Keresés

Filmek, amiket kiadhatnának végre

2008. november 4., kedd 21:15
A Budapest film kiadhatná végre A LÁNGLOVAGOK (Backdraft 1991) Universal filmet.
0
2008. november 4., kedd 21:08
A "Heros" az Hősök akart lenni. :-)
0
2008. november 4., kedd 21:04
Escape from New York RENDEZŐI VÁLTOZAT (2 dvd)

a magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen

hang magyar DD 2.0 (régi szinkron), magyar DD5.1 (egy új szinkron a vágatlan változathoz), angol DD 5.1, angol DTS, olasz 1.0, német 1.0 + audiokommentár(ok)

extra magyar felirat a plusz részeken
(csak a vágott szinkron választása esetén jelenik meg)

Escape from New York (egylemezes változat)

a magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen

hang: magyar DD 2.0, angol DD 5.1, angol DTS

megjegyzés: a film vágott változata

tudom, álmodik a nyomor ;-) :(
0
2008. november 4., kedd 20:53
Így van, nagyon szerettem. Értelmes, tanulságos sorozat volt, az első sorozat az RTL-ről amit indulás óta néztem. A széria záró epizódra mai napig jól emlékszem, megvan kazettán, néha megnézem, döbbenetes, hogy Melissa Gilbert a szemünk láttára lett cserfes kislányból felnőtt. Egy egyszerű kis kiadásnak is nagyon örülnék.
0
2008. november 4., kedd 20:46
Mi az a "Heros"? Valami német varázsló?
most posts by TM
0
2008. november 4., kedd 20:45
Egy sorozat Amerikából, amikor még tudtak értelmes, nívós filmeket készíteni.
Manapság egyre kevesebb az ilyen.
0
2008. november 4., kedd 20:07
A Farm ahol élünk című sorozatot igazán kiadhatnák már egyszer. Sajnos semmi esélyt nem látok rá. Az RTL-en kétszer is leadták és baromi nagy sikere volt. De bezzeg a Heros-nak már szerintem a 29-edik évadját is kiadták.....
0
2008. november 4., kedd 20:06
Most néztem utána a film a Universal Pictures tulajdona, így vagy a Selectnél vagy a BuFinál érdeklődj a DVD megjelenésével kapcsolatban...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 4., kedd 20:02
Morten! Kitartó vagy, az már biztos. :-D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 4., kedd 19:48
Azért az "Egy asszony illata" című filmről se feledkezzünk meg. Tőlem akár még a Caesar Film  is kiadhatja.
0
2008. november 4., kedd 19:23
Szép Estét!

A kétszáz éves ember és a Holt költők Társasága című filmek jöhetnének már újra, szinkronnal.
Tudom a Holt költők Társasága most is kapható, csak elég drága és feliratos.
0
2008. október 29., szerda 9:34

De ha már lehet válogatni... akkor bárki csak ne a Caesar film adja ki!!!!
0
2008. október 29., szerda 9:25
Amit kiadhatnának végre - most írom le századjára, de valószínűleg ehhez is kellenne petíció:)

Moby Dick (1956)

Főszerepben Gregory Peck - élete legjobb alakítása.

Egy későbbi változat sem ér fel ehhez a mesterműhöz, amely a legjobbika az irodalmi feldolgozásoknak. Bár sohasem nyafogtam az eredeti szinkronokért, de ezt a filmet nem tudom elképzelni máshogy, mint az eredeti, Sinkovics Imre féle szinkronnal.

Szóval ha ez a film, az eredeti szinkronjával kijön, akkor ígérem a mélyen tisztelt kiadónak: BÁRMENNYIÉRT!

0
2008. október 29., szerda 9:00
Jé, nem is rossz ötlet! Lehet hogy megfogadom.:-)
0
2008. október 29., szerda 0:33
Regisztrálj még néhányszáz néven, úgy követeld. Talán hamarabb célt érsz, mint hogy minden héten beírogatod. ;-)
0
2008. október 28., kedd 13:47
Ja én meg Kurosawa díszdobozt akarok!!!
0
2008. október 28., kedd 13:46
Én annak jobban örülnék ha végre megjelenne valahol vágatlanul az összes Péntek 13 rész. Eddig ugyanis tudtommal csak az első jött ki vágatlanul. A többi sehol sem jelent meg így.
0
2008. október 28., kedd 13:36
Kiadhatnának már egy Péntek 13 díszesdobozt, úgyis jön az új rész. Ha már Freddy is jön...állítólag(halkan megjegyezve).
Akár szinkron nélkül is...csak jönne már...
0
2008. október 28., kedd 0:12
Az "Egy asszony illata" című filmet, ha még nem említettem volna. Ja, és a "Szökésben" című filmet Alec Baldwin-nal és Kim Basinger-rel a főszerepben.
0
2008. október 27., hétfő 23:50
Szeress, ha tudsz! (Playing by Heart)

ezt újra kiadhatnák. a felét láttam egyszer az m1en tetszett a vége de kíváncsi lennék az elejére is plusz azóta se láttam, hogy egy csatorna is vetítené.
0
2008. október 26., vasárnap 9:02
Igazad van:

Dragonslayer (1981),
Legend (Tom Cruise),
Outlander (Jim Caviezel).

Bár ez utóbbi igencsak friss mozi, de attól még jöhetne.
0
2008. október 26., vasárnap 0:55
khmkhm... Radírfej ... khmkhmmm, csak, hogy legyen ON is ezen az oldalON (ami nálam 15 hozzászólást jelent)
0
2008. október 26., vasárnap 0:49
Nem rajtam kell, vagy a 0% poéntartalommal bíró hozzászólásaimon!
0
2008. október 25., szombat 22:42
most röhögni kell.várjál röhögök.hahaha.
0
2008. október 25., szombat 22:33
Vagy bogár mászkál a klaviatúrán és lenyom egyes billentyűket.
0