Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2009. szeptember 4., péntek 17:54
Mostanában nagyon rákattantam Pasolini műveire, úgyhogy érdeklődnék hogy nem tervezi-e egy kiadó sem a DÍSZNÓÓL, TEORÉMA, CSÓRÓ stb... kiadását? :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 15:15
Megjelenhetne újra a Cinema Paradiso - rendezői változata.
0
2009. augusztus 31., hétfő 14:48
"sajna jelenleg PJ begyűjtötte minden korai zsengéjét. lehet, hogy vmi szuper kiadvánnyal készül, de a lényeg, hogy most nem jelenhetnek meg ezek a filmjei."

Ez szomorú:((((((((((
Pedig ha választhatnék, mondjuk 15 kiadványt aminek mindenképpen meg kellene jelennie nálunk, akkor a Bad Taste, Meet the Feebless és a Hullajó tuti ott lenne.
0
2009. augusztus 31., hétfő 14:26
Ebben az esetben marad a remény... :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 13:00
Találtam egy képet Horváth Gyula sírhelyéről:
http://www.szinhaz.hu/images/simplestforum/573735.jpg

Valószínűleg 2005. okt. 30-án halt meg.
(Fóruma a szinhaz.hu-n:
http://www.szinhaz.hu/index.php?option=com_simplestforum&view=postlist&topicid=12063&forumid=1007&Itemid=51 )
0
2009. augusztus 31., hétfő 2:13
Igen, igazd van, Kautzky József még él, felesége, Kállai Ilona(1930-2005)halt meg.
Horváth Gyula(1930-2005?)halálhíréről pedig csak most értesültem tőled, mivelhogy arról sincs adat, hogy 2005-ben vagy 2007-ben halt-e meg, csak az biztos, hogy Kápolnásnyéken van eltemetve...(ennek is csak most akadtam nyomára nagy nehezen).
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:37
Úgy tudom, hogy Kautzky József még él.

Sajnos már a főbb szereplők közül Raksányi Gellért és Szatmári István sem él már, a további szereplők sorát pedig sajnos még nagyon sokáig lehetne folytatni...
(Bodor Tibor, Ujlaky László, Hankó Attila, Kránitz Lajos, Horváth Gyula stb...)
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:35
sajna jelenleg PJ begyűjtötte minden korai zsengéjét. lehet, hogy vmi szuper kiadvánnyal készül, de a lényeg, hogy most nem jelenhetnek meg ezek a filmjei.
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:30
A Hullajó-nak Én is örülnék. Pár éve hozzájutottam botrányos minőségű aviban, / valahogy csillapítani kellett az éhséget / nade egy felújított, extra változat nagyon pöpec lenne. És, ha már Pítör Dzsekszonnál tartunk, akár a Bad Taste is jöhetne.
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:21
Hát, a Szomszédok összes hajdani szereplőjének aláírása aligha jönne össze, mivel hogy a szereplők közül Bánky Zsuzsa, Kautzky József, Máriáss József, Dobránszky Zoltán, Both Béla, Palócz László, Szabó Ottó és legfőképp Zenthe Ferenc már nincs az élők sorában...:(
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:03
Aminek én továbbra is nagyon örülnék az a Hullajó (Braindead) dvd megjelenése lenne.  Tudom, hogy mindenféle jogi hercehurca volt a film körül (meg gondolom most is az van), és hogy ha jól emlékszem, talán tavalyra ígértek belőle egy új, extra kiadást (persze nem konkrétan Magyarországra, de akkor már talán hozzánk is eljutna valamilyen formában.)
Valamint igazán örömteli lenne a Szomszédok című sorozat megjelenése is. Minő vidám dolog volna egy-egy évadonkénti szép digipak kiszerelés, esetleg sorszámozva, limitált kiadásban, a szereplők aláírásával. : )
0
2009. augusztus 26., szerda 20:44
Úgy legyen! :)
0
2009. augusztus 26., szerda 16:27
A dánok ügyében talán van/lesz valami mozgolódás, de lehet, hogy a mozgolódós dán az Esküvő után. Nálam az szintúgy kívánságlistás, mint az általad említett kettő.
0
2009. augusztus 25., kedd 22:28
HA SZERETSZ, MEGHALSZ / Serial Lover /

Adott egy nő, aki 35. születésnapjához közeledvén úgy gondolja, hogy feladja eddigi csapongó életét, és gyökeret ereszt egy fér(j)fi mellett. Éppen ezért meghívja magához 4!db jelenlegi udvarlóját és ex-barátját mint aktuális férjjelölteket a szülinapi vacsorára. Ám ekkor hiba csúszik a gépezetbe, és egyiküket véletlenül halálra sebzi, majd a többiek is puszta véletlenek folytán hihetetlenül morbid véget érnek, ám még közel sincs vége a sors eme szerencsétlen játékának, hiszen a rendőrfelügyelő is tiszteletét teszi, főhősnőnk pedig ott áll 4 hullával...
Az egész amolyan Végső Állomás, csak épp vígjátékban. Hihetetlenül morbid és szórakoztató módokon múlnak ki szegény udvarlók. :)
0
2009. augusztus 25., kedd 20:39
Libanoni keringő
Dead Man s Shoes
Zöld hentesek
Gengszterek fogadója
0
2009. augusztus 25., kedd 19:17
Dead Calm BD
0
2009. augusztus 24., hétfő 13:07
jaa, akkor bocs.
0
2009. augusztus 24., hétfő 13:05
Meg, majd később válaszolok, csak most éppen balhé van.
0
2009. augusztus 24., hétfő 13:02
egyébként megkaptad az email-t amit még este küldtem? :)
0
2009. augusztus 24., hétfő 12:57
:))

Nem. Neked még azt is szabad. :)
0
2009. augusztus 24., hétfő 11:53
igen, na de ezeknek a kiadói mind eltűntek mostanság. :(
0
2009. augusztus 24., hétfő 11:45
Én azért nem vesztettem teljesen el a magyar piacba vetett hitem, hisz van egy csodás Hellraiser trilógiám, Cannibal holocaust 2 lemezes, az eredeti Texasi láncfűrészes mészárlás 2 lemezes, Cronenbergtől 2 korai: Veszett, Paraziták (mind 2 lemezes), Michele Soavitól az Arrivederci amora ciao, Argento mestertől már 3 film (jöjjön mielőbb az összes:)), Van gyönyörű Akira, Ghost in the Shell, Ninja Scroll kiadványom (szintén 2 lemezesek). Vagy ki gondolta volna, hogy Bergmantól megjelennek az idehaza szinte ismeretlen korai filmjei (Börtön, Zene a sötétben stb.)? Szóval ezekről is azt gondoltuk volna, hogy nem jelennek meg és mégis:)  igaz sok filmre sajnos én se látok esélyt, de reménykedek:)
0
2009. augusztus 24., hétfő 11:35
bizony, jó lenne, de ez pont egy olyan film amire örökké várhatunk, hiszen ez a népnek túl beteg lenne, rendeld meg te is az angol kiadást :D
0
2009. augusztus 24., hétfő 11:34
még egy javítás:) :

meg is szereztem az R1-es Collector s edition-t, nem bántam meg hogy nem a magyar kiadást választottam hiszen rengeteg érdekességet lehet találni ezen az extra kiadáson
lemezen.
0
2009. augusztus 24., hétfő 11:32
Caligula hosszú vágatlan verzió jó lenne itthon:)
0