T. Odeon! ezt írtátok 2006.03.21-én: "Kedves Mindenki! Véglegessé váltak az Akira vidéki körútjának állomásai! Ezek szerint a kópia a következő útvonalon fog mozogni: 04.06-12 Nyíregyháza 04.13-19 Debrecen 04.20-26 Miskolc 04.27-05.03 Pécs, Apolló mozi 05.04-10 Győr, Hrabal mozi 05.11-24 Szeged 05.25-31 Békéscsaba Reméljük ezzel mindenki számára elérhető lesz a film! Jó szórakozást Mindenkinek!"
Győrben a MEDIAWAVE van ebben az időpontban (részben) a Hrabal moziban. Mikorra módosult a bemutató Győrben?
0
2006. április 7., péntek 1:28
2938
Tudom, hogy ez itt off, de mivel volt rola szo es jo kedvem lett a hirtol. Szoval Odeon! Kiralyok vagytok a hazban. :) Miert? Mert bosszu trilogia, mert lesz doboz es mert gondoltok rank is, akik rogton megvettuk az oldboy-t es dobozhoz juthatunk mi is. Bar meg egy evet kell ra varni, legalabb tudjuk, hogy lesz. Azt hiszem sokak neveben irhatom, hogy koszonjuk. :)
0
2006. április 6., csütörtök 23:55
264
Sziasztok!
Még egy kis információ! Nagyon sok kérdés érkezett hozzánk a bemutató óta az evőpálcikával, a poszterrel és a pólókkal kapcsolatban. Az evőpálcika kifejezetten a díszbemutatóhoz készült, a posztereket a készlet erejéig az Odeon-Lloyd mozilátogatóinak adtuk ajándékba. A pólóról viszont folynak az egyeztetések az xpress-szel. Nagy örömmel segítenének nekünk, hogy a pólók innen megrendelhetők legyenek. Remélhetőleg a jövő hétre sikerül megoldanunk ezt a lehetőséget és a DVD előzetes specifikációival (a dvdextrán már olvasható)előrendelhetővé válik a film is. A DVD megjelenési dátumát a budapesti anicon rendezvényhez próbáljuk igazítani, ahol az ünnepélyes bemutatója is lenne a DVD-nek, de ezt az időpontot jelenleg még nem tudjuk garantálni. Minden további friss információról a dvdextrán nyomon követhettek, valamint a kérdésekre mind a dvdextrán, mind itt igyekszünk a továbbiakban is válaszolni.
Odeon
0
2006. április 6., csütörtök 23:42
264
Sziasztok!
A vidéki Akira vetítések pontos helyszínei:
Nyíregyháza - Krúdy mozi, Debrecen - Apollo mozi, Miskolc - Kossuth mozi, Szeged - Belvárosi mozi, Békéscsaba Center.
A többi vidéki vetítési helyszínt már korábban sikerült megjelölnünk.
Jahogy. :) Tudomasom szerint az elso korben nyomott Oldboy elfogyott, szoval remelem bejott. En varom a trilogia masik ket reszet is illetve a haborus eposzt is erdemes volna kiadni.
0
2006. március 23., csütörtök 18:06
914
Nem erre gondoltam. Hanem hogy ha az Odeonnak üzletileg bejött az Oldboy akkor még lehet remény egy Akira DVD sikerre :)
0
2006. március 23., csütörtök 17:31
2938
A trilogia mind a harom resze bejott. Nekem a Mr es a Lady is bejott nagyon. Az Akirat pedig varom a kolcsonzobe es az is kiderul hamarosan :)
0
2006. március 23., csütörtök 17:03
914
Okés, igy érthető.
Szurkoljunk együtt :) Végülis ha az Oldboy bejött, még lehet remény!
0
2006. március 23., csütörtök 16:24
2178
ez azért érdekes... ha valaki animefan és pont az Akirát nem veszi meg, akkor az nem fan. szvsz...
0
2006. március 23., csütörtök 16:18
2938
Eszemben sincs tamadni. Nem fogalmaztam egyertelmuen ezek szerint. Szoval nem hangsulyoztam ki, hogy HA. Tehat legyen eleg vevo es legyen siker, csak felek, hogy az ar miatt nehez menet lesz. (lasd Kutyaszoritoban, amibol lett csupasz, egy lemezes verzio is fele aron, bar en ott sem ertettem meg azokat, akik nem a rendes kiadast vettek meg, bennem fel sem merult, hogy ne az jojjon velem).
0
2006. március 23., csütörtök 16:13
2178
Simpan nem lesz? :]
0
2006. március 23., csütörtök 15:47
914
Kár, pedig nagyon ütős moziban is :)
0
2006. március 23., csütörtök 15:44
1189
Nagyon örülnék neki, ha Park Chan-wook bosszú trilógiájának másik két része az Oldboyhoz hasonló kiadásban látna napvilágot. Nagyon nézegetem a neten a koreai kiadást a másik két filmből, de ha itthon kijönnének akkor vevő lennék rájuk. Hogy témánál legyek, 6000 Ft-ot én nem sokallom az Akira-ért, ha tényleg olyan lesz mint amilyennek mondjátok. Moziba sajnos nem tudtam elmenni, de DVD-n mindenképp beszerzem.
0
2006. március 23., csütörtök 15:44
914
állsz = áll
0
2006. március 23., csütörtök 15:42
914
Egyébként tényleg nem állsz szándékomban kiforgatni a szavaid. Mindössze az alapján irtam amit irtam amit beirtál. Szóval még 1x: NO OFFENSE!
0
2006. március 23., csütörtök 15:18
914
"A 6e forintos aron pedig csak meglepodtem. Az ugyanis keves, hogy az anime fanok megvasaroljak (es sokan kozuluk sem fogjak, lehet tagadni, de igy van), ez igy meg bukta. Akkor fog mukodni ez a kiadas uzletileg, ha az anime fanokon kivul is lesz hozza vasarlotomeg. Marpedig itthon nem tendencia ennyiert filmet venni, legyen barmilyen kiadas is." - Jé ezt nem te irtad? Mind1. Azt hittem itt azt fejtegeted hogy bukta lesz... De ezek szerint ezt én csak alattomos módon beleláttam a szövegedbe :) Szerintem ne vitatkozzunk! Felesleges.
0
2006. március 23., csütörtök 15:07
2938
Egy vevotok mar van ra. :)
0
2006. március 23., csütörtök 15:05
2938
Jo igy kiforgatni a szavaimat ;)
Mit is irtam? Ha nem lesz eleg vasarlo, akkor bukta, ezert feltem a kiadvanyt ezen az aron. Csak, hogy tiszta legyen a kep, ha nem kiforgatasrol, hanem nem ertesrol van szo. Ja igen, meg ha jol emlekszem azt is irtam, hogy en drukkolok a kiadvanynak, ami igaz is. Ha pedig megneztem a kolcsonzoi verziot, akkor eldontom, hogy tamogatom en is vagy sem. A 6 penzes ar egy remek kiadvanynal nem erdekel. A megjelenes napjan hoztam el a rendezoi Tiszta Romancot es a Kutyaszoritobant is ennyiert. De latatlanban nem tud rabeszelni senki.