Keresés

The Descent - A barlang

2006. március 11., szombat 14:28
Na akkor rekordot döntöttem, Mr. Erkölcsrendész!
0
2006. március 11., szombat 14:26
MDM!
A topik kidobóemberének képzeled magad? Kicsit szerintem higgadj le és olvass vissza!
Jamamura lehet, hogy néha nagyképű, de sosem volt ilyen bunkó hozzászólása mint neked.
Egy új ember nem ismer itt senkit és nem tagja a rendszernek, ezért az egész fórum új neki. Nem szabad első hozzászólásra elítélni valakit.
0
2006. március 11., szombat 14:16
mindenki=Jamamura Szadakó/Szása (Jómagad)
0
2006. március 11., szombat 14:14
És azért, mert Jama stílusa idegesít téged, mért érzed feljogosítva magad arra, hogy a stílusoddal mindenki mást idegesíts? Eddig egy állatfajnál láttam hasonló hozzáállást, az egyetemi doktoranduszoknál. De minden bizonnyal a kiképző őrmesterek is ilyenek, hozzájuk nem volt szerencsém.

Mindegy, értelmetlen a vita. Ha az xpress eltűri a hozzád hasonló egzotikus lelkületű embereket, én alkalmazkodom.
0
2006. március 11., szombat 14:13
Hiába tagadod. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 14:12
Így igaz!!!
Én galád bunkó, meg minden:D
0
2006. március 11., szombat 14:12
Erről is MDM tehet. :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 14:11
Ennek már úgyis mind1.
0
2006. március 11., szombat 14:11
A képeket csak ezért tettem be, hogy ne offoljuk szanaszét a topicot :)
0
2006. március 11., szombat 14:10
És most attól jó, hogy szinte kifolyik a vér a TV-ből?

A film egy adag....
0
2006. március 11., szombat 14:09
Tudom ezt már kifejtetted személyesen is ;-)
Ezért írtam, hogy nem vagyunk egyfomrák izlésileg, még jó hogy nemugyan azok a filmek tetszenek mindenkinek, akkor nem lennének viták :)))

Néhány kép a filmből:

Végülis alig van benne vér :)
0
2006. március 11., szombat 14:09
Nem, most én vagyok az ügyeletes antikrisztus, vagy némelyek szerint szimpla bunkó.
0
2006. március 11., szombat 14:07
Jah, nem erről vitázunk. :-)

Apropó! Én nem vitázom. :-)
0
2006. március 11., szombat 14:06
nekem se de ez már részletkérdés.
0
2006. március 11., szombat 14:05
:D
0
2006. március 11., szombat 14:05
Nekem pedig nagyon NEM JÖTT be! :-)
0
2006. március 11., szombat 14:04
le kéne jönni a bolondgombáról, ez tetszik!:)
0
2006. március 11., szombat 14:04
Menniy új topic! Anno Gerike is mindig nyitott egy újat :))) szerencsére leállt.
Amúgy a Barlang király film, de tudom, hogy van, akiknek nem tetszett. ;-) Nem vagyunk egyformák, nekem pl. nagyon is bejött :)))
0
2006. március 11., szombat 14:03
Nem érted hogy mit írtam ugye?
A "bicskanyitogató" egy kifejezés és annyit jelent idegesítő, és én arra kívántam célozni hogy jama stílusa ugyanannyira zavar engem mint amennyire téged, az én hozzászólásim, illetve én.
0
2006. március 11., szombat 14:02
nem, pedig még a googleba is beírtam.

amúgy tudom jól, hogy nagy megmondó ember vagyok, emiatt egyesekkel vannak összetűzéseim, viszont senkit nem rohanok le falusi tirpák módjára, csak mert írni mert egy filmről, s - jaj istenem! - üdvözölt mindenkit. le kéne jönni a bolondgombáról.
0
2006. március 11., szombat 13:59
Én nem a hozzászólásaidat ítélem meg, hanem téged, a hozzászólásaid alapján.
Idejön egy kicsit tényleg infantilis nicknevű, de teljesen normális emberke, és leírja néhány filmről a véleményét, erre te útszéli tapló módjára úgy elküldöd a picsába, mintha te lennél itt az atyaúristen.

Nézzél már magadba, mielőtt bicskát kezdesz nyitogatni.
0
2006. március 11., szombat 13:58
szásának mondtam
0
2006. március 11., szombat 13:58
Nem csesztetek én senkit, csak szánalmas ilyet írni a részéről.
0
2006. március 11., szombat 13:56
Ugyan már ne őt csesztesd, én vagyok a fő "régi-bunkó"!
0
2006. március 11., szombat 13:55
Azért mert nevettem azon amit írt, már elmhetek a sunyiba? Nevetséges vagy, Szása.
0