Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2008. november 5., szerda 9:48
Kedves Mr Barna!

Az ajánlat című mi hozzuk ki DVD-n, valamikor a jövő év első felében. A specifikációkról egyelőre sokat nem tudunk mondani, de amennyiben lehetőségünk mutatkozik rá (mint a Bosszú trilógia vagy legutóbb a Párizs, szeretlek! esetében), felhelyezzük a kiadványra a DTS hangsávot.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. november 5., szerda 9:40
Ma is tudnak.
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 8:27
igen, igazad van; én írtam rosszul; szóval "csak" a szinkron lett hiányos :-( gyanítom tv-ben meg vhs-en is így jelent meg a szinkronos változat! de profi munka lett így :D
0
2008. november 5., szerda 0:17
ez snobos volt .(  ennél a filmnél mindegy miben van, a hangja csodálatos ,hangulata megvan, nem hiába kapott annyi díjat, sztem ha ki is adják a DTS nem megy rá, nálunk nem nagyon raknak fel... bár igazából sima felirat is elég lenne dd5.1hez :)
0
2008. november 5., szerda 0:11
2dvd DTS? bár voltak idén csodák már :)  de mire kiadják már hegyekbe lessz nálam a 2dvd-s bookletes + fémdobis :P
0
2008. november 5., szerda 0:09
Október 9. volt a mozibemutató, majd jövőre bizti megjelenik...
0
2008. november 5., szerda 0:05
ja hogy ne csak offoljak:
adják ki!

Az ajánlat (THE PROPOSITION) 2005  2dvd -nek, DTS -el! állati jó western?eastern mert inkább keletebbre van tőlünk :)
0
2008. november 5., szerda 0:03
persze ....
de igazából nyilván közhely hogy rengeteg filmet(sőt ki sem adták itthon) a kinti cuccról tömik be, oszt a hangot érdekes profi mód ráteszik :D  nincsenek is jogi + kiadási problémák meg viták.... vazz...  néha bánom hogy bővítem az eredeti dvd nézők táborát ;D
0
2008. november 4., kedd 23:59
Még jó, hogy az angol DVD is a vágatlan filmet tartalmazza. :)))
0
2008. november 4., kedd 23:56
igen :D  ügyes emberkék szép munkája ;)  ilyen az abyss "szinkronos" is :P az is korrekt munka...de pszt ám...
0
2008. november 4., kedd 23:55
Akkor ha jól értem, csak a szinkronja hiányos, képileg megvan minden?
0
2008. november 4., kedd 23:53
néda csak nem? azt a verziót én is megcsiptem ;DDDDDd
0
2008. november 4., kedd 23:52
van vágott változat, ahhoz nem csináltak szinkront itthon ott a kálózba csak a felirat megy , 1-2 perc csak vagy annyi sem, a "csúnya " szöveget szedték ki a cenzorok valójában :)
0
2008. november 4., kedd 23:49
Na ja, a 90-es évek legelején még tudtak nívós szinkronokat gyártani, akkoriban csináltatta az MTV a szinkront hozzá, 1992-ben vetítették először, a "Fantasztikus filmek" sorozatban.
0
2008. november 4., kedd 23:45
Hát... nagyon szemezek az angol BD-vel, de eléggé megoszlanak a vélemények arról a kiadásról. Valahol még megvan VHS-en szinkronnal, de az eredeti hangot semmi nem tudja überelni, emellett iszonyat rég láttam már magyarul. English-ül meg végig megértem hálistennek. :)))
0
2008. november 4., kedd 22:36
Szerencsére jó korban készült a szinkronja
0
2008. november 4., kedd 22:35
Ha igényt tartasz rá, átírom örömel!
0
2008. november 4., kedd 22:32
Lehetséges, hogy tényleg így van, mert egy mozzanatra én is emlékszem, ami hiányzott a legelső tévés vetítésből: amikor a Herceget szitává lövi az Elnök, akkor nem látjuk, amint a Herceg elvágódik a golyók becsapódásától. Csupán alig pár képkocka, mégis észrevehető a hiánya...
0
2008. november 4., kedd 22:30
A Schindler Listája szinkronos verziójáról lehet valamit tudni? Lesz egyáltalán?
0
2008. november 4., kedd 22:29
Nekem van egy szinkronos házi dvd-m, menüvel-extrákkal és ott sok rész van feliratozva a szinkronok között (néhol csak másodpercekről van szó)
0
2008. november 4., kedd 22:26
Ha jól tudom, a New York-nak nincs vágott változata. Vagy rosszul emlékszem? Komolyan érdekel a téma, mert az egyik kedvenc filmemről van szó...

Van egy plusz jelenet, a film eleji rablás, amit nem raktak bele a kész változatba, és az angol kiadású DVD extrái között szerepel.
0
2008. november 4., kedd 21:45
Pár hónappal ezelőtt a Select ígérte a megjelenését őszre, de gyanítom hogy nem lesz belőle semmi pedig én is nagyon várom.
0
2008. november 4., kedd 21:40
Már mindkettőnél érdeklődtem, sőt a Best Hollywoodnál és a Caesar Filmnél is de sajnos mindenki nemleges választ adott.
0
2008. november 4., kedd 21:22
és ami még jöhetne:

A szél dühe
Viva Django <- ezt mondjuk kiadja elvileg Ultrafilm de kérdés mikor :S
Mr Milliárd (dupla szinkronnal)
Atyai pofonosztó
Őrangyalok sorozat
Az igazi és a hamis
Bosszú El Pasoban (dupla szinkronnal, és a plusz részekkel kibővítve; akár felirattal)
Morcos misszionáriusok
Hannibal (BS és TH első ha nem is közös de mégis fontos filmjük)

Dredd Bíró
Bosszú börtönében ÚJRA

Menekülő ember
Terminátor 2. (a "sima" változatot, nem kellenek a plusz részek)

etc
0
2008. november 4., kedd 21:17
Azóta rájöttem ám! ;)
most posts by TM
0