Bumeráng A Beverly Hills-i zsaru 1-3 Csupasz pisztoly 1-3 Top Secret Fennakadva a fán Olajra lépés Félénk vagyok, de hódítani akarok Esernyőtrükk Riói kaland Egymillió dollár a napon Furcsa pár 1-2 Sógorom a zugügyvéd Legénylakás Eltűntnek nyilvánítva Irma, te édes A napsugárfiúk Haver, haver Szenzáció (első, eredeti szinkronnal) A vád tanúja Tizenkét dühös ember (az eredeti és a remake is!; lehetőleg úgy hogy mindhárom szinkron rajta legyen a lemezen) Gyilkos vagyok A nagy karnevál Brewster milliói A rózsaszín párduc filmek (első, eredeti szinkronnal, szinkronokkal) Nyomás utána (első, eredeti szinkronnal) Az utolsó szolgálat Kaliforniai lakosztály A púpos (első, eredeti szinkronnal) A szamuráj (Delon) A hét szamuráj Rettegett Iván I-II. Aranypolgár A félelem bére (első eredeti szinkronnal) Biciklitolvajok A párduc VIII. Henrik magánélete Bumeráng Kék rapszódia Hatosfogat Álom luxuskivitelben Folytassa a sátorozást/kempingezést Folytassa a Khyber-szorosban Betörő az albérlőm (első, eredeti szinkronnal) A félszemű seriff Aki lelőtte Liberty Valance-t El Dorado Star Wars IV-VI. (mindhárom szinkronnal) Rémálom az Elm utcában (első, eredeti szinkronnal) Keresztapa (első, eredeti szinkronnal) Gyilkosság telefonhívásra Gázláng Lázadás a Bountyn (első, eredeti szinkronnal) Robotzsaru 2-3 Fantom az éjszakában (első, eredeti szinkronnal)
0
2010. február 12., péntek 11:15
14599
Mivel Palace Pictures, nem lesz kiadva semmilyen home video formában (nálunk legalábbis). Ezért se nézek tőlük meg egy filmet sem...
0
2010. február 12., péntek 4:38
1560
Hirtelen csak olyat kérdezek,ami tudtommal a hazai mozikban is járt már..és a napokban eszembe is jutott...mi a tosz van a Forbidden Kingdommal??!!:((
0
2010. február 12., péntek 1:08
86
Princess Bride - A herceg menyasszonya Running Man - Menekülő ember Evil Dead - Gonosz halott They Live - Elpusztíthatatlanok (újra) Batman The Animated Series (A Rajzfilm sorozat) volume 3-4. + Batman Beyond mind a 4 évad Csillagközi Invázió 1 újra Szupercsapat 2.-5. évad A Maszk Star Trek filmek és a klasszikus sorozat, a rajzfilm sorozat, a Next Generation, a Voyager és esetleg a Deep Space Nine akár BD-n.