Keresés

The Descent - A barlang

2006. március 11., szombat 15:02
igen, átjött... :)
0
2006. március 11., szombat 15:01
SZÖRNYEK VANNAK BENNE?!!!!!   (Bocs, vicc volt...)
0
2006. március 11., szombat 14:58
az a gond, h ideírtam hogy szörnyek vannak benne és sokat látjuk őket? Ne viccelj már, a barlangról csak az nem tudja hogy szörnyfilm, aki a hetedikről nem tudja, hogy thriller :) Ha félrelértettelek volna, bocs.
0
2006. március 11., szombat 14:56
gondolod? oké, a harcias amazonos rész nem annyira veszélyes, viszont a szörnyek csupán a film utolsó harmadában tűnnek fel: ők azért elég nagy poénértékkel bírnak.
0
2006. március 11., szombat 14:55
Gondolkoztam hogy odaírjam e a szpoilert, de ebből a szóhasználatból úgysem fog semmit érteni az aki még nem látta. Egyébként szoktam szpojlerezni, de most nem láttam szükségét.
0
2006. március 11., szombat 14:52
dió hozzászólását lehetőleg csak az olvassa el, aki MÁR LÁTTA A FILMET. dió, lécci, bánj óvatosabban a film poénjainak feltárásával!
0
2006. március 11., szombat 14:49
Jó ez a film, csak ne mutattak volna meg ennyit a szörnyekből, meg ne ment volna át a végén a két csaj harcias amazonba. Az már túlzás volt. A "kamerás jelenet" viszont egyszerűen hihetetlen, ekkorát nem is tudok ugrottam e valaha moziban.
0
2006. március 11., szombat 14:48
Ja, látom, hogy túl későn nyomtam meg a "frissítés gombomat". Végre valami infó! :)
0
2006. március 11., szombat 14:47
nincs, de látod mi már csak ilyen primitív állatok vagyunk...:)
0
2006. március 11., szombat 14:47
Ha a vérre izgulsz, a Te filmed lesz. Ha az idegesítő dolgokat szereted a filmben, akkor is a Te filmed...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 14:46
Engem érdekel a film, azért jöttem be ide, hogy eldöntsem, megnézzem-e mostanában, vagy hagyjam. De tipitapi első hozzászólásán, a képeken meg Jama egy hozzászólásán kívül nem sokat tudtam meg. A képek jó véresek, remélem, azért ennél több is van benne. (nem vérből)
0
2006. március 11., szombat 14:46
Én soknak találom azért ezt a 10/10-et.
Biztos vagy benne? Számodra ez volt a tavalyi év filmje?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 14:44
Ez 10/10, de a Crash-t leszólod, érdekes ember vagy te...:)
0
2006. március 11., szombat 14:44
Hála Istennek, nem túl sok!
0
2006. március 11., szombat 14:43
Volt már rá példa a történelem során.
0
2006. március 11., szombat 14:42
A képek önmagukért beszélnek. Egy nő vértócsában fürdik. Oscar-díjat érdemelne egy ilyen film. Minden ember álma, hogy egyszer vérben fürödhessen!
0
2006. március 11., szombat 14:41
the descent (2005). a mókás-véres-akciós, és elsősorban tesco gazdaságos dog soldiers után neil marshall nagyobb költségvetéssel és menőbb stábbal a hóna alatt megmutatta, hogy kell horrorfilmet gyártani. az alapsztori rendkívül profán: van hat fiatal nő, akik felfedeznek egy barlangot az appalache-hegységben, aztán eltévednek, és miközben keresik a kijáratot, rájönnek, hogy nincsenek egyedül odalent.

amiért ez a film magasan kiemelkedik kb. az összes horrorfilm közül, amit úgy az elmúlt 10 évben gyártottak, az az, hogy egy másodpercig sem gondoltam arra, hogy ez csak egy film: tudod, "action"-től "cut"-ig tartó jelenetek sorozata, melyek között kávét szürcsölget a stáb. nem.

elképzelni sem tudom, hogy férhetett be a stáb ilyen szűk helyekre. marshall elemi erővel zúdítja a klausztrofóbiát a néző és szereplők nyakába, és nincsenek hamis fények, gyanús díszletek, de még a trendi kamerfarchtokról, megavágásokról is lemondanak a hatás kedvéért. így kell ezt. a film első fél órája épít, a következő fél óra nyomaszt, az utolsó fél óra pedig rombol. ismétlem: ROMBOL. az hagyján, hogy egyik egyik ijesztő mozzanatból a másikba botorkálunk, de a vérgőzös gore szerelmesei is tátott érzékszervekkel tapadnak majd rá a filmre, azt garantálhatom. és a hősnők? nos, ők is tartogatnak majd egy-két meglepetést.

nem randifilm, nem olyan összebújós paramulatság. magányos estére ajánlom: a vége főcím után jó darabig nem lesz kedved beszélgetni. s még egyszer annyi ideig enni sem. :) 1o/1o.
0
2006. március 11., szombat 14:40
Ez itt már senkit nem érdekel, ez a topik már élő szappanopera néven fut!
0
2006. március 11., szombat 14:38
Én beszétltem róla, még képeket is ettem be.
Neked tetszett? :)
0
Bocsánat, DE:

:D :D :D
0
Abszolút, amúgy nem tudom mért kell idejönnöd és a fejemhez vágnod azt amit már 10-en elmondtak, ha van rajtad frissítés gomb akkor sürgősen nyomd meg.
0
2006. március 11., szombat 14:37
A filmről nem beszél senki?
0
2006. március 11., szombat 14:35
Látom, előbbi zseniális észrevételem még mindig helytálló.
0
2006. március 11., szombat 14:30
Zseniális észrevétel!
Válasszatok meg az év legnegatívabb, legbunkóbb, vagy legszemetebb emberének, és találjatok ki valami újat!
0
2006. március 11., szombat 14:28
Jól van, látom itt kezd elharapózni a dedó.
0