Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2009. április 9., csütörtök 22:19
Farinelli,a kasztrált
Jekyll és Hyde -Michael Caine
Hasfelmetsző Jack -Michael Caine
A domb
Morituri
0
2009. március 26., csütörtök 10:01
Legénylakás
Haver, haver
Charly
Sógorom a zugűgyvéd
Estléy habfürdővel
Tengerre, tata
Próbaidő
Kifulladásig
0
2009. március 26., csütörtök 9:26
Eszkimo asszony fázik
Barbarella
Arzén és levendula (szinkronnal)
Kes (Ken Loach)
0
2009. március 25., szerda 22:58
Megjelenhetne már az
- Ösztön

újból a
- Delicatessen
- Lúdas Matyi mese verzió

és magyar szinkronnal a
- Blues Brothers
0
2009. március 25., szerda 20:16
Összegeztem az eddigi hozzászólásaimat, illetve "kicsit" ki is egészítettem, de így sincs benn minden:). Próbáltam csoportosítani is őket. Van olyan, ami már megjelent, de ugye a joglejárat, néhol a szinkron hiánya, a legtöbb viszont a számomra fájdalmas hiány az itthoni palettáról.

Trükkös Halál 2
Leszámolás Kis-Tokióban
Spionfióka
G.I.Jane
Bűvölet
Egy gyilkos agya
Pillangó-hatás
Robin Hood /Costner/
Farkasokkal táncoló
Túl a csúcson

Gyilkos bábok
Poltergeist
Hullajó
Mesék a Kriptából összes
Harapós nő
A vörös/téglás/ ház
Carpenter: A köd
Viaszbabák háza
A ház hideg szíve
Amityville /1979/
Gyerekjáték 1-5.

Trisztán és Izolda /1998/
Koldus és királylány /1997/
Az álomherceg legendája /1996/
A herceg menyasszonya
Jégkirálynő /Katarina Witt/
Legenda /Tom Cruise/
Az Aranyrózsa barlangjában
Gyermek az időben
Az utolsó csillagharcos

A jövőből jött lány minisorozat
Tűzsivatag minisorozat
Tövismadarak
Vörös haj, tengerzöld szemek

Cannon Movie Tales élőszereplős filmek:
Hófehérke
Békaherceg
A szépség és a szörnyeteg
Csipkerózsika
Piroska és a farkas
Rumpelstiltskin
Jancsi és Juliska
A császár új ruhája

Álomherceg /Samantha Morton/
A skarlát betű
Tisztességtelen ajánlat
Only you /Marisa Tomei/
A 200 éves ember
A hírek szerelmesei
Aludj csak, én álmodom
Halhatatlan szerelem
Miss Daisy sofőrje
Párizsi diáklány
Pleasantville
Rózsa és tövis
Nell, a remetelány
Más, mint a többiek
Vágta
Tökéletes világ
Sólyomasszony

Kerge Kacsák
Nőstényördög
Oscar
A linguini incidens
Top Secret
A rock and roll ördöge

Rikkancsok
Gombháború /1994/

Mofli, az utolsó koala
Mosómacik
Titokzatos Aranyvárosok
Elsüllyedt világok /elkezdték:)/
Gumimacik
Nyomorultak
Oggy és a svábbogarak
Sailor Moon összes
Dragon Ball összes

Good Housekeeping Kids sorozat:
Korzikai fivérek
A fekete tulipán

Karácsonyi ének /1982/
Állatfarm
A mikulás és a varázsdob

Disney filmek

Hogyan kell egymilliót lopni?
Álom luxuskivitelben
My Fair Lady
Római vakáció

Stephen King regényekből/forgatókönyve alapján:
Carrie /régi és újabb/
Cujo
Christine
Tűzgyújtó
Állj mellém
Alvajárók
Halálos árnyék
A mángorló
Dolores
Sorvadj el!
Az
Az Aranykor
A rémkoppantók
Végítélet
Langolierek
Az évszázad vihara
A rózsa vére
A holtsáv sorozat
0
2009. március 24., kedd 18:57
Ez jöhetne már! :-)

0
2009. március 15., vasárnap 17:13
Persze,hogy nem.Mint ezerszer írtam már, a nyomott árainkkal a saját piacunkat és vágyainkat tesszük tönkre.
0
2009. március 15., vasárnap 17:08
No és a jelenkor dvd-piacán az szerinted vállalható? Azt hiszem, mindketten tudjuk a választ ....
0
2009. március 15., vasárnap 17:07
Fel is lehetne újítani a hangot,de akkor egy kicsit drágább lenne.
0
2009. március 15., vasárnap 13:30
Azért bízom benne, valamit sikerül rajtuk javítani, mivel (ahogyan sokaknak a BTTF) nálam ezen filmek szinkronja égett az agyamba annak idején kitörölhetetlenül. Persze, ha új szinkronnal érkeznek, mindenképpen megveszem, csak a szám íze lesz keserű.
0
2009. március 15., vasárnap 11:43
Pénteken volt az m2-n éjjel a Csapnivaló, valaki igazán kiadhatná. CORNER-ék profiljával egybe is vágna, mert annó az Odeon adta ki VHS-en.

