Keresés

Kínai negyed

2011. február 17., csütörtök 17:51
Igen.
Sajnos a kiadóknak az nem jut eszükbe,hogy egy újrakiadásnál ne csak szinkront tartalmazzon a lemez,hanem egy csak szinkronos film most már feliratot is kapjon.
A Fészkes fenevadaknál is bosszantó a felirat hiánya.

Sokan beszélnek arról,azért fontos a szinkron,hogy lehessen választani.Ennek gondolom a feliratra is igazaznak kell lennie.
0
2011. február 16., szerda 19:40
de miért is maradt volna 6800? ebből látszik, hogy csak ilyen szélsőségesen tudnak gondolkodni, leengedhettél volna először csak 2000-re, még úgyis jó film, pláne ha veszik a fáradtságot, és tesznek rá egy feliratot, és valami jóféle szitázást
0
2011. február 16., szerda 18:51
Angol van rajta.Sima is és a halláskárosultaknak is.Legalábbis a menüből választható a két opció.
0
2011. február 16., szerda 18:21
Én is feliratpárti vagyok,de ehhez a filmhez egy elég jól sikerült szinkron készült.
Ha nem tévedek,angol felirat van rajta,még a hosszúnak éppen nem mondható extra anyagon is.
0
2011. február 15., kedd 21:53
Igen,jól.Nincs rajta Magyar felirat.Csak szinkron.
0
2011. február 15., kedd 20:59
Nincs sajna magyar felirat, de én abban is kételkedem, hogy angol felirat lenne, a nemzetközi összehasonlító oldalak adatai alapján.
0
2011. február 15., kedd 20:54
jól van feltüntetve, hogy nincs magyar felírat?

(ha nincs, ezt is mondom le, mint a "fekete esőt"....)
0
2011. február 10., csütörtök 0:59
És azt gondoltátok volna, hogy ő itt középen Mr. Yelburton, napjainkban!?

http://kep.psharing.com/490917.jpg
0
2011. február 10., csütörtök 0:50
Nem jutott el hozzánk a hír, de sajnos Joe Mantel sincs már köztünk, tavaly szeptemberben halt meg 94 éves korában. Tőle hangzik el a filmben az a mondat, ami filmtörténeti legendává vált: "Forget it Jake, it s Chinatown."
0
2011. február 7., hétfő 18:33
Igen,átvehetnék az MGM könyvtárat is.Talán jönne néhány UA klasszikus is.Alapfilmek garmadája hiányzik ettől a cégtől.
0
2011. február 6., vasárnap 17:01
Hála a SeIelctnek, akik a Universal után a Paramount grabancát is elkapták.
0
2011. február 6., vasárnap 16:55
Ez viszont durva!Ekkora árcsökkenést!
0
2011. február 6., vasárnap 16:38
Viszont az ár 6800-ról 990-re csökkent.:)
0
2011. február 5., szombat 1:01
köszi, akkor ezek szerint csak a külcsín romlott
0
2011. február 5., szombat 0:24
a lemez tartalma egy az egyben ugyanaz ami idáig volt kapható.
0
2011. február 5., szombat 0:15
nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy a legutóbbi kiadáson is ez az elbaszott szitázás volt? mert a borító se tetszik annyira, mint az előzőén, de az még elfogadható lenne, azt meg tudja valaki mondani, hogy extrák tekintetében változott valami?
0
2011. január 31., hétfő 21:08
Na jó, így most már körbeért a dolog nekem is :)
Hát nem lett jobb film... :)

Köszi a segítséget!
0
2011. január 31., hétfő 18:11
SPOILER!

Csak annyi a szerepe,hogy megbízást adjon a detektívnek,a vízmérnök feleségének kiadva magát.
0
2011. január 31., hétfő 18:07
SPOILER!

A történet voltaképpen nagyon egyszerű:egy telekspekulációról szól.
Ami mellé bejön,néha tényleg az ember összezavarására alkalmas,legalábbis elsőre.
Szerintem nem igazi film-noir,inkább ilyen elemeket is tartalmazó mozi.Pont a noir elemek vezetnek a látszólagos kuszasághoz.
0
2011. január 29., szombat 17:42
hogy derítse ki a férje (ő lenne a vízmérnök) HŰTLENSÉGÉT

bocsi kimaradt egy szó az előbb... :)
0
2011. január 29., szombat 17:41
Nah épp most végeztem vele, és hát meg kell mondjam, még egyszer neki kell állnom mert így elsőre egy nagyon kusza dögunalmas baromságnak mondanám. Persze nyilván nem vagyok szakértő ezért is nem nagyon írok kritikákat többek között. A film-noir nem igazán jön be eddig, a Szigorúan bizalmas is elég uncsi, vontatott volt de hát akkor ez a műfaj nem fekszik nekem. Ennyi. De ezt megnézem még egyszer mindenképp mert nem hinném, hogy annyira csavaros a sztori, hogy ne tudjam felfogni... :) :)
A filmnek pedig sajnos elég gyorsan van vége pikk-pakk-pukk az egész, csavarnak meg nem igazán mondanám, egyszerűen az a vége ami...
Ennyi.

SPOILER!!!

Én még mindig nem értem (vagyis számomra a filmből nem derült ki) hogy az szájbal***tt első nőnek, aki megbízza Nicholson-t, hogy derítse ki a férje (ő lenne a vízmérnök) mi a szerepe a filmben, ki küldte meg hasonlók....

De nem kell túlspiláznotok ezt, nem vágom, megnézem újra és kész. De azért köszi mindenkinek a magyarázatot :)
0
2011. január 29., szombat 17:05
SPOILER!

A detektívet azért bérelik fel,hogy tanúsítsa,a vízmérnököt a felesége ölte meg féltékenységből.(A valódi probléma a történettel itt van,hiszen a nő a város "nagykutyájának" a lánya!)
Persze senki sem gondolja,a detektív olyan ostoba,nem jön rá,a feleség nem a valódi,de arra gondolnak,nem érdekli majd az egész.
Korábban a kínai negyedben dolgozott,ez a múltjáról sok mindent elárul.Nemtörődöm,pénzéhes ember lehetett,de most váratlanul elhatározza,a végére jár a dolognak és ez mindent felborít.
0
2011. január 29., szombat 12:14
SPOILER!!!

Pontosan ezért zavaros nekem az egész. Hogy a nő aki felbéreli úgy állítja be magát, mint a vízmérnök férje. Aztán amikor megjelenik Faye Dunaway, akkor nekem totál az jött le, hogy ő az igazi felesége, de igazából ment a sztori tovább mindenféle magyarázat nélkül és azt hittem kimaradt valami... Úgyhogy nekem igazából fél óra után kiderült, hogy ki a valódi feleség, csak hát ez elég mostohán van kezelve szerintem. Vagy csak félreértettem valamit a filmben és véletlenül jöttem rá a lényegre??? :) :)
0
2011. január 29., szombat 11:38
Ehhez nem kell filmelemzés. A végső csavart nem árulom el, nem kell aggódni, de azért enyhén spoileres leszek: A nő, aki felbéreli Nicholsont nem a pasas igazi felesége. A valódi Faye Dunaway. Ennyi az egész.
0
2011. január 29., szombat 11:05
Én meg már nem emlékszek, de a neten biztos van filmelemzés lehet hogy a wikipedian is van.
0