Nem is tervezik, én is rákérdeztem. Mondjuk, nekem megvan a MAD MAX-trilógia, szép, magyar, feliratos DVD-n.
0
2009. március 14., szombat 14:51
17243
aztán készpénznek ne vegyétek. én még a hírét sem hallottam, hogy ilyet tervezne a FHE.
0
2009. március 14., szombat 14:29
4078
Fasza de jó lenne mielőbb:)
0
2009. március 14., szombat 11:58
216
Mintha olyasmit hallottam volna, hogy vagy ez évvégén, vagy pedig jövőre!
0
2009. március 14., szombat 10:37
4078
szinkronos Mad MAx trilogia mikorra várható?
0
2009. március 14., szombat 9:13
7271
Oké, értem, és köszi. Akkor várok tovább türelemmel. És bocsi a zsezsgésért, csak mivel olvastam, hogy szóba került, bepróbálkoztam. :-)
0
2009. március 14., szombat 0:24
3495
egen.. azóta egy másodpercet sem haladtam a vágásban. no meg filmet is lehetne forgatni az eltelt időszakról.. és a következő is kellően zsúfolt lesz, de hidd el igen szeretnék már vele foglalkozni végre. meg ott a nincs kiút, a baseball bikák és a többi is.. emlékszem én :)
0
2009. március 14., szombat 0:07
7271
Szia Cé!
A szinkronos Farkasokkal táncoló rendezői változatáért mikor jelentkezhetem? ;-) Emlékszel még a levelezésünkre ezügyben? Nem tegnap volt... :-)
Üdv!
0
2009. március 13., péntek 23:25
3495
A Costner filmek nálam régóta kiemelt figyelmet kapnak.. :) Minden téren referencia kiadvány az a 3lemezes angol amely nekem is megvan. Szép lenne ha otthon is kiadnák. No de mindig könnyebb a kifogásokkal jönni.. :s
0
2009. március 13., péntek 23:05
43
Aktualitása miatt is, Feltámadt a tenger c. magyar film, korhű diszletekkel és nagyon-nagy szinészekkel. Hiánytpótló alkotás.
0
2009. március 13., péntek 22:15
3
Sziasztok!
Tudom reménytelen, de nekem a Csillagkau SG-1, és az Atlantis hiányzik legjobban a polcomról. Sorozatból ezenkívül jöhetne a Dad s Army, Generation Kill (Gyilkos megszállás). Mel Brooks filmjei közül például a Lenni vagy nem lenni c. film is megjelenhetne, nem csak az Űrgolyhók. És ha álmodunk álmodjunk nagyot. Szívesen látnák több díszdobozt. Pl. MARVEL-t ahol az X-men, Pókember, Hulk, Fantasztikus négyes, Vasember, stb együtt legyen. Mint a Hihetetlen Hulk végén kiderül előbb-utóbb úgyis össze akarják hozni őket. Vagy lőszeresrakasz alakú világháborús díszdoboz, természetesen fémből. :) Ezeket még a válság ellenére is beszerezném...
0
2009. március 12., csütörtök 23:07
2443
Vártam már, hogy mikor szólalsz meg az ügyben. :) Különben nagy hiányosság. Még, ha nem is a 3 lemezes verziót, de legalább a rendezőit kiadhatnák...
0
2009. március 12., csütörtök 22:45
3495
Az Magyar Televíziós szinkron és az M1-en ment először. Sok-sok hónappal később ismételte a Duna TV, majd a Cool TV.
0
2009. március 12., csütörtök 22:38
136
light blast1985,fehér szellem1987,elszabadult indulatok,fenyegető telefon,újjászületés,utolsó választás,ma este harapok,csendes égzengés,halálos játék1991
0
2009. március 12., csütörtök 20:45
4078
Alejandro Jodorowsky
El Topo Santa Sangre Holy Mountain
0
2009. március 12., csütörtök 20:15
4078
Hát igen. Az ember feketén jobb kiadványokhoz juthat, mint egy-két eredeti esetében.
A lsitáról lemaradt, de pótolom:
A szamuráj (Melville-Delon) Berlin fölött az ég (Wim Wenders)
0
2009. március 12., csütörtök 19:50
1560
Ráadásul a Farkasokkal-ból már létezett a hosszabb és már rajongói változat is a Duna tv által leadott Szakácsival elkészített újraszinkronnal,mikor a kiadó itthon Magyarországon először kiadta a mozis verziót...
0
2009. március 12., csütörtök 19:13
16458
The 4400 - 4. évad után kasza, de az első 3 évadot megvenném, ha megjelenne - a második évadon van a németeknél magyar felirat, csak az 1. és a 3. évadot kéne felirattal valakiknél megjelentetni :D
Más filmek amik jók lennének vágatlanul- némelyik megjelent már felirattal(ahol létezik eredeti szinkronnal mondanom se kell ):
Kurosawa: A hét szamuráj (Shichinin no samurai) - lehető leghosszabb változat legyen A vihar kapujában (Rahsomon) Véres Trón (Kumonosu jo) A testőr (Yoimbo) Rőtszakállú Álmok
Takashi Miike Ichi The Killer IZO
Dario Argento: Suspiria Phenomena Inferno Deep red / Profondo Rosso Opera Tenebre Mother of Tears A Stendhal szindróma A 9 farkú macska
Michele Soavi: Dellamorte dellamore Stage Fright The church The Sect
Lucio Fulci New York Ripper Zombi 2 Don t Torture Duckling
Jörg Buttgereit Schramm Der Todesking Nekromantik
David Cronenberg Porontyok Scanners
Wes Craven Last House on the left Hills have eyes
Tarr Béla A londoni férfi Szabadgyalog Panelkapcsolat
Takashi Kitano Kikujiro nyara (Kikujiro no natsu) Nyár, Csend, Tenger A kölykök visszatérnek Tűzvirág (jó lenne újra)
Michael Haneke Furcsa játék (Funny Games - eredeti)
Radírfej (David Lynch) Legenda (Ridley Scott) Szamurájlázadás (Kobayashi filmje) Jób lázadása (Oscarra jelölt magyar remekmű!)
Szinkronos újrák: Holt költők társasága Volt egyszer egy vadnyugat Jó reggelt Vietnam Szárnyas fejvadász Köd (Carpenter) - megjelent, de nem kapható Cinema Paradiso - rendezői változat (szintén nem kapható sajnos) Farkasokkal táncoló (hosszabb változat)
+
Bolond Pierrot által felsorolt Ingmar Bergman filmek ,de én örülnék, ha a Fanny és Alexanderből a hosszabb változat jönne.
0
2009. március 12., csütörtök 14:41
14593
Létezik DVD-n magyar felirattal, angliából berendelhető. Magyarországi forgalmazása kizárt (sajnos)...
0
2009. március 12., csütörtök 14:25
4078
Az eredeti és első Star Trek sorozat nemjön valaha DVD-n? Az egyetlen Star Trek sorozat amit megvennék. Igazi retro sci-fi amit azóta is másolnak előszeretettel a későbbi ST sorozatokban.
0
2009. március 12., csütörtök 0:43
1560
Wargames-re most bukkantam rá 720p-ben,hát le is ragadtam megint előtte:)
0
2009. március 12., csütörtök 0:41
1560
Pedig a Szerepcsere számomra rendkívül előnyös lett a Dörner-Kerekes újraszinkronnal..Jakab Csabát annyira nem komáztam Eddie-hez
0
2009. március 11., szerda 23:05
3721
Jaaaj és a "Kamutanú" Steve Martinnal és Rick Moranis-szel!