Nem csak Én vagyok vele így, de nagyon örülnék a következő megjelenéseknek:
- BLADE RUNNER
Egy normális, több lemezes, felújított és VÁGATLAN!!! kiadvány. Külföldön 2 éve lehet kapni egy 5!!!lemezes, csilli-villi, fémkofferes példányt. Na az durva! Persze itthon biztosan belefájna egy 50 lepedőbe, szal ha meg is jelenik, az valszeg nem a közeljövőben lesz.
- PHANTASM pack
Mint ahogy sokaknak, úgy Nekem is gyermekkorom egyik meghatározó filmje.
1979-es, de Én a 90-es évek elején láttam és azóta sem tudom kitörölni a fejemből.
A "Magas Férfi" és az ő halottakból eszkábált serege...ehhh, durva! :D
- PÉNTEK 13 Pack
Egy tisztességes, extralemezes, felújított változat nagyon pöpec lenne
Mivel itthon is eléggé ismert, így nagy lenne rá a kereslet is, agy a kiadók sem járnának rosszul
- TOXIC AVENGER
A Trash filmek gyöngyszeme Melvinről a csúnyácska, és debil felmosófiúról, akit addig szívatnak, bele nem kerül egy hordó radioaktív trutyiba, és átváltozik a Toxikus Bosszúállóvá, aki rendet tesz a korrupt és bűnös városban. Zs-kategóriás, testrész-szakítós film, de igazán élvezetes.
- HAMMER Filmek
Az 60-es évektől a 70-es évekig fénykorát élő angliai Hammer Stúdió gótikus horrorfilmjeit sokan szívesen látnák. Pl. Peter Cushing és Christopher Lee Filmek
- GYILKOS BÁBUK Pack
Ha nem is a legjobb horrorfilmek, de élvezets kis mozik a Bábukészítőről, és gyilkos kedvű bábjairól. 9 rész készült, de a sorozat a vége felé már igencsak nézhetetlenné vált. Egy 1-3 pack tökéletes volna.