Na, akkor tisztázzuk a dolgokat: 1. A saját stílusomról beszéltem, nem a tiedéről, az a te dolgod. 2. Igazad van, az adatlapon szeptember szerepel, és ennek tudatában jogos a felháborodásod. 3. A szeptember azért szerepel az adatlapon, mert akkor kezdték el újból árulni a filmet, azt megelőzően 5 hónapig nem lehetett kapni, mert a Mokép szinte a megjelenés pillanatában visszahívta a film kópiáit, ugyanis a filmet gyártó stúdióval jogvitába keveredett. 4. Akik azt mondták, hogy a film már februárban megjelent, azok rosszul emlékeznek, ugyanis a dvd-t április első hetében adták ki. Annak idején írtam is róla a Klasszikus magyar múvik dvd-n-topicban. 5. PEACE!!!
most posts by TM
0
2006. november 7., kedd 23:38
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 7., kedd 23:34
52684
Köszi, de boldogulok! :-)
most posts by TM
0
2006. november 7., kedd 23:32
52684
A stílus miatt. A hozzászólásom érdemi részét fenntartom. Én nem bántam meg, hogy megvettem. Egyébként sem füstölgök hiábavalóan, hogy egy korábban megvásárolt filmet később leáraznak. Ez oda-vissza működik: van amit leárazás után tudok csak megvenni, mert akkor kerül rá a sor, olyankor a film megszerzésén felül a gazdaságosság is boldoggá tesz, máskor viszont bevállalom a premiert, de már akkor tudom, hogy egyszer majd leárazzák az adott dvd-t. Ez majdnem mindig így van, hacsak közben nem tűnik el a kínálatból. Van amikor pénzt is megtakarítok, van amikor az újdonság varázsa dominál. Az egyik kiegyenlíti a másikat. Engem ez nem zavar. Nem irigylek másokat, amiért nálam olcsóbban jutnak hozzá ahhoz, ami nekem már megvan. Az egyre kiszámíthatatlanabb, megbízhatatlanabb akciókat figyelembe véve azt mondom, az se mindig jó, ha az ember kivár a vásárlással az utolsó pillanatig. Bocs, hogy ilyen hosszan ugattam! :-)
most posts by TM
0
2006. november 7., kedd 23:18
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 7., kedd 23:14
52684
Elnézésedet kérem a személyeskedésért.
most posts by TM
0
2006. november 7., kedd 22:56
8905
A fenébe, én is háromezerért vettem, most meg leárazzák. Azért ez az agyamra tud menni!!!! Kár volt akkor megvennem, mert azóta még nem néztem meg, kibírtam volna mostanáig, csak hát soha nem lehet tudni, hogy újból forgalomba hozzák-e az ilyen kincseket, nem sokkal miután megvettem, kivonták egy időre a forgalomból. Ez olyan disznóság. (Bár az még durvább, hogy annak idején a Szarvasvadászt 5000 Ft-ért vettem meg, most meg 599 egyes helyeken!) A kiadvány egyébként szerintem sem ér többet 990-nél (én sem a filmre gondolok!!!!), elfért volna még pár extra, na meg a jelenetválasztós hiba elég ciki, bár általában én is elejétől végig megnézek egy filmet, de azért ha már jelentválasztás van, akkor az működjön rendesen. :-)
0
2006. november 7., kedd 22:29
888
0
2006. november 7., kedd 22:20
1449
Megvédjelek? ;-)
0
2006. november 7., kedd 21:47
52684
Ez a topic meg nem érdemel három H-t. Én teljes áron vettem a filmet a megjelenés napján és mondhatom, nagyon is megérte az árát, tekintettel arra is, hogy aztán majd fél évig egyáltalán nem volt forgalomban.
most posts by TM
0
2006. november 7., kedd 20:19
888
0
2006. november 7., kedd 9:27
3933
Olvasd már el az eggyel az alatt lévő hozzászülást, amire válaszoltál...
0
2006. november 6., hétfő 20:08
888
0
2006. november 6., hétfő 16:01
8905
Nekem is megvan!!! AZ elsők között vettem meg. Igaz, nem innen.
