Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2015. február 8., vasárnap 18:22
Annyira bírom, hogy a Disney begurult. Most komolyan, onnan a tengerentúlról biztos meg tudják állapítani, hogy itt mekkora a filmek feketekereskedelme, mennyi kamerás verzió kerül ki innen (vagy a szomszédoktól). Szarnak ők rá szerintem, csak kellett egy ürügy. Ha annyira féltenék a filmipart a youtube-nak sem engednék, hogy tele legyen teljes filmekkel (és nem csak magyar). Szóval ez csak egy olyan idegeskedés, amit mi igazi filmrajongók szívunk meg. Megint.
0
2015. február 8., vasárnap 15:00
Azokat már rég kiadták külföldön. Már el is fogytak (most néztem, amazonon 55 euro az ára egy darabnak).

Abban sajnos nem reménykedhetsz, hogy idehaza eze valaha is megjelenik, ha már pár éve nem hozták be, amikor még nem a Disneyé volt, akkor most, miután a kisegér begurult, én semmi esélyt nem látok rá.
0
2015. február 8., vasárnap 13:32
Azt te tudod, reméled-e. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 8., vasárnap 13:16
Ezt a restaurációt a Lucasfilm már régen elvégezte, csak éppen nem ebben a formában került lemezre. Szóval nem kell "próbálni összerakni". Ha igaz ez a hír, az azt mutatja, hogy a Disney nem túl kreatív, mindössze folytatja azt, ami miatt Lucast az irigyei és a nem értői "bőrlehúzónak" titulálták.
most posts by TM
0
2015. február 8., vasárnap 12:50
Hayden mentes verzió? Darth Vader "nooooo"-ja nélkül? Idevele! :)
Bár van egy két olyan, anno felvett jelenet, amit benne hagyhatnának, pl a Solo- Jabba párbeszéd SW 4-ben, amit az első felújítottba tett bele Lucas.
0
2015. február 7., szombat 23:44
Az SW 4-5-6-ról az utolsó hír, hogy a Disney most restaurálja és próbálja összerakni az eredeti verziót, tehát amibe Lucas apánk nem piszkált bele utólag. Gondolom  mikor jön a 7. rész premiere (vagy ennek megjelenése adathordozón), kidobják ezeket is lemezen, vegyék megint, mint a cukrot. Egyébként nekem is kelleni fog egy példány, még mielőtt valaki félreértené az előző mondat utolsó felét. :D
0
2015. február 7., szombat 21:29
Ezt a filmet mondjuk kiadhatnák dvd-re ez a címe:Ketten a hadsereg ellen-ez egy vígjáték de nagyon jó.Remélem a Star Wars 4-5-6 újra kiadják majd?
0
2015. február 5., csütörtök 17:31
Olaszországban pl warner embléma van olyan filmeken, amiről nem is gondoltam volna. Pl az Egy fiú szobáján Nanni Morettitől. Aranypálma díjas film, Moretti a mai olasz rendezőgeneráció legtehetségesebb alkotója Tornatore mellett, nálunk meg semmi sem jelent meg tőle. Akkor még nem is egy régi rendezőt hoztam fel, mint amilyen Elio Petri lenne, akit én bátran Fellinivel és Pasolinivel említek egy napon.
0
2015. február 5., csütörtök 17:27
Mondjuk több film van a polcomon, mint amennyi még kellene :-)
0
2015. február 5., csütörtök 17:27
Két-három cég ad ki régi filmeket.
Így egy Warner,MGM(archívum),Paramount,Universal vagy akár Buena Vista kiadványokról nem is álmodhatunk,mint az Aludj csak én álmodom.

