Farinelli,a kasztrált Jekyll és Hyde -Michael Caine Hasfelmetsző Jack -Michael Caine A domb Morituri
0
2009. március 26., csütörtök 10:01
91
Legénylakás Haver, haver Charly Sógorom a zugűgyvéd Estléy habfürdővel Tengerre, tata Próbaidő Kifulladásig
0
2009. március 26., csütörtök 9:26
91
Eszkimo asszony fázik Barbarella Arzén és levendula (szinkronnal) Kes (Ken Loach)
0
2009. március 25., szerda 22:58
2
Megjelenhetne már az - Ösztön
újból a - Delicatessen - Lúdas Matyi mese verzió
és magyar szinkronnal a - Blues Brothers
0
2009. március 25., szerda 20:16
546
Összegeztem az eddigi hozzászólásaimat, illetve "kicsit" ki is egészítettem, de így sincs benn minden:). Próbáltam csoportosítani is őket. Van olyan, ami már megjelent, de ugye a joglejárat, néhol a szinkron hiánya, a legtöbb viszont a számomra fájdalmas hiány az itthoni palettáról.
Trükkös Halál 2 Leszámolás Kis-Tokióban Spionfióka G.I.Jane Bűvölet Egy gyilkos agya Pillangó-hatás Robin Hood /Costner/ Farkasokkal táncoló Túl a csúcson
Gyilkos bábok Poltergeist Hullajó Mesék a Kriptából összes Harapós nő A vörös/téglás/ ház Carpenter: A köd Viaszbabák háza A ház hideg szíve Amityville /1979/ Gyerekjáték 1-5.
Trisztán és Izolda /1998/ Koldus és királylány /1997/ Az álomherceg legendája /1996/ A herceg menyasszonya Jégkirálynő /Katarina Witt/ Legenda /Tom Cruise/ Az Aranyrózsa barlangjában Gyermek az időben Az utolsó csillagharcos
A jövőből jött lány minisorozat Tűzsivatag minisorozat Tövismadarak Vörös haj, tengerzöld szemek
Cannon Movie Tales élőszereplős filmek: Hófehérke Békaherceg A szépség és a szörnyeteg Csipkerózsika Piroska és a farkas Rumpelstiltskin Jancsi és Juliska A császár új ruhája
Álomherceg /Samantha Morton/ A skarlát betű Tisztességtelen ajánlat Only you /Marisa Tomei/ A 200 éves ember A hírek szerelmesei Aludj csak, én álmodom Halhatatlan szerelem Miss Daisy sofőrje Párizsi diáklány Pleasantville Rózsa és tövis Nell, a remetelány Más, mint a többiek Vágta Tökéletes világ Sólyomasszony
Kerge Kacsák Nőstényördög Oscar A linguini incidens Top Secret A rock and roll ördöge
Rikkancsok Gombháború /1994/
Mofli, az utolsó koala Mosómacik Titokzatos Aranyvárosok Elsüllyedt világok /elkezdték:)/ Gumimacik Nyomorultak Oggy és a svábbogarak Sailor Moon összes Dragon Ball összes
Good Housekeeping Kids sorozat: Korzikai fivérek A fekete tulipán
Karácsonyi ének /1982/ Állatfarm A mikulás és a varázsdob
Disney filmek
Hogyan kell egymilliót lopni? Álom luxuskivitelben My Fair Lady Római vakáció
Stephen King regényekből/forgatókönyve alapján: Carrie /régi és újabb/ Cujo Christine Tűzgyújtó Állj mellém Alvajárók Halálos árnyék A mángorló Dolores Sorvadj el! Az Az Aranykor A rémkoppantók Végítélet Langolierek Az évszázad vihara A rózsa vére A holtsáv sorozat
0
2009. március 24., kedd 18:57
663
Ez jöhetne már! :-)
0
2009. március 15., vasárnap 17:13
6925
Persze,hogy nem.Mint ezerszer írtam már, a nyomott árainkkal a saját piacunkat és vágyainkat tesszük tönkre.
0
2009. március 15., vasárnap 17:08
9489
No és a jelenkor dvd-piacán az szerinted vállalható? Azt hiszem, mindketten tudjuk a választ ....
0
2009. március 15., vasárnap 17:07
6925
Fel is lehetne újítani a hangot,de akkor egy kicsit drágább lenne.
0
2009. március 15., vasárnap 13:30
7271
Azért bízom benne, valamit sikerül rajtuk javítani, mivel (ahogyan sokaknak a BTTF) nálam ezen filmek szinkronja égett az agyamba annak idején kitörölhetetlenül. Persze, ha új szinkronnal érkeznek, mindenképpen megveszem, csak a szám íze lesz keserű.
0
2009. március 15., vasárnap 11:43
14593
Pénteken volt az m2-n éjjel a Csapnivaló, valaki igazán kiadhatná. CORNER-ék profiljával egybe is vágna, mert annó az Odeon adta ki VHS-en.
