Keresés

ami kib*szottul dühít...

2019. augusztus 25., vasárnap 21:46
Nálam aztán hiába próbálkoznak,a remake, folytatás, koppintás kategóriázt már régóta mellőzöm, az Indy 4 volt az utolsó próbálkozásom, azt sem kellett volna.
0
2019. augusztus 25., vasárnap 16:26
A Titanic a filmtörténelem legnagyobbjai közé tartozik, ezt bizonyítják a méltán elnyert díjai is.
most posts by TM
0
2019. augusztus 25., vasárnap 12:47
Kösz.
Titanic... hát nem a szívem csücske Cameron ezen filmje -ahogy a Farkasokkal táncoló ötletét nyúló, kék űrlényes Avatar sem-, főleg, mert nem is a hajó katasztrófája abban a lényeg, hanem a két főszereplő figurájának az émelyítő romantikázása, a Celine Dion-os betétdalától herótom van. Az Oscar-díj meg le van tojva.
0
2019. augusztus 25., vasárnap 11:50
"Az egész kib...ott Hollywood meg lehúzhatná végre magát a wc-n!"

Igazad van. Én kb a Titanic Oscar díjas ámokfutása után érzem ugyanezt...
0
2019. augusztus 24., szombat 16:40
Maximálisan egyetértek a cikkedben leírtakkal. Az egész kib...ott Hollywood meg lehúzhatná végre magát a wc-n! S még annyit írnék csak: éljenek hát a klasszikus filmek (és azok közt számomra kiváltképp az 1980-as- 90-es évekbeli alkotások)!
0
2019. augusztus 24., szombat 16:05
Lassan nem marad régi film, melynek újrahasznosításából Hollywoodban ne akarnának hasznot húzni. Erről lamentáltam kicsit:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2019/08/24/hollywood_rombolja_a_gyerekkorunkat
0
2019. március 29., péntek 13:13
Igen, kb egy hete minden mappás filmnél ezt csinálja, függetlenül attól, hogy mikor került rá a merevlemezre.
0
2019. március 29., péntek 10:30
Én mindenképpen médialejátszót javasolnék ilyen fájlok lejátszásához, persze nem a 10-20 ezer forintos kategóriából. Nekem kettő is van, egy Sencor SMP 9000 Pro meg egy Mede8er MED600X3D.
0
2019. március 29., péntek 3:45
Panasonic DMP-BDT 380 EG 41,5 cm-es.50 alatt van.

Még egyszer megkérdezem.Minden mappás filmhez tartozó felirattal ezt csinálja?
0
2019. március 29., péntek 3:06
- Na de ez most egy másik kérdés.

- Hülyén néz ki a többi cucc fölött. :)
0
2019. március 29., péntek 2:50
Bocsika,nem kötözködésből kérdezem,de ha kérdéseidre már korábban meg kaptad a válaszokat,akkor miért kérdezel újra.Amúgy mi a baj a 31-cm-es lejátszókkal?Értem hogy neked HI-FI méret kell,de ha tönkremegy és csak kicsi méretűt kapni,akkor nincs más választásod.
0
2019. március 29., péntek 1:33
Tudom, hogy az, lásd néhány hozzászólással lejjebb.. :(
0
2019. március 29., péntek 1:32
Minden mappás filmhez tartozó felirattal ezt csinálja?Mert akkor szerintem lejátszó probléma lesz.Én pendrive-ot használok a BD lejátszón,de most kiváncsiságból a te problémád miatt kipróbáltam a merevlemezt és felismeri a feliratot.Külső tápos USB sem kellet hozzá.
0
2019. március 29., péntek 0:30
A két hónappal korábbi probléma következő fázisa: a BD lejátszó nem találja a filmekhez azt a feliratot, amit én, utólag teszek hozzá. Csak azt kezeli, ami a fájlban van "gyárilag". Valami ötlet???

Egyébként még mindig megvan angyalom, kipróbáltam médialejátszót, de visszavittem, mert nem tetszett, aztán beltéri egységet, de visszavittem, mert az sem tetszett. Vettem egy külső tápos USB elosztót, most az adja az áramot a merevlemeznek, ez sokáig úgy tűnt, működik - de most meg eltűntek a feliratok, ha BD lejátszón használom.