Mennyi romantikus vicik-vacak kijött,ez meg a saját műfajában szinte klasszikus.
Voltaképpen nem is a megjelent filmek számával van baj,hanem hogy mi is jön ki...
0
2015. február 5., csütörtök 14:24
Vagy már mindent kiadtak, amire vágytunk. :)
0
2015. február 5., csütörtök 13:51
Azért nem semmi, hogy a komplett 2014-es év kimaradt ebből a topicból. Úgy látszik már a hazai DVD-s álmodozásról is kezdünk lemondani.
0
2015. február 5., csütörtök 1:31
Szerintem is. Elmenne belőle kb. 80-100 darab....(és ez nem irónia, a hírek szerint ez az adat már elég jónak számít, sajnos.)
0
2015. február 4., szerda 20:18
Az "Aludj csak, én álmodom" is jöhetne már. Ha eddig csesztek kiadni dvd-n, most már inkább kékben jöhetne. Szerintem ez egy olyan sikeres közönségfilm, ami jól fogyna.
0
2015. február 4., szerda 20:02
Még csak most láttam a hozzászólásod de teljesen egyetértek veled. Nekem is eléggé hiányzik a többi közül :/ (Ha már azóta megoldottad a problémát akkor csak magamra értem azt, hogy megjelenhetne) Talán ha a BD4K megjelenik. Úgy olvastam, hogy lehet, hogy ennek hatására más címeket is piacra dobnak kékben amit eddig nem vagy ilyesmi. Bár nem tudom ebből mennyi igaz.
0
2015. február 4., szerda 19:56
Gyilkos donor (Desperate Measures)

színes*, magyarul beszélő**, amerikai akciófilm, 100 perc, 1998 (16)

Andy Garcia
Michael Keaton
Marcia Gay Harden
Brian Cox

*az amerikai kép elég gyenge, nem azt kellene rátenni
**le ne maradjon az eredeti hangsáv :)
0
2013. november 14., csütörtök 20:24
Míg a világvége el nem választ

0
2013. november 14., csütörtök 20:00
A hó rejtélye( the treasure of the snow )
0
2013. november 14., csütörtök 17:35
Hiteles másolat (Copie Conforme) 2010
(William Shimell - Juliette Binoche)
Körülbelül kettő évvel ezelőtt láttam moziban ezt a francia-olasz-belga filmet, most visszaemlékezve szívesen elővettem volna egy újabb megtekintésre. De nincs belőle hazai kiadás sajnos. Egy könnyed film, mely stílusában a "Mielőtt…" trilógia párbeszédes stílusára hajaz és bár annak színvonalától elmarad, mégis sok életigazság és megfontolandó mondat elhangzik benne.
Anno a Cirko Film forgalmazta. Telefonon felvettem a kapcsolatot a vezetővel (egy rendkívül szimpatikus és kedves hölgy) aki elmondta senki nem vette meg a jogokat - egyedül TV forgalmazásra, a Cinemax vetítette egy ideig -  így valószínűleg egyenlőre még nem lesz belelő DVD kiadás. Úgyhogy kedves filmkiadók, hajrá. Itt a lehetőség :))))
0
2013. március 24., vasárnap 16:21
Külföldön már megjelent, ha jól tudom, az Underworld tetralógia blu-ray formátumban, ez itthon nem várható? Vagy ha nem is így egybecsomagolva, szép kiadásban, de legalább külön-külön az első két rész?
0
2013. március 24., vasárnap 0:38
Ez mondjuk igaz. :)
0
2013. március 24., vasárnap 0:36
Sajnos ez egy felesleges topik.
0
2013. március 23., szombat 23:22
Igen, az Istenek fegyverzete jöhetne normálisan. Most vettem meg az első két részét és valami förtelem. Nem is a képminőség, hanem az, hogy egy 4:3-as keretbe tették bele a 16:9-es képet. Tök jó így, hogy a kép mind a négy szélén fekete csík van.

Amúgy nem is tudtam, hogy van ilyen topik is.
Jöhetne a Francia csók, a Gépállat SC végre szinkronosan és a Menekülő ember is DVD-n!
0
2013. március 23., szombat 22:30
Most már igazán kiadhatnák, ha már beígérték még régen a Hullajót és a Tiltott Királyságot.
Valamint pár kiemelkedő Japán animációt is. Gondolok itt a Redline-ra és a First Squad-ra. Valamint Jackie Chan Chinese Zodiac-ja is kijöhetne már és az Istenek Fegyverzete valami normális kiadótól normális transzferrel.
0
2012. július 10., kedd 16:16
Tarr Béla: A torinói ló
Fliegauf Bence: Csak a szél

Ha ezek sem jelennek meg, az már tényleg szégyen lesz...
0