0
2006. november 6., hétfő 15:54
8905
Egy angyal? :-)))
0
2006. november 6., hétfő 15:52
17243
nálunk is kapható volt már februárban, vazze. ne beszélj már baromságokat.
0
2006. november 6., hétfő 15:50
3933
Én februárban vettem nem a MOKÉP-nél. Jó lenne, ha befejeznéd a hülyeségek összehordását. És itt is volt kapható (februárban is, fenn is volt a kínálatban!), viszont az "újrakaphatást" az Xpress valamilyen októl vezérelve új megjelenésként tőtötte fel, talán azért, hogy több ember figyelmét felkeltsék.
0
2006. november 6., hétfő 15:38
1158
Az Xpressen csak szeptemeberben jelent meg. Addig csak a MOKÉP-nél volt (elvileg) kapható. De ott sem, mert valami jogi problémákra hivatkozva nem árulták.
0
2006. november 6., hétfő 15:13
3933
Ez már februárban megjelent, úgyhogy valóban nagyot alkotott a MOKÉP. :)
0
2006. november 6., hétfő 15:03
1158
A MOKÉP ismét nagyot alkotott!
Két hónappal a megjelenés után ez is turkálós film lett!
A )(z234hxew987r43hr A MOKÉP-nek! Aztán csodálkoznak, ha senki nem vesz filmet eredeti áron. Hülye banda!
0
2006. augusztus 7., hétfő 15:29
52684
Egy angyal már jelezte korábban a jelenetválasztás tökéletlenségét, de mivel én sem aprózom szét a filmnézést, ezért nem tartottam lényegesnek, hogy emiatt külön szóljak. Örülök, hogy segíthettem! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 7., hétfő 15:22
1449
Arról azonban már egyikőtök sem tehet, hogy a DVD menüje érdekesre sikeredett. Tudniillik a Jelenetválasztás kicsit felemás. Hiába választom ki a tetszőleges jelenetet, a lejátszás akkor is a film elejéről indul. Egy-két esetben működik az egész rendeltetésszerűen, egyébként nagyrészt úgyis jön a főcím. Kipróbáltam asztali lejátszón és számítógépen is, az eredménye ugyanaz. Ehhez teszem én hozzá, hogy a legritkább esetben szoktam egy filmből adott jelenetet megnézni, ha berakok egy DVD-t, azt végignézem és kész. ;-)
0
2006. augusztus 7., hétfő 15:08
1449
Közlöm minden érintettel, aki biztatott, segített, hogy megérkezett az őrnagy úr! Máris egyfolytában fülig ér a szám! Ez egy csúcs film! Latinovits valóban felülmúlhatatlan! De az összes többi szereplő is. Az eladóhölgy "Az utánvét? Á, nem lesz sok, ez könnyű!" kijelentésével muszáj vitatkoznom (2890 Ft a film + 840 Ft a járulékos költség), de csak egy dolog lebeg a szemem előtt: megvan egy olyan film, ami egyfelől szuper, másfelől nem sokaknak van meg az egész országban! Tényleg, mennyi kerülhetett ki? A képre rá lehet fogni, hogy felújított, az elején kicsit zavaros az égboltos táj, de később - számomra legalábbis - tökéletes! Köszönöm, táglagyári megálló és gyurm!
0
2006. augusztus 3., csütörtök 17:21
87
Most már igen! Ritkán szoktam ide nézni, mert időm legnagyobb részét a soha meg nem jelenő filmekkel töltöm. Csak már én is voltam a túlsó oldalon, ezért siettem segíteni, ha már ilyen ritka kincs került elő. Egyébként a tapasztalatom az, hogy nem zúzzák be a problémás jogú filmek eladatlan készleteit... talán évek múlva, egyszer még felbukkannak az eladatlan készletek egyes példányai. Garancia persze nincs rá, úgyhogy én nem számítanék erre.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 11:32
1449
Igen, megbeszéltük, és minden rendben! Neked is kösz a tippet! Amúgy a "Klasszikus magyar múvik DVD-n!" topikban folyt a beszélgetés nagyobb része. Azt is olvastad?