Keresés

Rózsaszín Párduc: A teljes rajzfilm-gyűjtemény (4 DVD)

2006. június 7., szerda 19:52
Azért a szövegesek közül a Noé bárkája rész egyértelműen a legjobb. :))

Amúgy meg a csillagvizsgálós rész nálam az etalon. :))
0
2006. június 7., szerda 18:04
Még eszembe jutott:

Rengeteg epizódban hadilábon áll a  tárgyakkal vagy a körülményekkel,de soha sem adja fel.Van benne némi Chaplini vonás is.
Ami legjobban megkapott,az a belöle sugárzó életöröm.
És persze ott van még az örökzöld filmzene is.
0
2006. június 7., szerda 17:44
A visszafogott humorról elfelejtkeztem.
Vagyis kortalan,minden korosztálynak.
0
2006. június 7., szerda 17:40
szerintem ötletes,nem egy kaptafára megy,nem földbedöngölõs.Az utolsó részeket gyöngébbnek mondják,idáig még nem jutottam el.Napi két epizódot nézek meg.
Maga a Párduc egy kicsit arisztokratikus,jó szándékú, segítõkész,hol találékony,hol kétbalkezes, szerethetõ figura.Néhány rész paródiaszerû.
Egy-két epizódban van csak szöveg,azok a gyöngébbek.
0
2006. június 7., szerda 13:57
Azt nem tudom, én csak ebből láttam régen pár részt, meg a Tom és Jerry-t végig.
0
2006. június 7., szerda 12:52
És van anyira sziporkázó, mint pl. a Gusztáv? Az is nagyrészt néma, és elég változatos, akárhányszor meg tudnám nézni. Olyan rajzfilmeket viszont nem szeretek, ami arról szól, hogyan döngöljük a másikat a földbe. (leszámítva a Na megállj csak!-ot :-)))
0
2006. június 7., szerda 12:18
Én is csak kiskoromban láttam utoljára pár epizódot, de egyáltalán nem bántam meg a vásárlást, nagyon ütős még felnőtt fejjel is. :))

4-ből 3 lemezt már kivégeztem, az utolsót most hétvégén nézem meg.
0
2006. június 7., szerda 11:38
Kedves Csabaga!
Hat igen, végülis 800 percért tényleg nem sok a 8000, ráadásul a Saturnban 6990, a MM-ban nem is néztem, ott lehet, hogy még olcsóbb. A bajom inkább az, hogy nem lehet belenézni sehol a filmekbe, így nem tudom mennyire tetszene, így nem tudom, hogy nagyon szeretem-e. Kár, hogy nem lehet lemezenként megvenni, mint a Kisvakondot. Ez persze sajnos általános probláma, nekem meggyőződésem, hogy sokkal több filmet adnának el a boltok, ha lehetőség lenne belenézni a filmekbe. Visszatárve a RP-ra, régen láttam magyar tv-n, akkor tetszett, de igazából nem tudom, mennyire ötletes? illetve a 800 perc mennyire magas színvonalú, mennyi a töltelék, illetve nem fárasztó-e már az első fél óra után? Persze nem kell egybe véginézni, de azt sem tudom, hogy nem nagyon egy kaptafára megy-e az egész?, mint a Tom és Jerry vagy főleg Kengyelfutó gyalogkakukk, ami elég idegsítő marhaság szerintem. Ha le tudnád írni fenti kérdéseimre a választ, köszönettel venném.
0
2006. június 6., kedd 17:54
Califax!

Ha nagyon szereted,akkor szerintem próbáld most megvenni.
Egy 4 lemezes 12o epizódos díszdobozért ez elfogadható ár.Sok film volt,ahol leárazásra vártak és joglejárat lett belöle.Azóta minden pénzt megadnának érte...
0
2006. június 6., kedd 12:05
Hát ezt nem lehet tudni.Ugyanis a Sony felvásárolta az MGM-et igy (majdnem) minden film jogy elkerül az Intercomtól.
0
2006. június 6., kedd 12:05
Az Inspector jelenetek sajnos nincsenek rajta csak a párducos epizódok. Füzet pedig nincs hozzá.
0
2006. június 6., kedd 10:54
A netpiacon az all, hogy lejarnak a jogok julis 31-en. Pedig meg csak most jelent meg, es en azt gondoltam, majd nehany ev mulva veszem meg, ha learazzak, mert ez nagyon sok penz. Ez azt jelenti, hogy soha tobbet nem lehet majd kapni?
0
2006. május 8., hétfő 16:57
Rajta vannak a dvd-n az inspector jelenetek?
0
2006. április 25., kedd 11:19
Sziasztok.

Nekem sincs benne füzet, pedig valamiért megcsinálták a fület....
Szóval csak kimaradt, vagy tényleg nem is jár hozzá füzetecske?
0
2006. április 21., péntek 17:32
Nincsen.
0
2006. április 20., csütörtök 19:57
Sziasztok,

nektek van a magyar DVD kiadásban füzet? Az egyébként gyönyörű csomagolás bal oldala olyan zseb, mintha oda terveztek volna valamit, de nekem nincs benn semmi (amit furcsállok).
0
2006. április 14., péntek 19:41
A kritikáknál felvetődött,hogy két féle változat van belöle.
Ezen D1,D2,D3 felirat van a lemezeken és csak angol hang.
Ez azt jelenti,hogy az öt "nagyból"(angol,német francia,olasz,spanyol)kettő biztos nem kapott szinkront.
Mivel a német verzión van szinkron,és a képarány is más,marad az utolsó háromból kettő.
Érdekes lenne megnézni a lengyel piacon forgalmazott változatot.

Egyébként téglagyári megállóval értek egyet.
0
2006. április 12., szerda 20:16
Szerintem a legjobb epizódok azok, amelyekben nincs szöveg! A beszélős részeken meg sajna nem segít az sem, ha szinkronizált, vagy feliratos, egyaránt idegesítő.
most posts by TM
0
2006. április 12., szerda 20:05
Egy üzletben láttam a borítót.Rajta egy matrica:Magyar felirattal
0
2006. március 30., csütörtök 10:36
Lehet, hogy mégis jók a speckók, mivel Hollandiában is ez jelent meg csak ott még plusz van rajta portugál és svéd felirat is.
0
2006. március 29., szerda 20:28
Az angol és a francia kiadás 16:9-es. Szóval, lehet, hogy az Xpress.hu tudja jól, sajnos!
0
2006. március 29., szerda 19:41
Mit jelenthet?Én azért gondoltam 3 lemezre mivel az 1964-69 közötti filmekről ír ez a finn netes áruház.Az xpress pedig 1964-80 közötti párduc rajzfilmekről.
Megnéztem a német és az angol megjelenést.Ott 4 DVD-9-es lemezről írnak 780 perc játékidővel 1.33:1 képaránnyal.
A 16:9 kicsit meglepő az xpress tehnikai adatainál,hiszen ha jól tudom ez a sorozat a TV számára készült még a 4:3-as korszakban.

0
2006. március 29., szerda 18:19
Szerintem ez is 4 lemezes, mivel véleményem szerint az ikaraja nem a lemezek számát jelenti!
0
2006. március 29., szerda 18:11
Inkább itt folytatom.Lehet,hogy csak a lemezek számában van különbség.Azt csak kicsike tudja megmondani,hogy 3 vagy 4 lemezest vett ill. mind a 720 perc rajta van-e?
De az is lehet-más is felvetette-hibásak az InterCom által megadott specufikációk.
0