A törpék is kicsin kezdték (Werner Herzog) Berlin felett az ég (Wim Wenders) Távol mégis közel (Wim Wenders) Párizs, Texas (Wim Wenders) Kinski Paganini (Klaus Kinski) Radírfej (David Lynch) Porontyok (David Cronenberg) Scanners (Cronenberg) Meztelen ebéd (Cronenberg) Teorema (Pasolini) Disznóól (Pasolini) Medea (Pasolini) A csóró (Pasolini) Az utolsó kínai császár (Bertolucci) Ichi the killer (Takashi Miike) IZO (Takashi Miike) Santa sangre (Alejandro Jodorowsky) El topo (Alejandro Jodorowsky) Holy mountain (Alejandro Jodrowsky) Hét szamuráj (Kurosawa) A testőr (Kurosawa) Szamurájlázadás (Kobayashi) Suspiria (Dario Argento) Tenebre (Dario Argento) Inferno (Argento) Phenomena (Argento) Deep red (Argento) Stage Fright (Michele Soavi) Dellamorte dellamore (Soavi) The church (Soavi) La setta / The Sect (Soavi) New York Ripper (Lucio Fulci) Zombi 2 (Fulci) A jó, a rossz és a csúf (Sergio Leone) Volt egyszer egy vadnyugat - szinkronnal (Leone) Egy marék dinamit (Leone) A szamuráj (Melville) Nagy kékség (Luc Besson) Jób lázadása (Kabay Barna, Gyöngyössy Imre) Szépség és a szörnyeteg (Disney) újra Cinema Paradiso - rendezői változat újra Tarkovszkij filmjeit újra kiadva
ahol létezik eredeti szinkronnal és vágatlanul.
0
2009. május 3., vasárnap 0:32
143
Néhány irodalmi adaptáció, főleg Shakespeare:
Zeffirelli: Rómeó és Júlia Branagh: Sok hűhó semmiért és Hamlet Oliver Parker: Othello Hoffman: Szentivánéji álom Greenaway: Prospero könyvei
Volker Schlöndorff: A bádogdob, Az ügynök halála, Az ifjú Törless Malle: Zazie a metróban
+Almodóvar 2 hiányzó filmje: Matador és Kika
Vajon melyik kiadó(k)hoz tartoznak a jogok? A Rómeó és Júlia gondolom Intercom...
0
2009. május 2., szombat 18:53
8851
Menekülő ember
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. május 2., szombat 16:40
53
A Frost/Nixon című film már bekerülhetne az előrendelhető filmek közé, nagyon kiváncsi vagyok rá. Sajnos a moziban nem tudtam megnézni.
0
2009. május 2., szombat 12:58
1185
A Felkavar a szél című filmet az FF Film & Music Kft. már jó ideje kiadta. Kemény 990-es áron kapható is.
0
2009. május 2., szombat 12:50
28
Az én listám:
Sorozatok közül a KEMÉNY ZSARUK, bármi áron, mindenképp, azonnal!
És a Dexter-t és a Napoléon-t (2002) is szívesen venném!!
Filmek közül:
Ragadozók - The Ghost and the Darkness - 1996 Oscar - 1991 Ed Wood - 1994 Komodo - 1999 A rejtőzködő - The hidden - 1987 A félelem országútján - Breakdown - 1997 Alatriste kapitány - Alatrsite - 2006 Felkavar a szél - The wind that shakes the Barley - 2006 Gyilkos bábu - I, the jury - 1982 Menekülés New York-ból - Escape from New York - 1981 Őt is anya szülte - Some mother s son - 1997
0
2009. április 30., csütörtök 15:22
274
Igen, már olvastam róla 1x, de aztán semmi több. Nekem az még nem bizonyíték :)
0
2009. április 30., csütörtök 14:02
4842
ha jól tudom a piszkos harry jön idén szinkronnal.
0
2009. április 30., csütörtök 11:17
274
Az én listám (ezek csak DVD-re értendők, és szinkronosan, persze az eredeti magyar hanggal, mert olcsó húsnak híg a leve) 1. Kémek a sasfészekben 2. Piszkos Harry (mind az 5 rész) 3. Játszd le nekem a Misty-t 4. Lebújzenész 5. Örökkön örökség (Rodney Dangerfield, Joe Pesci, anno az HBO-n volt) 6. Baseball bikák 7. Vesszőfutás 8. Az igazság napja (Clint Eastwood) 9. Agyamra mész 10. Bosszúvágy 2-3-4-5
kapásból ennyi ugrott be
0
2009. április 30., csütörtök 1:45
385
Tényleg, erre nincs esély, nem hallotta valaki esetleg? Az olasz megjelenésen ott a magyar felirat...
0
2009. április 29., szerda 22:23
4842
esetleg egy keresztapa trilógia bd-n magyarországon?
