Keresés

AKIRA

2006. március 23., csütörtök 14:46
Sziasztok!

Úgy néz ki lesz trilógia! Azonnal megírjuk mihelyst 100%, de mi sem bírunk magunkkal...

Odeon
0
2006. március 23., csütörtök 14:45
Jó igy a megjelenés előtt előre buktának elkönyvelni ;)
0
2006. március 23., csütörtök 14:35
En reszemrol megvarom amig lesz a kolcsonzokben, kiveszem, megnezem es ha jo akkor megveszem, ha nem akkor nem. Nem ertek egyet Arnoldal abban, hogy kene egy olcso verzio is. A 6e forintos aron pedig csak meglepodtem. Az ugyanis keves, hogy az anime fanok megvasaroljak (es sokan kozuluk sem fogjak, lehet tagadni, de igy van), ez igy meg bukta. Akkor fog mukodni ez a kiadas uzletileg, ha az anime fanokon kivul is lesz hozza vasarlotomeg. Marpedig itthon nem tendencia ennyiert filmet venni, legyen barmilyen kiadas is.
En egyebkent remelem, hogy ez es a gits is bejon az Odeonnak, mert akkor talan bevallalja vegre a tobbi Park filmet is, amikre viszont en vagyom. :)
0
2006. március 22., szerda 23:03
Látlak! ;) No meg persze magamat is. És még rengeteg filmrajongót, akik meghálálták a mesternek a filmet, az Odeonnak pedig, hogy eljuttatták hozzánk is. Jaj, de jó is ez! :)
0
2006. március 22., szerda 20:16
kérem szépen, íme az otomo mesternek kipostázott molino több száz aláírással. keresd meg a tidéet is! :) (figyelem, közel 7 megás file!)
0
2006. március 22., szerda 20:05
Hát én nemláttam de szerintem megveszem látatlanba :) Mint a legklasszikusabb animét + ez is egy oylan film amit támogatni kell hiszen akkor lesze sély több animére nálunk.
0
2006. március 22., szerda 17:50
igyekszem én is az elsők között megvenni. sajnos előfordult már, hogy egy-két dvd-ről lemaradtam, erről semmiképp nem akarok!
0
2006. március 22., szerda 17:37
én biztosan megveszem, és nem azért, mert egy király anime és "mekkora rajongó vagyok" stb., elsősorban azért, mert ez egy már-már klasszikus film, másrészt nagyon szimpatikus az odeon hozzáállása. megjelenik egy jó film remek tálalásban, sztem elfogadható áron - erről van szó. szerintem egyébként hamar el fog fogyni az össze lemez, szóval, ha kihagyod, magadra vess! :)
0
2006. március 22., szerda 17:29
Mi nem tetszett benne?
0
2006. március 22., szerda 17:05
Valóban ez egy olyan film ami mellett nem LEHET elmenni.
Szorosan mellette a Ninja Scrollal :)
A GItS nekem annyira nem jött be.
0
2006. március 22., szerda 17:01
Akkor meg miről beszélünk? :-)
0
2006. március 22., szerda 16:56
aki látatlanban vesz meg valamit, és később megbánja, hát úgy kell neki!:] többek között az ílyen esetek elkerülésére találták ki a kölcsönzőket...
0
2006. március 22., szerda 16:52
Igy igaz.

De abban talán mindenki egyetért hogy ez egy olyan film ami mellett nem lehet, de legalábbis nem érdemes elmenni.
0
2006. március 22., szerda 16:49
Én imádom az Akirát, de ide pontosan illik egy fórumba írt idézet mely szerint nem szabad hinni egyik oldalnak sem, van aki annak ellenére utálja, hogy ez egy alapmű, van aki azért imádja mert agyon hypeolt, és van aki azért mert tényleg egy király alkotás, ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

Az Akirában az a legszebb (a látványvilágán túl), hogy nem egysíkú a gondolatmenete és minden újranézés alkalmával fel lehet fedezni valami újat.
Én eddig kétszer láttam de még mindig nem értem teljesen :D
Szeretem az olyan alkotásokat amiken lehet filozofálgatni és nem mondanak ki minden választ egyértelműen.

Ellenben beszéltem már olyannal is aki megnézte az Akirát és majdnem kikészült tőle.
Szóval kinek a pap kinek a paplan.... ;)

0
2006. március 22., szerda 16:47
így van. A tékákban ott lesz az egylemezes, kölcsönzői változat. Egyébként Bálintnak is igaza van: aki akarta, már évekkel ezelőtt megnézte/megszerezte/lemásolta. Aki meg nem, az meg nem fogja 2500 forintért látatlanba megvenni, hanem kikölcsönzi, vagy megszerzi valahonnan.
0
2006. március 22., szerda 16:46
Várj és ha netán kijön 3000-ért és megveszi és nem tetszik majd neki akkor jobban járt? Úgy aztán tényleg kidobott pénz mert azzal együtt hogy a film sem tetszik neki, a birtokában lévő kiadás is igénytelen...

Egyébként tényleg alapfilm. Még az alapok között is nagyon alap :)
0
2006. március 22., szerda 16:42
Hmm... holis irtam hogy eldöntöttem helyetted hogy vedd meg?
Csak leirtam a véleményem (amivel szerintem egyetért majd az aki látta a filmet és tudatában van milyen igényes DVD kiadással fog nekünk előrukkolni az Odeon).
0
2006. március 22., szerda 16:29
és mivan, ha valaki megnézi és nem tetszik neki?! mert ez előfördulhat! akkor is vegye meg, mert ez egy alap anime?! ugyan...
0
2006. március 22., szerda 16:17
Ezt majd minden filmrajongo eldonti magaban, ha nem problema. Szerintem valahonnan beszerzem, megnezem es eldontom, hogy meg akarom venni vagy sem.
0
2006. március 22., szerda 15:32
Nem kell ennek a filmnek az élvezetéhez anime fannak lenni. Egy ilyen DVD-t kihagyni MINDEN FILMRAJONGÓNAK bün!
0
2006. március 22., szerda 15:10
Valoban ilyenekre vagyunk, de rolam tudod, hogy nem vagyok Anime fan, raadasul meg nem is lattam ezt, igy lehet, hogy kihagyom a DVD-t is.
0
2006. március 22., szerda 14:45
Szegeden remélem berakják a Belvárosi mozi nagytermébe, de jajj milyen későn. Szerintem tavaszi szünetemben átruccanok Debrecenbe
0
2006. március 22., szerda 14:16
Senki sem olvassa ezt a topicot? > _ <

Amúgy igen annyi.
0
2006. március 22., szerda 14:13
igen. szerintem nem sok ez egy teljes egészében magyar piacra gyártott, exkluzív és magyar extrákkal felvértezett, maximális külső és belső minőséget nyújtó kiadványért. pár topikkal arrébb pont ilyenek után vágyódunk. hát íme.
0
2006. március 22., szerda 13:42
6000Ft lesz az Akira?
0