Ami még kéne, a Merénylet (Assassination) Bronson bácsival. Tegnapi friss élményeim közé tartozik. Lehetőleg eredeti szinkronnal. Ha azon múlik, fel tudom ajánlani hozzá. :)))
0
2009. március 15., vasárnap 11:40
14593
InterCom / Fantasy Film / FHE (mivel a Warner keze is benne van a forgalmazásában).
0
2009. március 15., vasárnap 11:23
7926
Egyébként ez érdekes,mert a kiadók sok mindent nem vállalnak be,de egy-két elvetemült fazon,otthoni körülmények között,olyan hangtisztítást,időzítést visz végbe ami sok kiadónak nem sikerül.Valljuk be,talán nem is érdekel sok kiadót.Nekem az említett film is élvezhető minőségben van meg./Bár,igaz rég láttam,lehet hogy kicsit megkoptak az emlékeim. :)/
0
2009. március 15., vasárnap 11:17
9489
Annyira... de azért csak fel kellett hangosítani a tv-t, és csak sisitergett az egész. Lehet, hogy mi azt mondjuk, vállalható, de szerintem egy kiadó nem tenné.
0
2009. március 15., vasárnap 11:16
9489
Az évezredet képletesenk szántam..:)
0
2009. március 15., vasárnap 11:15
7926
Pedig annyira nem rossz az a szinkron minőség! :)
0
2009. március 15., vasárnap 11:10
42
szerintem csak 2 évtized
0
2009. március 15., vasárnap 10:57
9489
Nem olyan régen volt a Ghostbusters a tvben, azt hiszem, akkor téma is volt itt, hogy mennyire rossz az eredeti szinkron minősége. Az a baj szerintem, hogy ha meg is jelennek, max újraszinkronnal, márpedig mi, akik ezen nőttünk fel - vagyis én - a régihez vagyunk/vagyok szokva. (randán mondtam, bocsánat) Érdekes amúgy, mert én alapból meg nem néznék egy ilyen filmet, de ez valahogy megmaradt - az első legalábbis - gimis koromból. Ha jól emlékszem, 1988 vagy 89 nyarán láttam előszőr, a szegedi kertmoziban... Jesszus, egy évezred telt el azóta ... :)
0
2009. március 14., szombat 23:19
7271
Hú, hát a két Ghostbustersre meg a Gooniesra én is lecsapnék, mint gyöngytyúk a takonyra, ha egyszer megjelennek.
0
2009. március 14., szombat 21:52
616
Tud valaki az Over the top (Túl a csúcson; Stallone) filmről bármit? Hihetetlen, hogy ezt a (számomra) klasszikus darabot még nem adták ki :-(((
Egyáltalán melyik kiadótól lehetne ezt megkérdezni?
0
2009. március 14., szombat 21:08
216
Íme a válasz levél:
-Mad Max /Mad Max/ 1979. (Vágatlan, szinkronizált változat!) Warner MAD MAX megjelenésének 30. évfordulója alkalmából speciális kiadást tervez a stúdió 2009 őszén.
-Mad Max 2.- Az Országúti Harcos /Mad Max 2 - The Road Warrior/ 1981. (Vágatlan, szinkronizált változat!) Warner 2009 Q4-re tervezzük -Mad Max 3.- Az Igazság Csarnokán innen és túl /Mad Max - Beyond Thunderdome/ 1985. Warner 2009 Q4-re tervezzük -Szörnyecskék /Gremlins/ 1983. (Szinkronizált változat!) Warner 2009 ősz -Szörnyecskék 2.- Az Új falka /Gremlins 2.- The New Batch/ 1990. (Szinkronizált változat!) Warner 2009 ősz. Folynak a tárgyalások a stúdióval a jogok kapcsán. Amennyiben kiadhatjuk, 2009 őszén meg is tesszük. -Szellemírtók /Ghostbusters/ 1984. (Szinkronizált változat!) Columbia/Sony A játék megjelenéséhez igazítja a SONY a megjelenést.
-Szellemírtók 2. /Ghostbusters 2./ 1989. (Szinkronizált változat!) Columbia/Sony A játék megjelenéséhez igazítja a SONY a megjelenést. -A Sötét Kristály /The Dark Crystal/ 1982. (Szinkronizált változat!) AZ EREDETI SZINKRONNAL!! Sony Próbáljuk kiharcolni, hogy valamelyik konfigurációra a SONY tegyen magyar szinkront is. Pontos dátumot még nem tudunk. -Kincsvadászok /The Goonies/ 1985. (Szinkronizált változat!) Warner Jelen pillanatban a stúdió nem tervez úrjakiadást. Amint lesz rá lehetőségünk, mindenképp szeretnénk szinkronosan kiadni.
0
2009. március 14., szombat 20:45
1560
ja...és a thx-es felújított képpel és eredeti hanggal,mert amit találtam neten,még az is egy nagyon csúnya buta verzió volt:(
0
2009. március 14., szombat 20:43
216
De igen tervezik, nekem legalábis azt mondták.
0
2009. március 14., szombat 20:01
4078
Most megy a Willow a TV-ben. Bár ez is megjelenne végre eredeti szinkronnal.
0
2009. március 14., szombat 14:57
4078
Remélem azért jönni fog. Baj az, hogy már a feliratos díszdoboz se kapható.