Ami még kéne, a Merénylet (Assassination) Bronson bácsival. Tegnapi friss élményeim közé tartozik. Lehetőleg eredeti szinkronnal. Ha azon múlik, fel tudom ajánlani hozzá. :)))
0
2009. március 15., vasárnap 11:40
InterCom / Fantasy Film / FHE (mivel a Warner keze is benne van a forgalmazásában).
0
2009. március 15., vasárnap 11:23
Egyébként ez érdekes,mert a kiadók sok mindent nem vállalnak be,de egy-két elvetemült fazon,otthoni körülmények között,olyan hangtisztítást,időzítést visz végbe ami sok kiadónak nem sikerül.Valljuk be,talán nem is érdekel sok kiadót.Nekem az említett film is élvezhető minőségben van meg./Bár,igaz rég láttam,lehet hogy kicsit megkoptak az emlékeim. :)/
0
2009. március 15., vasárnap 11:17
Annyira... de azért csak fel kellett hangosítani a tv-t, és csak sisitergett az egész. Lehet, hogy mi azt mondjuk, vállalható, de szerintem egy kiadó nem tenné.
0
2009. március 15., vasárnap 11:16
Az évezredet képletesenk szántam..:)
0
2009. március 15., vasárnap 11:15
Pedig annyira nem rossz az a szinkron minőség! :)
0
2009. március 15., vasárnap 11:10
szerintem csak 2 évtized
0
2009. március 15., vasárnap 10:57
Nem olyan régen volt a Ghostbusters a tvben, azt hiszem, akkor téma is volt itt, hogy mennyire rossz az eredeti szinkron minősége. Az a baj szerintem, hogy ha meg is jelennek, max újraszinkronnal, márpedig mi, akik ezen nőttünk fel - vagyis én - a régihez vagyunk/vagyok szokva. (randán mondtam, bocsánat) Érdekes amúgy, mert én alapból meg nem néznék egy ilyen filmet, de ez valahogy megmaradt - az első legalábbis - gimis koromból. Ha jól emlékszem, 1988 vagy 89 nyarán láttam előszőr, a szegedi kertmoziban... Jesszus, egy évezred telt el azóta ... :)
0
2009. március 14., szombat 23:19
Hú, hát a két Ghostbustersre meg a Gooniesra én is lecsapnék, mint gyöngytyúk a takonyra, ha egyszer megjelennek.
0
2009. március 14., szombat 21:52
Tud valaki az Over the top (Túl a csúcson; Stallone) filmről bármit? Hihetetlen, hogy ezt a (számomra) klasszikus darabot még nem adták ki :-(((

Egyáltalán melyik kiadótól lehetne ezt megkérdezni?
0
2009. március 14., szombat 21:08
Íme a válasz levél:

-Mad Max /Mad Max/ 1979. (Vágatlan, szinkronizált változat!) Warner MAD MAX megjelenésének 30. évfordulója alkalmából speciális kiadást tervez a stúdió 2009 őszén.

-Mad Max 2.- Az Országúti Harcos /Mad Max 2 - The Road Warrior/ 1981.  (Vágatlan, szinkronizált változat!) Warner 2009 Q4-re tervezzük
-Mad Max 3.- Az Igazság Csarnokán innen és túl /Mad Max - Beyond Thunderdome/ 1985. Warner 2009 Q4-re tervezzük
-Szörnyecskék /Gremlins/ 1983. (Szinkronizált változat!) Warner 2009 ősz
-Szörnyecskék 2.- Az Új falka /Gremlins 2.- The New Batch/ 1990. (Szinkronizált változat!) Warner 2009 ősz. Folynak a tárgyalások a stúdióval a jogok kapcsán. Amennyiben kiadhatjuk, 2009 őszén meg is tesszük.
-Szellemírtók /Ghostbusters/ 1984. (Szinkronizált változat!) Columbia/Sony  A játék megjelenéséhez igazítja a SONY a megjelenést.

-Szellemírtók 2. /Ghostbusters 2./ 1989. (Szinkronizált változat!) Columbia/Sony  A játék megjelenéséhez igazítja a SONY a megjelenést.
-A Sötét Kristály /The Dark Crystal/ 1982. (Szinkronizált változat!) AZ EREDETI SZINKRONNAL!! Sony Próbáljuk kiharcolni, hogy valamelyik konfigurációra a SONY tegyen magyar szinkront is. Pontos dátumot még nem tudunk.
-Kincsvadászok /The Goonies/ 1985. (Szinkronizált változat!) Warner  Jelen pillanatban a stúdió nem tervez úrjakiadást. Amint lesz rá lehetőségünk, mindenképp szeretnénk szinkronosan kiadni.

0
2009. március 14., szombat 20:45
ja...és a thx-es felújított képpel és eredeti hanggal,mert amit találtam neten,még az is egy nagyon csúnya buta verzió volt:(
0
2009. március 14., szombat 20:43
De igen tervezik, nekem legalábis azt mondták.
0
2009. március 14., szombat 20:01
Most megy a Willow a TV-ben. Bár ez is megjelenne végre eredeti szinkronnal.
0
2009. március 14., szombat 14:57
Remélem azért jönni fog. Baj az, hogy már a feliratos díszdoboz se kapható.
0