Keresés

Sírhant művek - 4. évad (5 DVD)

2006. május 3., szerda 18:46
Lehet már tudni, hogy az ötödik évad mikor jön ki?
Külföldi oldalakonl már  láttam, de azok egy kicsit drágák nekem és még felirat sincs rajtuk.
0
2006. március 28., kedd 21:44
Valaki nem tudja esetleg ki az előadója és mi a szám címe annak a nótának, ami akkor csendül fel, amikor Clair az indulás napján felébred? Nathet mutatják álmában fehér cuccban, táncol énekel stb...na az a muzsika érdekelne.
0
2006. március 27., hétfő 14:50
A sorozat lezárása szerintem nagyon jól sikerült. Már legalább ötször megnéztem az utolsó 10 percét. Gyönyörű képek, gyönyörű zenével alatta(Sia - Breathe me).
Méltó befejezése a sorozatnak úgy, hogy tényleg le lett zárva minden. Nem marad benned az, hogy vajon mi lesz velük a későbbiekben és nem is vársz folytatást sem, hiszen egy kerek egész lett a végére.

Nem tudja valaki, hogy kiadják nálunk szinkronosan az első 2 évadot?

Most láttam a francia Six feet under oldalon egy díszdobozt. Megjelenés 2006. április 10. Ár: 210€. Ezt nálunk is kihozhatnák szinkronosan, tuti vevő lennék rá, meg gondolom még jó páran.

Linket nemt om hogy kell beszúrni, de itt megtudjátok nézni a "sírkőről" a képet:

http://www.sixfeetunder-france.com/DVD/zone2uk_integrale.php
0
2006. március 27., hétfő 2:18
Hát vége. Az utolsó részt ugyan már kedden adta az hbo, viszont technikai okok miatt csak a mai ismétlést tudtam megnézni... a befejezés kissé furcsa, egy picit bizarr, de szerintem sikerült jól lezárni egy amúgy sem hétköznapi sorozatot. Egy kicsit szomorkás is vagyok, hogy vége, de türelmetlenül várom az utolsó évad kiadását dvd-n.
0
2006. március 3., péntek 3:13
"Nekem az alsó széleszvászon folyamatosan ugrál és vibrál.Nem tudja valaki mit lehetne tenni?Másnál is előfordult ez a hiba?"

Nem számitógépen nézed? Az a rossz de-interlacing miatt lehet (pl. kapcsold ki a hardware-es gyorsitást, és sima, szoftveres de-interlacing-et tegyél rá).

Azt a kis törést az alján egyébként én is észrevettem, és közel sem ez az első eset - általában a direkt tv-re készült anyagoknál tapasztaltam ilyesmit. Vajon mi lehet az oka, és miért nem tüntetik el?
0