0
2009. április 29., szerda 17:24
91
141 perc a befejezetlen mondatból (Fábry) Csontváry (Huszárik) Panelkapcsolatok (Tarr Béla)
0
2009. április 29., szerda 14:11
69
A filmek amiket kiadhatnának:
1) Fejjel a bajnak 2) Love Story 3) Szívedbe zárva 4) Sakáltanya 5) Szeretném, ha szeretnél 6) Aludj, csak én álmodom 7) Nyakiglove 8) Danielle Steel filmek pl: A sors kereke, Apu, Sztár 9) Vakáció New Yorkban
Most hirtelen ennyi kellene, természetesen jó minőségben, egy jó szinkronnal!
0
2009. április 29., szerda 13:30
174
Égető hiányosságok:
Harapós nő Menekülés New Yorkból Sivatagi lavina Bumeráng (Eddie Murphy) Addams family Haver,haver Jack, a villám (Paul Hogan) A dumagép (sorozat) Batman - a rajzfilmsorozat 3. kötet Krokodil Dundee I.-II. Életerő Menekülő ember Túl a csúcson Bizánci tűz
0
2009. április 29., szerda 13:20
2444
Szerencsére ismét rövidebb lett egy kicsit a listám!
Magyar filmek:
80 huszár Föltámadott a tenger Hanussen Hószakadás Katonazene Klapka-légió Mephisto Redl ezredes Túsztörténet
Felújított képpel és hanggal! És végre már a hazai klasszikusok hangjait is újrakeverhetnék 5.1-be, nyugati társaikhoz hasonlóan!
Külföldi filmek:
A Bajnok (Zeffirelli) A Jó, a Rossz és a Csúf A legyek ura (1990) A lator A maszk A világ urai Addams Family Egy maréknyi dinamit Éjféli Cowboy Eszelős szivatás Farkasokkal táncoló (rendezői változat) Hetedik Istenben bízunk, avagy vallást akarunk Júliusban (Im Juli) Kóma Lőj a vadászra! Menekülés New York-ból Oscar (Stallone) Rómeo és Júlia (Zeffirelli) Szakaszvezető
Természetesen mindegyik a klasszikus szinkronnal és a lehető legjobb specifikációkkal!
Szinkronos újrák:
A Sebhelyesarcú Aki király akart lenni Amerikai szépség Arábiai Lawarence Állj mellém! Háború és béke Kleopátra Mad Max trilógia Majmok bolygója doboz (végül is BD-n már kijöttek a részek) Ördögűző trilógia Robin Hood (1938) Robin Hood - A tolvajok fejedelme (vágatlan változat) Star Wars régi trilógia (az 1995-ös szinkronnal) Szárnyas fejvadász díszdoboz Szökés Alcatrazból Támad a Mars! Volt egyszer egy Vadnyugat Zulu
Természetesen a klasszikus szinkronnal kellenének!
0
2009. április 29., szerda 10:44
4078
Jó lista:)
0
2009. április 29., szerda 10:20
826
Paths of Glory The Killing
0
2009. április 29., szerda 10:00
91
Fehér telefonok A munkásosztály a paradicsomba megy Halálfejesek Haver, haver Egy remete rómában
0
2009. április 29., szerda 2:41
826
osztom a véleményed, kár hogy ezek a "kívánságok" nem jutnak célba...
0
2009. április 29., szerda 2:24
1
Hát nem tudom TI hogy vagytok vele, de én a
Band of Brothers - Elit alakulat
szinkronját hiányolom a legjobban az eddigi DVD-kiadványok közül (5 DVD) Nekem nem az a fontos, hogy magyar legyen, mivel angolul talán még jobb is, de legyen rajta az is, hogy ha már Magyarországon élünk.
0
2009. április 29., szerda 2:24
826
Gorillák a Ködben (szinkron) Számkivetett(szinkron)
0
2009. április 29., szerda 2:23
826
Black Christmas (1974) Gorillák a ködben Jó reggelt Vietnám! - Holt költők társasága (szinkron) Amerikai szépség (egy hozzá méltó kiadásban, az se lenne baj ha 10.000-be kerülne) Frank Capra filmjei Orson Welles Aranypolgára Kettős Kárigény (már beígérték, de azóta is jön) Szárnyas fejvadász(no comment) Kramer vs Kramer(szinkron) Az Utolsó Kínai császár 12 Dühös Ember (hozzá méltó kiadásban)
úgy hirtelen felindulásból elkövetve ennyi lenne. ja meg még az összes péntek 13 rész ( azért ne 30 000-é :) )
0
2009. április 28., kedd 23:44
4842
a mennyei teremtmények már megjelent, ha jól tudom az SPI forgalmazásában. és a pacák is megjelent már, bár nem szinkronosan. a mccabe és mrs. miller is megjelent már, bár ugyancsak nem szinkronosan. a videodrome is megjelent, a carrie is, és még egy pár cím már ki lett adva, bár nem mind szinkronos, de az a 7 szamuráj tényleg de jó is lenne dvd-n :)
0
2009. április 28., kedd 23:38
4842
ha jól tom, még idén megjelenik, de nem biztos.
0
2009. április 28., kedd 23:32
85
Escape from New York - nagyon de nagyon hiányzik!!!!!!!!