Szóval, marad a TV, mint médialejátszó, de azt sem szeretem, lényegesen kényelmetlenebb használni, mint a BD lejátszót. Amit amúgy vettem is volna, de nekem HI-FI méret kell (43 cm), de valami idióta ötlet folytán már majdnem mind kompakt (szar) méret.

Szóval... tudja valaki, miért nem érzékeli a feliratokat a Pioneer??
0
2019. március 18., hétfő 21:27
Nem lesz BÚÉK BD-n, csak DVD-n. Hogy az a jó... :( :( :(
0
2019. január 31., csütörtök 21:51
Hát, ha 2.5 inches és nem USB 3-as, akkor elvben oké lehet, de azért mérget nem vennék rá. Ha újra problémázik, megpróbálnám pendrive-ról mizujs, egy öregedő táp már okozhat problémákat.

Media player usb-je más tészta, ott azért remélhetőleg figyeltek erre, meg a TV-knél is már egyre inkább támogatott feature (pl a Samsung tv-ken láttam már 1A-es portot is), de azért bd player esetén ki tudja, mennyire fordítottak erre gondot... Én inkább külső tápos 3.5-s hdd mellett tettem le a voksom, az a biztos.

De lényeg a lényeg, én is a media player irányába mozdulnék el.
0
2019. január 30., szerda 19:14
Nem kellene, hogy emiatt gond legyen vele. Nekem is táp nélküli HDD van a médialejátszón, a PS-en és a TV-n is. Utóbbival szívtam egyedül, de mint kiderült, csak az volt a gond, hogy túl hosszú volt az USB kábel.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. január 30., szerda 16:16
Persze, külső merevlemez. És nem külső tápos, de eddig nem volt vele sehol semmi gond.
0
2019. január 30., szerda 14:51
R2-D2, merevlemez? Remélhetőleg külső táposról van szó, mert azért ritka, hogy usb-n elég kakaót adjon le a rendszer egy mobil vinyóhoz... Ha nem, akkor simán bekavarhat ez is. Azok az usb-k inkább pendrive-nak vannak.

0
2019. január 29., kedd 22:06

Akkor csak nekem nem sikerült még ilyenbe beleszaladnom, de mint írtam nem is érdekel, egyszeri megnézésre használom ezeket a fájlokat, a fasza kép/hang meg majd ott lesz az eredeti lemezen :)
0
2019. január 29., kedd 15:59
Teljesen egyetértek!

Ma itthon UHD-ra készülni felesleges, mert nem jelenik meg kb semmi, ami meg eddig megjelent, annak a fele sem beszerezhető már.

BD szintén teljességgel elhalóban van. Ma már gyűjteni nem lehet a filmeket, csak a lemezeket, de az már nem ugyanaz, hogy azt veszem meg ami megjelenik vagy azt amit szeretnék. Sajnos ez már 3-5 éve így van ezért nem egy filmszéria hiányos vagy bele sem kezdtem.
0
2019. január 29., kedd 15:55
Az mkv-ban lévő hang megegyezhet a lemezen lévő hanggal, csak a kép mellett a hangot is "butítják" ezért oda csak a sima dolby/dts hang kerül.

Ez viszont már itt eléggé off.
0
2019. január 29., kedd 15:55
"de egy 50e-s médialejátszó nem egy nagy összeg, mert egy uhd lemez 10e."

Persze, az oké, azzal nincs bajom, de a mellé kell egy BD lejátszó is. UHD abszolút hidegen hagy, a BD kínálat is egy nagy kalap fos, nemhogy az UHD. Számomra meg csak azért, hogy pár lemezt UHD-ben nézzek, lejátszót, erősítőt és legfőképp TV-t cserélni őrültségnek tűnik. Pláne úgy, hogy a TV adások többsége a Full HD TV-n is pocsékul néz ki, nemhogy az UHD-n...

Úgyhogy... most megjavult angyalom, lehet, veszek egy médialejátszót, azzal jórészt tehermentesítem a BD-t, aztán ha végleg beadja a kulcsot, veszek egy fasza BD Playert.
0
2019. január 29., kedd 15:50
Pedig van. Néha én magam is meglepődök.
0
2019. január 29., kedd 12:05

Én rohadt jó hangot még csak eredeti lemezen hallottam, mp4/mkv fájlt még nem sikerült olyat szereznem ami hangban is mély nyomot hagyott volna...
0