Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2009. október 30., péntek 11:36
Takashi Miike:

Ichi The Killer
IZO

Masters of Horror sorozat 1-2 évad.

0
2009. október 29., csütörtök 11:46
És még mindig, örök kívánságom:

Moby Dick (1956) - Gregory Peck főszereplesével, John Huston rendezésében és persze a régi, Sinkovics Imre féle szinkronnal.

Bármennyiért bármikor. Extrák nem kellenek, szép menü sem érdekel, szép borító sem érdekel: csak a film lenne már a kezemben a szinkronnal.... Nyüsz Nyüsz Nyüsz:)
0
2009. október 29., csütörtök 11:30
Vampyr - Der Traum des Allan Grey (rendező: Dreyer)

Häxan (Benjamin Christensen)

Ezek is nagyon hiányoznak a hazai DVD piacra!

0
2009. október 29., csütörtök 10:37
"biztos szégyelli őket. :)"

Nem lenne mit, szerintem ez a három filmje jobb, mint bármi, amit utánuk készített :)(kivétel a Gyűrűk ura trilógia)

"komolyra fordítva: valószínűleg saját kezűleg akar valami (tőle megszokott) hiper-szuper extra változatok menedzselni belőlük."

remélem ezek majd eljutnak ide hozzánk is.
0
2009. október 28., szerda 19:21
biztos szégyelli őket. :)

komolyra fordítva: valószínűleg saját kezűleg akar valami (tőle megszokott) hiper-szuper extra változatok menedzselni belőlük.
0
2009. október 28., szerda 19:13
De miért? :( Ha 15 filmet kívánnék a hazai piacra mindhárom benne lenne.
0
2009. október 28., szerda 19:09
peter jackson az egész világon bevonta ezeknek a filmeknek a forgalmazási jogait.
0
2009. október 28., szerda 19:08
szerintem az Ultrafilmet nyagassuk ezekkel, meg még akkor jöhetne az Evil Dead is, meg a New York Ripper is :)
0
2009. október 28., szerda 18:50
Bad Taste, Meet the feebles és a Hullajó (eredeti szinkronnal) sose jön ki DVD-re nálunk?
0
2009. október 28., szerda 18:43
Disznóól
Teoréma
Oidipusz király
Médea
Madarak és ragadozómadarak
Megszállottság
Vihar előtt
Ludwig
Az ártatlan
A párduc
Párizs a miénk
A szép bajkeverő
az apáca
0
2009. október 28., szerda 18:40
ó, de jó is lenne...
0
2009. október 28., szerda 18:34
"Hello. Inigo Montoya vagyok. Megölted az apám. Készülj a halálra."

0
2009. október 27., kedd 16:41
A repülő tornacipő
Komputer teniszcipőben

befejeztem:) /egy időre:)/
0
2009. október 27., kedd 16:31
Táncőrület /Shag/
Amikor a partinak vége /Dance  Til Dawn/

0
2009. október 27., kedd 16:24
Néhány újabb cím:

Holdfényes éjszakán /That Night, 1992/ - a címet nem tudtam, csak a két főszereplőre emlékeztem, pedig jó 15 éve láttam a filmet, úgyhogy legalább ennyivel előrébb vagyok:)

Támadás a Krull bolygó ellen /szinkronosan/
Lassie hazatér
Seherezádé
Az élet büdös :)

Ágygömb és seprűnyél /Bedknobs and Broomsticks/ - erre néhány napja találtam rá, egyik külföldi oldalon nézegettem a Disney filmeket; ezt még anno a Családi mozidélután a Disney-vel műsor részeként láttam, és már jó ideje vadásztam a címre, mert ennél a filmnél is csak egy-két jelenetre emlékeztem (és még mindig van néhány ilyen, igazán bosszantó tud lenni:)).
0
2009. október 27., kedd 13:49
Sziasztok.
Érdeklödni szeretnék hogy nem tudja valkai ,hogy az alábbi sorozatok megjelenése várható lesz -e a közeljövöben:
  Váratlan utazás 1-7 évad, Xena 1-6 évad, Péntek 13 1-9rész  diszdobozban  úgy mint a Rémálom az Elm utcában, Illetve  telenovellák pl:  Rosalinda, Marimar,   stb.  Szerintem ezekre is lenne kereslet.
0
2009. október 27., kedd 11:46
Révész György: Hanyatt-homlok
0
2009. október 27., kedd 11:24
És tényleg (bocs, hogy ennyit írok ide), de egy Bruce Lee (dísz)doboz is tökjó lenne. Valami baráti áron.
0
2009. október 27., kedd 11:04
Last exit a címe, John Fawcett rendezte.
0
2009. október 26., hétfő 23:31
Pár hónapja láttam egy filmet az m2-n. Nem emlékszem az angol címére, magyarul Egy baleset anatómiája volt a címe. Két nő autós balesetéről szól, és arról, ami odáig vezetett. Remek darab amúgy tv-s színészekkel, maga a film is tv-film, mégis simán moziban is megállta volna a helyét. Ezt a filmet is szívesen látnám dvd-n.
0
2009. október 24., szombat 22:07
Négy karácsony, Négyen egy gatyában 2...
0
2009. október 24., szombat 18:18
Sziasztok! A ProVideónak még nincs külön fóruma, így ide írom.

Remélem az anno félbehagyott Lois & Clark : Superman Legújabb Kalandjai- utolsó évadát kiadhatnák, az eredeti szinkronnal, ahogy az az előzőeken is volt. Továbbá a Batman - The Animated Series-t is, illetve a LEGÚJABB egész estés animációs filmet, a
Batman/Supreman: Public Enemies címűt.

Odaát, Smallville évadjait is szívesen megvenném....
0
2009. október 24., szombat 11:00
A Filmmúzeumon már elég sokszor futott.
0
2009. október 24., szombat 10:56
Nem mellesleg. Pár éve a Dunatv-n láttam egy lengyel filmet:
A bolond egy napja
volt a címe. Egy erősen neurotikus tanárember egy napjáról szól. No, hát ez a film is jöhetne. Nem egy elvont művészfilm, egyszerűen egy magányos tanár meséli el benne egy napja történetét nem kevés iróniával és cinizmussal...
Lengyel filmekkel amúgy sem állunk túl jól.
Vagy még (egy éles váltással) ott van a
Karácsony augusztusban
című dél-koreai film, a sok amerikai romantikus f.sra köröket ver erőlködés nélkül. Itt az ázsiai invázió, már izraeli kalandfilm is kapható, meg szörnyű thaiföldi vackok, és ez a film sehol. A Dunatv-ből vettem fel nemrég vhs-re, de azért egy koreai hang - magyar felirat párosításnak jobban örülnék... A Cornerfilm igazán kihozhatná akármilyen fapados változatban...
0
2009. október 24., szombat 10:44
Volt a Titánia a tévében? Na akkor arról jól lemaradtam.  Csók anyum van, Filmmúzeumról, nem a legjobb minőség, de legalább van. (Bár nagyon régen láttam)
0